- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
Çok güzel destek oldunuz teşekkürlerZaten kafa yorulacak bir konu değil ben bir yazdım siz on yazdınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel destek oldunuz teşekkürlerZaten kafa yorulacak bir konu değil ben bir yazdım siz on yazdınız
TeşekkürlerBenim özlem duygum çok çok düşüktür. Hiç özleyemem mesela. Bana özledin mi sorularına karşılık direkt "hayır" "yoo" diyorum. Kıvırmanın bir manası yok. Erkek zaten özlerse özledim der. Özleyen erkek davranışları değil bunlar.
Herkes hata yapabilir hayatta herkes 2 şansi hak ederAynı şeyi eski sevgiliniz yapsaydı güvenir miydiniz. Artık böyle düşüncelerle zihninizi meşgul etmeyin gerçekten gülünç duruma düşüyorsunuz
Onun yapısı hosgörulu olmaya müsait değil o istemezse engellerKırmak istemiyordur , incitmek istemiyordur belki.
şahsen bende kimseyi kolay kolay engellemem ama kibarca da hayır derim anlatabildim mi ?
İyide size özlemedim demiş . Yani orta da ikinci şans yok. Neden önünüze bakmak yerine ikinci bir şans için kendinizi küçük düşürüyorsunuzHerkes hata yapabilir hayatta herkes 2 şansi hak eder
Ay adam senin uzak durman için uğraşıyor. Bunu anlamak çok mu zor ya. 32 yaşındaymışsın bunu anlayamayacak kadar da kör kalmayın o yaştaSevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Yaşadığımız kötü olaylara bağladim o yüzdenİyide size özlemedim demiş . Yani orta da ikinci şans yok. Neden önünüze bakmak yerine ikinci bir şans için kendinizi küçük düşürüyorsunuz
Aşk değil o terkedilmeyi sindirememişsin, suçluluk duygusunu da ekle al sana kapı gibi takıntı.İlk defa bu kadar aşık oldum 30 yaşıma kadar normalde hemen unutan ve umursamaz biriyim 30 yaşından sonra aşkı bulunca böyle ergen olduk işte
Umudumu kaybetmiyorum şuan onunla konuşabilmemde mucize o kadar söylüyorum onun yerinde başkası olsa konuşmazdı bile
Bana şunları yapan insana selam bile vermem ama o intikam almak için seni böyle askıda süründürebilir. Koskoca kadın nasıl mekandan attırdın hepinizi hayret verici.Yani onun neler yaşadığını bilsen erkek için arkadaslarınin yanında rezil olması üstune üstük tanıdı ortamdan benim yüzümden atılması onun üstune sabaha kadar benimle ve arkadaşımla uğrasmasi sabaha kadar uyumamasi onun üstüne o halde işe gitmesi
Bence gayet gerçek o sözlerEmin değilim ama yaşanan o kadar cok şey varki anlatamam . Siz sevdiğiniz birinden bu sözü duysanız naparsiniz.hiç sinirle sevmiyorum özlemedim diyen biri olup olmadığı merak ediyorum
Terkedildigimi kim söylüyor konuşuyoruz.sadece özlemedim dedi ara sıra soğuk yapsada konuşuyoruz.o olaylar bilinçli yapılmış şeyler değildi.kesinlikle onu aldatmadım.Aşk değil o terkedilmeyi sindirememişsin, suçluluk duygusunu da ekle al sana kapı gibi takıntı.
Bana şunları yapan insana selam bile vermem ama o intikam almak için seni böyle askıda süründürebilir. Koskoca kadın nasıl mekandan attırdın hepinizi hayret verici.
Bence gayet gerçek o sözler
Bakın burda kimse sizi kırmak istemez ama siz kendinize eziyet ediyorsunuz. Daha yaşınız genç gezin eğlenin yaşamanın tadını çıkarın. Hayat aşktan erkekten ibaret değilYaşadığımız kötü olaylara bağladim o yüzden
Bakın burda kimse sizi kırmak istemez ama siz kendinize eziyet ediyorsunuz. Daha yaşınız genç gezin eğlenin yaşamanın tadını çıkarın. Hayat aşktan erkekten ibaret değil
Adam ayrılmış senden, terkedilmişsin işte. Bunları bilinçsiz yapan insandan daha hızlı kaçmak lazım zaten, yarın neler yapar allah bilirTerkedildigimi kim söylüyor konuşuyoruz.sadece özlemedim dedi ara sıra soğuk yapsada konuşuyoruz.o olaylar bilinçli yapılmış şeyler değildi.kesinlikle onu aldatmadım.
Arada aşk sevgi varsa. Herşeyin üstesinden gelinir.Sonucta aldatmadım arkasından iş cevirmedim yalan söylemedim.Adam ayrılmış senden, terkedilmişsin işte. Bunları bilinçsiz yapan insandan daha hızlı kaçmak lazım zaten, yarın neler yapar allah bilir
Tamam sevmesin. Bari özledim deseydiBizi ikna etmeye çalışma melek sevmiyor işte
Bugün iyi eğlendire bildimmi sizleriNaz yapıyor. Nasıl duymadınız yaa? Beni ozledin mi der kız, yooo hiç özlemedim ki diye cevap verir erkek ve gülüşürler.
Uzak durmak isteyen yazarmi canim napiyon diye kendi yaziyorrrr.Ay adam senin uzak durman için uğraşıyor. Bunu anlamak çok mu zor ya. 32 yaşındaymışsın bunu anlayamayacak kadar da kör kalmayın o yaşta
Aynen aynen aslında tek düşündüğü şey sensin