Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor ?

Rahatsız edilmek istemiyorum diyorsun ama bence durum öyle değil. Icinde bi seyler bitmediği ve özlediğin için sen de ister istemez yazsın diye bekliyorsun, rahatsız olduğun kısım senin istediğin şekilde yazmıyor ve adım atmıyor olması.
Arada yazıp durduğu için umutlanıyorsun da, bu da işkenceyi uzatan bi durum bence.
Neden ayrılmıştı?
Yani yalanlamayacağım dediklerinizi yarım kalmışlık var içimde o yüzden .

Merhaba 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti .ayrılan taraf oydu .Tam atlatabilmiş değilim açıkçası ara ara hüzünleniyorum anıları hatırladıkça .
Ayrıldığımız ilk hafta kabullenmeyip görüşmek adım atmak istedim .ama o ayrılığı kabullenmemi istedi .Brn de sonrasında hiçbir şekilde iletişime geçmedim .
engelleyip engel kaldırma tekrar ekleme gibi saçmalıyor .Arada bahaneyle yazıyordu ama konuşalım görüşelim demedi hiç .ben de geçiştirip bitiriyordum konuşmayı .
En son bana benim iş ile ilgili ilan attı bu sefer patladım ona . Hayatında olmayan birinin ne yaptığı umrunda olmamalı dedim .kendisi tamamen iyi niyetinden atıyormuş düşmanı değilmişim falan falan …
Ben de arkadaşında değilim dedim sonuçta ayrılmak isteyen sendin kararın arkasında dur dedim .bu şekilde bitirdim konuşmayı .üstüne de engelledi beni .
Sinirlerim bozuldu ben kendi hayatıma bakmaya çalışırken rahatsız edilmek istemiyorum artık .Tekrar bir araya gelme niyeti olsa böyle davranmazdı değil mi ? Çok seviyordum çok güzel anılar biriktirdik ciddi adımlar bile atmıştım o kadar zoruma gidiyor ki bu halimiz . Evlenmemizi bekliyordu herkes şu hale bak ..

Hiç bir şekilde iletişime geçmemen gayet yerinde bi hareket olmuş.
Ona bırakma, heryerden engelle.

Engellemek bana göre hâlâ seni önemsiyorum ve sana karşı öfkem var demek.En güzeli kayıtsızlıktır,bırak yazsın hatta.O yazsın, sen görüldü at geç.Böylece egosu zedelenir,bir daha arkasında duramayacağı kararlar vermez.
yorumun alnı olsada öpsem keşke
en güzeli
benim en sonuncu exim whatsapptan engellemişti. arada instagramdan yazıyordu.
komik yani wp tan engellediğin insana instadan yazmak
sonra kavga ettik instadan da engelledi
sonra bişey oldu sms'ten yazdı hahaha
görüldü attım bıraktım şimdi yazacak yüzü yok, engelleride kaldıramıyor gururundan
ben hiçbir yerden engellemedim onu hatta numarası bile kayıtlı, wp resmimi görüyor
ciddiye almak yerine haline gülüp geçmeyi tavsiye ederim
böylelerine en güzel cevap görüldü atmak ya
hemde nasıl görüldü atıcan bununda bi raconu var
anında görüldü atmıcan, mesajı üstten okuyup görüldü yapmıcan
2 gün sonra falan görüldü yapıcan ama bu süre zarfında hikaye mikaye atıcaksın
instaya giriyor hikaye atıyor ama mesajıma bakmadı diye düşünecek
2 gün sonra falan yada 1 gün sonra görüldü atıp cevap atmıcan
hem egosu zedelenecek hem de her geldiğinde bulabileceği bi "sen" olmayacak artık

Of ş
yorumun alnı olsada öpsem keşke
en güzeli
benim en sonuncu exim whatsapptan engellemişti. arada instagramdan yazıyordu.
komik yani wp tan engellediğin insana instadan yazmak
sonra kavga ettik instadan da engelledi
sonra bişey oldu sms'ten yazdı hahaha
görüldü attım bıraktım şimdi yazacak yüzü yok, engelleride kaldıramıyor gururundan
ben hiçbir yerden engellemedim onu hatta numarası bile kayıtlı, wp resmimi görüyor
ciddiye almak yerine haline gülüp geçmeyi tavsiye ederim
böylelerine en güzel cevap görüldü atmak ya
hemde nasıl görüldü atıcan bununda bi raconu var
anında görüldü atmıcan, mesajı üstten okuyup görüldü yapmıcan
2 gün sonra falan görüldü yapıcan ama bu süre zarfında hikaye mikaye atıcaksın
instaya giriyor hikaye atıyor ama mesajıma bakmadı diye düşünecek
2 gün sonra falan yada 1 gün sonra görüldü atıp cevap atmıcan
hem egosu zedelenecek hem de her geldiğinde bulabileceği bi "sen" olmayacak artık
Of şöyle saçmalıklarlar neden uğraştırıyorlar kii
Ayrılan sendin ben mi istedim sanki triplere giriyor falan

Of ş

Of şöyle saçmalıklarlar neden uğraştırıyorlar kii
Ayrılan sendin ben mi istedim sanki triplere giriyor falan
egonu okşamasına izin ver böylelerinin
boşver
ayrılmasına rağmen hala ara ara yazan yoklayan tipler bana çok ezik geliyor
bitiren insan arkasına bakmaz eğer karşılıklı olarak arkadaş kalalım, arada bi çay kahve içeriz diye anlaşmadıysan, ilişki bitti herkes yoluna dediysen ne gerek var
boşver o yazdıkça senin egon şişsin
senlik bi durum yok yani bunda
bişey olsada mesaj atsam diye fırsat kollayan kendisi baksana
terk edenlerin aklında genelde acaba doğrumu yaptım düşüncesi olduğu için arada bi gelir yoklarlar normal böyle şeyler
senin tek yapman gereken şey hayatını güzelleştirmek, öyle değilse bile sosyal medyada her zaman keyifli paylaşımlar yapmak ve onu asla sallamamak
yazarsa cevapsız bırakmak falan gibi
benim her yazdığında egom şişti bi tarafım kalktı valla
salak salak yok rüyamda gördüm iyi misin mesajı bile aldım ayrılıktan 1.5 ay sonra hahhaa

egonu okşamasına izin ver böylelerinin
boşver
ayrılmasına rağmen hala ara ara yazan yoklayan tipler bana çok ezik geliyor
bitiren insan arkasına bakmaz eğer karşılıklı olarak arkadaş kalalım, arada bi çay kahve içeriz diye anlaşmadıysan, ilişki bitti herkes yoluna dediysen ne gerek var
boşver o yazdıkça senin egon şişsin
senlik bi durum yok yani bunda
bişey olsada mesaj atsam diye fırsat kollayan kendisi baksana
terk edenlerin aklında genelde acaba doğrumu yaptım düşüncesi olduğu için arada bi gelir yoklarlar normal böyle şeyler
senin tek yapman gereken şey hayatını güzelleştirmek, öyle değilse bile sosyal medyada her zaman keyifli paylaşımlar yapmak ve onu asla sallamamak
yazarsa cevapsız bırakmak falan gibi
benim her yazdığında egom şişti bi tarafım kalktı valla
salak salak yok rüyamda gördüm iyi misin mesajı bile aldım ayrılıktan 1.5 ay sonra hahhaa
Hahah doğruu benim egom şişsin hiç düşünmedim bunu haklısınız

Back
X