hala aklının onda olup olmadığını test etmeye çalışmış olabilir
olumsuz yanıt alıncada bozulmuş
öyle tahmin ettim
cnm evet cok tartısıyorduk ve o bitirmk istedi..ben bir hafta durumu kabullenmedim ama baktım olacagı yok hepten kestim iletişimimi..bir ay olmadan yeni biriyle cıktıyoklama aliyor sanirim:) cok iyi yapmissin umursamaz davranip,iyi kapak olmustur eger o terkettiyse seni:)
bi an kendi sevgilimi dusundum de gozumden dustugu an olurdu boyle bi sey,aa tanimazdan gelmeyip vay yuzsuz merhaba derdim iyi bi dalga gecerdim:))
eger ilerleyen gunlerde yine ararsa bil ki pisman,donmek istiyor olebilir.ama cok da bi sebep aramamak lazim ya aslinda. erkekler cok sacmaaaaaaaaaa
valla erkekleri anlamak imkansız malumBir amacı yok gibi,gerçekten seni merak ettiği için aradıysa devamı gelir,bekle bakalım.
geri dönmek için olabilir ama ters tepki verdim ya cok gururludur beyefendimiz bir daha aramaz bence ....geri dönmek içinn
Allahıma cok şükür hiç aramamıstım cnm :)) o benim ilgime cok alısıktı allak bullak olmustur eminim :)he yaww ben arıyorum hep özelden sende özelden arasaydın ödeşşirdik deseydin lafa bak :))
cnm o akrep ben koç :) he yokladı bencede birde sürekli bir face hesabından ekleniyorum güya kız o kişi ama bir kız bir kızı neden habire ekler anlamıs değilim :)) en sonunda bastım engelisana dönmeyi düsünüyordu gönlün varmı yokmu yokladı seni :)) burclarınız ne canım sizin?
birini bulamamış sana olta atmış geri..... çok bayat numara bu tatlım
eski sevgilinin akrep olduğunu anlamıstım zaten ayrılanda oydu kesin bizde ayrıldık benim sevgilimde arayıp sormuyo beni bakalım napacağızz sonumuz ne olacak cok merak ediyorum belki arar benide :)))
goresi gelmis
eski sevgilinin akrep olduğunu anlamıstım zaten ayrılanda oydu kesin bizde ayrıldık benim sevgilimde arayıp sormuyo beni bakalım napacağızz sonumuz ne olacak cok merak ediyorum belki arar benide :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?