- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Aslında tehlikeli olmasından da korkuyorum ne yalan söyleyeyim... Son zamanlarda çok dengesiz davranıyordu çünkü. Ama cevap vermemek en iyisi olacak sanırım.Daha dur bir gün olmuş alt tarafı peşini birakmayali şimdi patlama yaşıyor o sönme gerçekleşmezse öyle yaz. Sanırsın adam 3 aydır peşinizde. Heee bu arada sonmenin gerçekleşmesinin en iyi yolu görmezden gelmedir. Ama hiç cevap vermeyeceksiniz siz cevap vermedikçe bir müddet daha da çok yazacak ama sonra kesecek. Siz engelini kaldırıp onun davranışını pekiştiriyorsunuz şu an. Off ama tekrar diyorum peşini bırakmıyor diye bir şey yok şu an. Her dersin tehlikeli olabilir korkuyorum anlarım ama o da yok sanki.
Teşekkür ederim. Evet adam üşenmemiş yeni instagram, Twitter hesabı açıp ordan da yazmış. Sonra ben görmedi sanar, belki vazgeçer diye onlara çok itima göstermemiştim. En sonunda arkadaşlarından türlü türlü yazınca mecbur kaldım. İşin kötüsü kendine falan da Zarar vermesinden korkuyorum, hastalıklı gibi resmen. En iyisi hiç cevap vermeden kendi kendine susmasını beklemek sanırım. Umarım siz de kurtulursunuz tez zamanda. :/Daha bırakmaz. Çok iyi biliyorum diğer konunuza da yazmıştım 5 yıllık ilişkiden çıktım. Şu an bende hiçbir yerde engelli değil. Engelleyince daha çok geliyorlar üste bunu anladım. 3839373929 çeşit hesaplar açıyor.
Adama hayatımda biri var diyorum yazıyor.
Annesine ulaştım avukat dedim dava dedim özür diledi yazmyacağım dedi.
Bu sefer artık babasına ulaşmanın zamanı geldi. O da artık olmazsa avukat ile görüşeceğim. 4 seneye gireceğiz hala rahatsız ediliyorum. Hastalıklı bunlar.
Sakın cevap vermeyin. Verdikçe çok gelir üstünüze.
Çoooook dikkat edin daha yolun başındasınız. Şu an bunlar bir hiç. İnanmayın sensiz kaldım, yapamıyorum laflarına hepsi alışmanın bir parçası. Hiçbir yerden engellemeyin engelledikçe üstünüze gelecektir daha çok rahatsız edecektir türlü türlü hesaplar açacaktır. Hatta fake hesaplar açıp takipçi satın alıp sizinle konuşabilir. Dikkat edin ben paranoyak oldum. Şükrediyorum ki benim ki mesafe ilişkisiydi aynı şehirden değildik ama sosyal medyadan kurtulamıyorum.Teşekkür ederim. Evet adam üşenmemiş yeni instagram, Twitter hesabı açıp ordan da yazmış. Sonra ben görmedi sanar, belki vazgeçer diye onlara çok itima göstermemiştim. En sonunda arkadaşlarından türlü türlü yazınca mecbur kaldım. İşin kötüsü kendine falan da Zarar vermesinden korkuyorum, hastalıklı gibi resmen. En iyisi hiç cevap vermeden kendi kendine susmasını beklemek sanırım. Umarım siz de kurtulursunuz tez zamanda. :/
Ya o kadar ilerler mi diyorsunuz durum... Şükür biz de ayrı şehirlerdeyiz ama insan ister istemez panik oluyor. Kendine bile zarar verir, sonra benden bilirler diye korkuyorum şu an. En iyisi hiç engellemeden kendi kendine susmasını beklemek... ben olmaz dedikçe o mücadele edicem, seni geri kazanıcam, seni kaybetmek bana çok şey öğretti, değerini anladım, sevginin kıymetini anladım diyip durdu ama inanmadım tabii ki...Çoooook dikkat edin daha yolun başındasınız. Şu an bunlar bir hiç. İnanmayın sensiz kaldım, yapamıyorum laflarına hepsi alışmanın bir parçası. Hiçbir yerden engellemeyin engelledikçe üstünüze gelecektir daha çok rahatsız edecektir türlü türlü hesaplar açacaktır. Hatta fake hesaplar açıp takipçi satın alıp sizinle konuşabilir. Dikkat edin ben paranoyak oldum. Şükrediyorum ki benim ki mesafe ilişkisiydi aynı şehirden değildik ama sosyal medyadan kurtulamıyorum.
Cevap vermek zorunda kaldım ondan bundan yazmaya devam eder diye. Kendine zarar versin vermesin umrumda değil de sonra benden bilinir diye korkuyorum işte...neden cevap verdiniz ki. vermeyin. yazıp yazıp kudursun. aklı nerdeymiş bu zamana kadar.
baktınız 2-3 hafta sonra hala devam ediyo gidin polise şikayet edin. haberde vermeyin şikayet edicem diye. zarar vericekse kendine. size değil ya.
Ha 1 hafta ha 10 sene, duyulan rahatsızlık ve hissedilen stres aynı sonuçta.Ohooo 1 hafta için mi peşimi bırakmıyor diyorsunuz?
10 sene, evli olduğum halde...
Cevap vermek zorunda kaldım ondan bundan yazmaya devam eder diye. Kendine zarar versin vermesin umrumda değil de sonra benden bilinir diye korkuyorum işte...
Neler neler yaşadım neler... benimkisi tam hastalıklı ruh hali.Ya o kadar ilerler mi diyorsunuz durum... Şükür biz de ayrı şehirlerdeyiz ama insan ister istemez panik oluyor. Kendine bile zarar verir, sonra benden bilirler diye korkuyorum şu an. En iyisi hiç engellemeden kendi kendine susmasını beklemek... ben olmaz dedikçe o mücadele edicem, seni geri kazanıcam, seni kaybetmek bana çok şey öğretti, değerini anladım, sevginin kıymetini anladım diyip durdu ama inanmadım tabii ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?