eski sevgilim neyden dolayı aramış olabilir???

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
evet arkadaşlar tam ayrılmamızdan 3.ay geçmişti hiç bir arama,msj atmayan insan beni aradı.
tlfunu açtım numarasını silmiştim fakat hatırlıyordum.
alo x sen misin dedi ,bende evet buyrun benim dedim...sonra neyse orda bilmiyorum beni tanıdın mı tanımadın mı dedi..bende biraz durakladıktan sonra hımmm tanıdım tanıdım dedim.onu tanımamazlıktan gelince ses tonu değişti sanki.ben bir sey soracaktım dedi bende sor sor dedim.oda hep sen mi ben özelden arıyorsun dedi.yoo ben hiç aramadım dedim.oda sevindim dedi.bende iyi dedim sonra kapattık ne yapmaya calışıyor???

hala aklının onda olup olmadığını test etmeye çalışmış olabilir
olumsuz yanıt alıncada bozulmuş
öyle tahmin ettim

yoklama aliyor sanirim:) cok iyi yapmissin umursamaz davranip,iyi kapak olmustur eger o terkettiyse seni:)
bi an kendi sevgilimi dusundum de gozumden dustugu an olurdu boyle bi sey,aa tanimazdan gelmeyip vay yuzsuz merhaba derdim iyi bi dalga gecerdim:))
eger ilerleyen gunlerde yine ararsa bil ki pisman,donmek istiyor olebilir.ama cok da bi sebep aramamak lazim ya aslinda. erkekler cok sacmaaaaaaaaaa

Bir amacı yok gibi,gerçekten seni merak ettiği için aradıysa devamı gelir,bekle bakalım.

he yaww ben arıyorum hep özelden sende özelden arasaydın ödeşşirdik deseydin lafa bak :))

sana dönmeyi düsünüyordu gönlün varmı yokmu yokladı seni :)) burclarınız ne canım sizin?

birini bulamamış sana olta atmış geri..... çok bayat numara bu tatlım

cnm evet cok tartısıyorduk ve o bitirmk istedi..ben bir hafta durumu kabullenmedim ama baktım olacagı yok hepten kestim iletişimimi..bir ay olmadan yeni biriyle cıktı
Bir amacı yok gibi,gerçekten seni merak ettiği için aradıysa devamı gelir,bekle bakalım.
valla erkekleri anlamak imkansız malum
geri dönmek içinn
geri dönmek için olabilir ama ters tepki verdim ya cok gururludur beyefendimiz bir daha aramaz bence ....

he yaww ben arıyorum hep özelden sende özelden arasaydın ödeşşirdik deseydin lafa bak :))
Allahıma cok şükür hiç aramamıstım cnm :)) o benim ilgime cok alısıktı allak bullak olmustur eminim :)

sana dönmeyi düsünüyordu gönlün varmı yokmu yokladı seni :)) burclarınız ne canım sizin?
cnm o akrep ben koç :) he yokladı bencede birde sürekli bir face hesabından ekleniyorum güya kız o kişi ama bir kız bir kızı neden habire ekler anlamıs değilim :)) en sonunda bastım engeli

birini bulamamış sana olta atmış geri..... çok bayat numara bu tatlım

yok cnm buldu da sonra hemen ayrıldı ondan bi ay kadar kaldı onunla yani..ama bayat oldugu kesin

eski sevgilinin akrep olduğunu anlamıstım zaten ayrılanda oydu kesin bizde ayrıldık benim sevgilimde arayıp sormuyo beni bakalım napacağızz sonumuz ne olacak cok merak ediyorum belki arar benide :)))

eski sevgilinin akrep olduğunu anlamıstım zaten ayrılanda oydu kesin bizde ayrıldık benim sevgilimde arayıp sormuyo beni bakalım napacağızz sonumuz ne olacak cok merak ediyorum belki arar benide :)))

aman benimde aramıyordu cnm hala da aramıyor gerci o günden sonra aranılır mı oda tartısma konusu tabi :))
beni cok üzdü en son konusmamızda yüzüne kapatmıstım ..sonra msj attı yok bende sıklmıstım zaten kapattcktım falan cvp bile vermedim ..hala da hiç bir sey yapmıyorum oda yapmıyor ..bu böyle gider

cnm siz neden ayrılmıstınız ve bu sürecte nasıl davrandın?

biz ayrılalı 2 hafta oluyo cok sacma bi nedenden haksızdııı ben haklıydım facesinde tanımadıgım kızlar gördüm bana eklemediğini söylemisti ben sadece tartıştım ayrılalım falan demedim 10 gun falan konusmadık ne ben aradım ne de o..Sonra baktım beyfendi facebookta ilişkisini bitirmis bende görünce bitirdim 2 hafta oldu yani halada konusmuyorum oda yazmıyoo... ben yengeç burcuyum sevgilimde akrep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…