- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sevgilimle ayrilali 2 hafta oldu twitter sifresi bende var degistirmedi hala girdigimi biliyo yani . Dun gece sapik hesaplar var ya onlardan birine merhaba :) yazmis hani hesapta fake gibi 1 tanr gonderisi var bunla sohbet etcek bi hesap degil insan hic mi utanmaz midem kalkti sifreni degistir bari be adam bu kadar mi düstun
İnsan hiç mi utanmaz diye ben sana sorayım o zaman. Senin görüp iyice uzaklaşma için yazmış olabilir, seni unuttuğu için de yazmış olabilir. Nedenleri seni ilgilendirmez artık.Sevgilimle ayrilali 2 hafta oldu twitter sifresi bende var degistirmedi hala girdigimi biliyo yani . Dun gece sapik hesaplar var ya onlardan birine merhaba :) yazmis hani hesapta fake gibi 1 tanr gonderisi var bunla sohbet etcek bi hesap degil insan hic mi utanmaz midem kalkti sifreni degistir bari be adam bu kadar mi düstun
2 hafta olmus ayrılalı daha cok yenı
Genelde ılıskılerde ayrılmalar yasanıyor ama barısmalrda
Acıkcası 2 hafta olsabendemerak eder bakardım sıfresı olsa
okadar kolay kolay cikartamiyoruz hayatimizdanNasıl ayrıldınız bilmiyorum ancak iki hafta toparlanmak için kısa bir süre.
Kontrol etmeniz de normal, ozlemeniz de.
Ayrılık sürecinin deformasyonunu azaltmak için tamamen alaninizdan çıkarmanız gerekiyor, yoksa her gün tazelenir.
Baktınız, öğrendiniz ve şükür edip bir kaç üzülüp atın gitsin hayatınızdan.
Karakterini ortaya koymuş.
Sevgilimle ayrilali 2 hafta oldu twitter sifresi bende var degistirmedi hala girdigimi biliyo yani . Dun gece sapik hesaplar var ya onlardan birine merhaba :) yazmis hani hesapta fake gibi 1 tanr gonderisi var bunla sohbet etcek bi hesap degil insan hic mi utanmaz midem kalkti sifreni degistir bari be adam bu kadar mi düstun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?