Eski sevgilim peşimi bırakmıyor?

Ha 1 hafta ha 10 sene, duyulan rahatsızlık ve hissedilen stres aynı sonuçta.
Buradaki zaman meselsi, eski sevgilinizin ayrıldığınızı idrak edip, kabullenmesi açısından önemli. Yoksa elbette verdiği rahatsızlık aynıdır da... Siz istikrarınızı koruyun. Cevap vermeyin, muhatap olmayın, illa ki bir şey söylemeniz gerekirse, "uzatma artık, geri dönüşü yok" tarzında kısa ve net bir şeyler söylerseniz, karşılıklı uzun uzun diyaloglara girmezseniz, o da yakında anlayıp, bırakır peşinizi.

Telefon numaranı değiştir rehberde gizlet onun görüştüğünü bildiğin hiç kimseye telefon numaranı verme

engelleme , en azından sadece kendi numarasıyla sana ulaşmaya çalışsın o olduğunu bilirsin.
ve görmezden gel daha çok yeni..biraz şarjın çabuk biter bu dönem sabredeceksin
ayrıca benim eskim de bana böyle mail yoluyla ulaşmaya çalışsa ya keşke içim anca soğur.

Ay sizin de başınızdan neler neler geçmiş, çok geçmiş olsun gerçekten. Umarım babasına anlattığınız takdirde vazgeçer şahıs size yazmaktan. Benimkini de dün engelsiz bıraktım, sabah ses kaydı atmış 20 dklık. Yaptıklarından çok pişman olduğunu, hatasını kabul ettiğini, beni ne kadar sevdiğini anladığını, korkularından dolayı böle yaptığını, bana bir şey yansıtmaması stresini yansıtmaması gerektiği halde çok yanlış şekilde stresini ve korkularını yansıttığını, en ufak bir şeyde aklına hemen benim geldiğimi “resurrection da böyle yapardı” diyip dona kaldığını falan filan anlatmış. İşin aslı bi an kanıma girer gibi oldu ama kanmadım. Belki gerçekten üzgündür, pişmandır -ki gerçekten pişman gibi- ama biliyorum ki ben eski halime döndüğüm an gene, gene ve gene aynı şeyleri yaşarım... O yüzden bi müddet böyle engeli açık tutup sonra gene engellemeyi düşünüyorum.

inanma zaten hiç ipleme bırak ne hali varsa görsün bunlar köprü öncesi çıkışlar barıştın mı işi garantiye alıp daha çok ailesinin ağzına bakıp ezecek.

Telefon numaranı değiştir sosyal medya hesaplarını kapat. Çare arayana cozum bol :)

Senle değil varsa babanla abinle ne bileyim bı buyugunle muhatap olsun sen asla muhatap olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…