eski sevgilim ölmüs:S

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
gecen yaz ayrıldıgım, bana yaz aylarını haram eden, benı mahalleye rezıl eden ıcıp ıcıp camlarımı ındıren, benden para koparan, ıcımı nefret kın dolduran o ınsan ölmüs.. fazla degıl 1 saat önce aldım haberı.. gözlerımı acar acmaz okudugum smsde.. yıne ıcmıs ve dıreksıyon basına gecmıs, alkole düskündü ama dıreksyon basına gecmezdı alkol aldıgı zaman..neden böyle yaptı kı?

bır zamanlar cookkk sevdıgım, onunla ömrümü gecırmek ıstedıgım, ondan cocuklarımın olmasını ıstedıgım ınsan sımdı yok..
ama ayrılma noktasına geldıgımız zamanda da gercek yüzünü gösterdıgını düsündügüm, ölesıye nefret ettıgım, hatta beddua ettıgım..

sürünsün, cıgerlerı patlatsın dedıgım ınsan ölmüs..artık yok.. aynı mahallade büyümüstük.. ne kadar sevgım bıtmıs olsada ıcım cız etmedı degıl..haberın gercek oldugu kesınlestıgınde..

oysa ona karsı öyle bır nefret vardı kı ıcımde, ölse gülerım hıc aldırmam dıyordum..nasıl bır ınsanmısım ben..

cok üzgünüm..ama aglayamıyorumda..sadece sıddetlı bır sekılde basım agrıyor, mıdem bulanıyor..

Canım başın sağ olsun öncelik ile ama yaşadıkların az değildi sitemkar davranman beddualar etmen canın acıdığın içinde o an ki ruh haline bağlıydı hepimiz yapıyoruz bunu düşünemyoruz söylediklerimiz gerçekleşse ne durumda oluruz diye. Allah rahmet eylesin ailesine ve size sabır diliyorum.

belki canice gelicek ama.....

sarhoş olana kadar içip söför koltuğunu oturup başka insanların, hayatını hiçe sayan insanların ölüm haberi üzmüyor beni..

nitekim benim kuzenim 12 yaşında sarhoş bir sürücü yüzünden öldü..

ne diyeyim allah ailesine dayanma gücü versin..

başın saolsun şuan kendiimi senin yerine koyarak okudum inan bunu bende kendi yaşadıklarıma kayıtsız kalan bi insandımm :( vaadesi yetmiş bu kadarmıştı demekki sen kendini o laflar için üzme tkrr başın saolsun :(

belki canice gelicek ama.....

sarhoş olana kadar içip söför koltuğunu oturup başka insanların, hayatını hiçe sayan insanların ölüm haberi üzmüyor beni..

nitekim benim kuzenim 12 yaşında sarhoş bir sürücü yüzünden öldü..

ne diyeyim allah ailesine dayanma gücü versin..

evet haklısın cok haklısın hemde.. tamam kendı canına susamıs olabılırsın ama bır baskasının canından ne ıstıyorsun?
nasıl denır bılmıyorum ama sükür baska kımsenın canına kıymadan gıtmıs belkı bu sözlerımde cok canıce.. ama nasıl ıfade etmelıyım kendımı bılmıyorum..ölümün her türlüsü acı.. ama 20lı yaslarda bırısının ölümü..hemde bu sekılde.. cok acı allahımm...

Allah rahmet eylesin.

Ne kadar nefret etsenizde belliki zor bir durum. Şaşkınlık yaşayabiliyor insan.
Çabuk atlatırsınız umarım.

Aslında bunlarıda buraya yazmamak gerekiyordu geniş açıdan bakarsak.
Onun sıkıntı çekmesine sebep oluyor, ölen bir kişinin ardından yaptıklarını anlatmak inanıyorsak eğer buna.

Allah rahmet eylesin.

Ne kadar nefret etsenizde belliki zor bir durum. Şaşkınlık yaşayabiliyor insan.
Çabuk atlatırsınız umarım.

Aslında bunlarıda buraya yazmamak gerekiyordu geniş açıdan bakarsak.
Onun sıkıntı çekmesine sebep oluyor, ölen bir kişinin ardından yaptıklarını anlatmak inanıyorsak eğer buna.

onun ıcın dua edıyorum, etmeyede devam edıcem..hakkında bundan gayrı kötü bır söz veya düsünce gecmıcek ıcımden..ama bılmıyorum tarıf edemem suan kı duygularımı, durumumu, halımı..

ne kadar yanlıs yapsada bır ınsan, öldügünde masumlasıyor.. nasıl anlatılır bılmıyorum sankı zavallıymıs gıbı..acıyorsun ona.. ve sımdı ıyı bır durumda olmasını dılıyorsun..

Başın sağolsun,Allah günahlarını affetsin...

Benim de ilk erkek arkadaşım 18 yaşını doldurduktan 2 hafta sonra ailesi ile gittiği bir kampta denizde boğularak ölmüştü ....:((

haram etmıstım..allahım affet..hakkım varsa helal olsun..

sımdı napıcam ben? ıcımden geldıgı gıbı davranmalısın dedı en yakın arkadasım, gıtmek ıstıyorsan gıt ve gör son kez, evıne gıt, odasına gır, annesının ablasının yanında dur ..ama ne sıfatla??

suan ıcımden gecen hıc bırsey yokk.. ve onu en son gördügüm gıbı hatırlamak ıstıyorum..

onu ecele götüren arabasında, gözünde günes gözlüklerı, bır elınde sıgarası ve camdan kolunu sarkıtmıs dıger elı dıreksonyda..ve o capkın gülümseyısı..

belkı bır gün mezarını zıyaret ederım, belkıde etmem bılmıyorum :14: :14: :14:

Başın sağolsun,Allah günahlarını affetsin...

Benim de ilk erkek arkadaşım 18 yaşını doldurduktan 2 hafta sonra ailesi ile gittiği bir kampta denizde boğularak ölmüştü ....:((

allah günahlarını affetsın.. ates düstügü yerı yakıyor..aılesının durumunu düsünmek ıstemıyorum suan ..ama 1bucuk yılımı paylastıgım kısının suan yasamadıgını düsünmek benı kahredıyor.. bogazımda bır dügüm var..yutkunamıyorum dogru düzgün..

ve hep bu yasında kalıcak ölen genc ınsnalar..hıc yaslanmıcaklar..sacmalıyorum sanırım affedın..

Nedense genç yaşta ölümü yakıştıramıyoruz, inanmıyoruz...
Oysa ne olacağımız belli mi...
Allah rahmet eylesin...

etraflıca düşünün... ailesi sizi biliyordu ise ve sizden sonra kimse hayatına giremediyse bence son olarak bu vazifeyi yerine getirin.

sıfat falan düşünmeyin, şu an da kimsenin sizin ne sıfatla orada olduğunuza bakacağını düşünmüyorum..
Acı haber bu...

tabi ki sizin bileceğiniz bir durum..
dualar evden de ulaşır, yanı başından da...

Back
X