eski sevgilim neyden dolayı aramış olabilir???

emin olki arayacaktır..tabi senden ses seda cıkmayınca cnm ..bosver zaten sacma sebeplerden dolayı biter hep..dönmeselerde kendileri kaybeder ne yapalım

Aklı hala sendedir ve seni yokluyodur hemşerimm

:) evet ya ben onun sevgisinden cok emindim oda benim ikimizde bu ayrılıktan sonra sok olduk bence bu kadar umursamazlıga kesin..merak etmiştir sesi titriyordu cünkü ben tlfunu acar açmaz nasıl gaddar oldum kendime inanamadım :9)

ya birde şunu soracam bir dahaki arayısından tanıyım mı tanımayayım mı sizce ?:)(tabi ararsa)

Yüzü yok ya aramaya çekine çekine aramıştır..kendi haline bırak :) bu arada bende mardinliyim :)

sen onu unutma diye yokluyor seni. kendini unutturmamak için

Son düzenleme:
kendine böyle sorular sordurarak senin psikolojini bozmak istiyor....

aramaya bahane aramış ama öyle bir bahane olmalıki "aramak istediğimden değil" ,
"aramam gerekti" şeklinde görünsün istemiş.. hem duramamış,hem onurunu ezdirmemek istemiş.
zaten "özelden sen mi arıyosun" sorusunu hazırlayıp aramış , o an aklına gelmiş değil.

.

aynen öyle cnm ya..bugünlerde gececek allahın izniyle

kesinlikle kendini hatırlatmak istemiş. muhtemelen sizle yeniden irtibata geçip ilişkiye başlamak istiyor klasik yaptıkları bir yöntem

eski sevgililerin yüzde 95i sonradan arar yine,şöyle bi yoklamak sesini duymak,kendilerini de hatırlatmak için.yakında tekrar arayacaktır,arayınca ne diyeceğine şimdiden karar ver canım

ayrılan terkeden taraf kımdı ?

buyuk ıhtımalle o idi .anca terkeden boyle pişkince arayıp yoklama yapar cunku

cok tanıdık bı hıkaye bu canım .

erkekler terkeder ,sonra yedek lıstesı bosalır

sonra da eskı sevgılılerı soyle bır lısteden gecırır .

sonrasın da tercıh yapmak ıcın soyle bır tekerlemeyi mırıldanırlar ;

portakalı soydum
baş ucuma koydum
ben bir yalan uydurdum
duma duma dum

veee bıngo!piyonga sana vurmus canım .

adama da hak vermek lazım sımdı,malum yaz da gelıyor asksız da olmaz dımı

tercıh yapması sart acilen cünkü

eski sevgililerin yüzde 95i sonradan arar yine,şöyle bi yoklamak sesini duymak,kendilerini de hatırlatmak için.yakında tekrar arayacaktır,arayınca ne diyeceğine şimdiden karar ver canım

aynen canım katılıyorum .

arayacak dıye beklersın beklersın aramazlar .

tam da beklemekden vazgecıtıgın de hayatına yön verdıgın de

bırden cıkıp tekrar oturuverıler hayatımızın ortasına

hepsı aynı arkadas hepsı .bırı de terkettıkden sonra donmesın be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…