Eski sevgilim... Öneri bekleniyor

Mavimsikelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
25
1
1
Eski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...

Eski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...
Engelleyin gitsin. Yok engel yetmiyor diyorsanız görmeyin. Siz görmek istediğiniz için görüyorsunuz.yok derseniz yok olur

Gizli hesap kullanıp bir de üstüne engellemeniz yeterliydi, yeni hesaplara gerek yoktu yani.
Sizin asıl şikayetiniz arayıp size kendinizi iyi hissettirmek yerine laf sokmasıysa bilemem tabii.
Bişey hissetmek istemiyorum instagrqm için bi öneri arıyorum sadece...

Hesap açma

Açtın diyelim gizli hesap yap
Ayarlardan "arkadaşım olmayan mesaj atamasın" diye bir seçenek var onu işaretle

Bence azcık kafa yoran bi insan bunu başarır
Sen istemem yan cebime der gibisin
Mesaj atmıyor bio kısmından gönderme yapıyor aklını nasıl başıma getirebilirim ki

Mesaj atmıyor bio kısmından gönderme yapıyor aklını nasıl başıma getirebilirim ki
Eeeeee sende bakma profiline çocuğun
Çocuk msj bile atmıyor ordan laf sokuyor sende bakıp bakıp bana bunu mu dedin diyorsun
Hiç kurtulmak ister gibi değilsin
Yaş kaç? Biraz mantıktan uzak geldi cvpların

Heralde siz ex le iletişim kurmak istiyorsunuz. Olabilir yani. Tamamen silmis olsaydınız banane der gecerdiniz

Eeeeee sende bakma profiline çocuğun
Çocuk msj bile atmıyor ordan laf sokuyor sende bakıp bakıp bana bunu mu dedin diyorsun
Hiç kurtulmak ister gibi değilsin
Yaş kaç? Biraz mantıktan uzak geldi cvpların
Yaşlar küçük sanırım. Küçük heyecanlar bunlar ablası 🤗

Back
X