Eski sevgilim peşimi bırakmıyor :(

brokencorpse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
320
0
116
Diğer
Selam kızlar
3 yıllık bir ilişkim vardı. İlişkiyi bitiren ben oldum. Bunu mu kafaya taktı yoksa başka nedenler mi bilmiyorum ama peşimi bırakmadı. 1 yıl oldu nerdeyse ilişkimiz biteli hala arıyor mesaj atıyor rahatsız ediyor, terslediğimdeyse tehditler savurmaya başlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin kızlar :(

al işte adi herifin biri daha...
benim başıma da geldi böyle lanet bir durum.
allahın cezaları ne istiyorlar anlamıyorum ki. hattını değiştirsen falan çözüm olmaz mı

tüm iletişim yollarını kapatmandan başka çaren yok. bir arkadaşımın başında aynı durum vardı. yakınında mı yaşıyor bilmiyorum ama o arkadaşım telefonunu değiştirdi. tüm sanal alemdeki hesaplardan vs. engelledi. 1 yıl olmuş artık kabullenmesi lazım.

telefon numaramı da değiştirmek ne yazık ki çözüm olmaz :5:
evimi biliyor ailemin ev,cep numarasını biliyor, okulumu biliyor, her şeyi biliyor yani

rahatsız edildiğini söylersen mutlaka cezai işlem uygulanır. kayıtları sakla tehdit mesajları varsa silme.

telefon numaramı da değiştirmek ne yazık ki çözüm olmaz :5:
evimi biliyor ailemin ev,cep numarasını biliyor, okulumu biliyor, her şeyi biliyor yani

Sıfatı sadece sevgili olan birine isterse 5 yıllık olsun ilişki
Ev numarası,ana baba numarası veren kızları anlayamıyorum.
Bir insan düşman olduğunda her pisliği yapabilir ya bu ne cesaret?

aynı durumun benzeri başıma gelmişti erkek milleti işte illa ilişkiyi sonlandıran taraf kendileri olacak yoksa bazı şeyleri hazmedemiyorlar.ben kendi olayımdan örnek vereyim son bir mesaj atmıştım ayrıldığımızı kabullenmesi gerektiğine dair ve sonra bütün iletişim yollarını bi şekilde kapattım,engelledim.o gün bu gündür ses seda yok Allah'ıma şükür

kızlar dün bir arkadaşım aradı. onu bir kızla görmüş, sevinmiştim bende başkasını bulmuş beni rahat bırakır diye. daha sevincim 2 saat sürmeden mesaj atmaya aramaya başladı, cevap vermedim tekrar tehdit etmelere başladı bıktım artık :43:

Son düzenleme:
Back
X