biz ayrılalı 2 hafta oluyo cok sacma bi nedenden haksızdııı ben haklıydım facesinde tanımadıgım kızlar gördüm bana eklemediğini söylemisti ben sadece tartıştım ayrılalım falan demedim 10 gun falan konusmadık ne ben aradım ne de o..Sonra baktım beyfendi facebookta ilişkisini bitirmis bende görünce bitirdim 2 hafta oldu yani halada konusmuyorum oda yazmıyoo... ben yengeç burcuyum sevgilimde akrep
Aklı hala sendedir ve seni yokluyodur hemşerimm
:) evet ya ben onun sevgisinden cok emindim oda benim ikimizde bu ayrılıktan sonra sok olduk bence bu kadar umursamazlıga kesin..merak etmiştir sesi titriyordu cünkü ben tlfunu acar açmaz nasıl gaddar oldum kendime inanamadım :9)
ya birde şunu soracam bir dahaki arayısından tanıyım mı tanımayayım mı sizce ?:)(tabi ararsa)
Yüzü yok ya aramaya çekine çekine aramıştır..kendi haline bırak :) bu arada bende mardinliyim :)
Tanı bence tabi uzun bi süre geçmezse..şimdi yine tanımasan bilerek yapıyo felan der
sen onu unutma diye yokluyor seni. kendini unutturmamak için
evet arkadaşlar tam ayrılmamızdan 3.ay geçmişti hiç bir arama,msj atmayan insan beni aradı.
tlfunu açtım numarasını silmiştim fakat hatırlıyordum.
alo x sen misin dedi ,bende evet buyrun benim dedim...sonra neyse orda bilmiyorum beni tanıdın mı tanımadın mı dedi..bende biraz durakladıktan sonra hımmm tanıdım tanıdım dedim.onu tanımamazlıktan gelince ses tonu değişti sanki.ben bir sey soracaktım dedi bende sor sor dedim.oda hep sen mi ben özelden arıyorsun dedi.yoo ben hiç aramadım dedim.oda sevindim dedi.bende iyi dedim sonra kapattık ne yapmaya calışıyor???
kendine böyle sorular sordurarak senin psikolojini bozmak istiyor....
aramaya bahane aramış ama öyle bir bahane olmalıki "aramak istediğimden değil" ,
"aramam gerekti" şeklinde görünsün istemiş.. hem duramamış,hem onurunu ezdirmemek istemiş.
zaten "özelden sen mi arıyosun" sorusunu hazırlayıp aramış , o an aklına gelmiş değil.
.
bilmiyorum zaten artık düşünmek bile yordu beni ya elbet cıkar kokusu :)kesinlikle kendini hatırlatmak istemiş. muhtemelen sizle yeniden irtibata geçip ilişkiye başlamak istiyor klasik yaptıkları bir yöntem
eski sevgililerin yüzde 95i sonradan arar yine,şöyle bi yoklamak sesini duymak,kendilerini de hatırlatmak için.yakında tekrar arayacaktır,arayınca ne diyeceğine şimdiden karar ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?