Bütün ailene anlat durumu; abin, amcan, dayın, annen, teyzen, halan... Birlikte emniyete gidip şikayetçi olun. Bu pisliklerin çoğu sessizlikten besleniyor ve kadınların ailelerine anlatmayacağına güvenip, onları yalnız zannedip cesaret buluyor. Yalnız değilsin. Kadın dernekleri var. Olayı basit bir takıntı gibi değil, bir ruh hastasının tacizi olarak değerlendir. Sessiz durma.
bir yerden sonra pes ediyorlar ya.
benim de lisedeki sevgilim öyleydi, kendi evlendikten sonra bile mesaj attı ay ama şimdi pes etti artık
iradeli olun asla cevap vermeyin verdiğinizde ise gayet kötü davranın yani. zamanla pes edecektir. bir de dua edin kurtulmak için. ben valla askere gittiğinde şehit düşse de kurtulsam diye içimden geçirmiştim çaresizlikten Allah affetsin. sen düşün halimi yani :)
Evet ama ailemin kulağına gitsin istemiyorum.. bi dava en az 5 yıl devam ediyor. Ilk duruşmada davalı da davacı da mahkemede olması gerekiyor... ben bi daha karşılaşmak istemiyorum ki uğraşmak istemiyorum yoruldum..
Bütün ailene anlat durumu; abin, amcan, dayın, annen, teyzen, halan... Birlikte emniyete gidip şikayetçi olun. Bu pisliklerin çoğu sessizlikten besleniyor ve kadınların ailelerine anlatmayacağına güvenip, onları yalnız zannedip cesaret buluyor. Yalnız değilsin. Kadın dernekleri var. Olayı basit bir takıntı gibi değil, bir ruh hastasının tacizi olarak değerlendir. Sessiz durma.
Twitterda bi hesap açıp kimlik bilgileriyle açık açık paylaş yaptıklarını. Gerisi hallolur zaten gör bak nasıl yalvarıyor bi daha mesaj atıyor mu o zaman. Dava mava korkutmuyor bunları anca böyle rezilliklerini afişe edince çark ediyorlar. Korma hiç korktuğun için böyle üstüne geliyor zaten.
Bilmiyorum kafam çok karıştı kimseyle konuşmadım bu konuyu buraya yazmak istedim aklıma birşey geliyo aslinda. Suan baska bi ilde jandarmaymis Emniyetteki polislere durumu anlatsam görev yaptığı yerle iletişime geçip başındaki komutana durumu anlatsalar diyorum aslinda ama yazinca bana da sacma geldi
Twitterda bi hesap açıp kimlik bilgileriyle açık açık paylaş yaptıklarını. Gerisi hallolur zaten gör bak nasıl yalvarıyor bi daha mesaj atıyor mu o zaman. Dava mava korkutmuyor bunları anca böyle rezilliklerini afişe edince çark ediyorlar. Korma hiç korktuğun için böyle üstüne geliyor zaten.
Gidin ailenize anlatın. Aileniz ne diyebilir ki. Hem şöyle düşünün, sessiz kalırsanız korktuğunuzu düşünür iyice üstünüze gelir. Benim de başıma geldi benzeri. Bir de uzak mesafeydi, çocuk aylarca yok babana ulaşacağım yok ailen her şeyi öğrenecek bilmem ne diye başımı yedi dedim yeter, anneme anlattım sonra çocuk babama ulaşmış ama babam hiçbir şey dememişti.