Eski sevgilim özledinmi sorusuna ne alakası var dedi sonra Hayır dedi ne yapmalıyım?

Benim özlem duygum çok çok düşüktür. Hiç özleyemem mesela. Bana özledin mi sorularına karşılık direkt "hayır" "yoo" diyorum. Kıvırmanın bir manası yok. Erkek zaten özlerse özledim der. Özleyen erkek davranışları değil bunlar.
Teşekkürler 🙏

Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Ay adam senin uzak durman için uğraşıyor. Bunu anlamak çok mu zor ya. 32 yaşındaymışsın bunu anlayamayacak kadar da kör kalmayın o yaşta

İlk defa bu kadar aşık oldum 30 yaşıma kadar normalde hemen unutan ve umursamaz biriyim 30 yaşından sonra aşkı bulunca böyle ergen olduk işte
Aşk değil o terkedilmeyi sindirememişsin, suçluluk duygusunu da ekle al sana kapı gibi takıntı.
Umudumu kaybetmiyorum şuan onunla konuşabilmemde mucize o kadar söylüyorum onun yerinde başkası olsa konuşmazdı bile

Yani onun neler yaşadığını bilsen erkek için arkadaslarınin yanında rezil olması üstune üstük tanıdı ortamdan benim yüzümden atılması onun üstune sabaha kadar benimle ve arkadaşımla uğrasmasi sabaha kadar uyumamasi onun üstüne o halde işe gitmesi
Bana şunları yapan insana selam bile vermem ama o intikam almak için seni böyle askıda süründürebilir. Koskoca kadın nasıl mekandan attırdın hepinizi hayret verici.
Emin değilim ama yaşanan o kadar cok şey varki anlatamam . Siz sevdiğiniz birinden bu sözü duysanız naparsiniz.hiç sinirle sevmiyorum özlemedim diyen biri olup olmadığı merak ediyorum
Bence gayet gerçek o sözler

Aşk değil o terkedilmeyi sindirememişsin, suçluluk duygusunu da ekle al sana kapı gibi takıntı.

Bana şunları yapan insana selam bile vermem ama o intikam almak için seni böyle askıda süründürebilir. Koskoca kadın nasıl mekandan attırdın hepinizi hayret verici.

Bence gayet gerçek o sözler
Terkedildigimi kim söylüyor konuşuyoruz.sadece özlemedim dedi ara sıra soğuk yapsada konuşuyoruz.o olaylar bilinçli yapılmış şeyler değildi.kesinlikle onu aldatmadım.

Terkedildigimi kim söylüyor konuşuyoruz.sadece özlemedim dedi ara sıra soğuk yapsada konuşuyoruz.o olaylar bilinçli yapılmış şeyler değildi.kesinlikle onu aldatmadım.
Adam ayrılmış senden, terkedilmişsin işte. Bunları bilinçsiz yapan insandan daha hızlı kaçmak lazım zaten, yarın neler yapar allah bilir

Adam ayrılmış senden, terkedilmişsin işte. Bunları bilinçsiz yapan insandan daha hızlı kaçmak lazım zaten, yarın neler yapar allah bilir
Arada aşk sevgi varsa. Herşeyin üstesinden gelinir.Sonucta aldatmadım arkasından iş cevirmedim yalan söylemedim.

Back
X