- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sizin de kendi yönelim ve fikirlerinize uymayinca (ayni evde kaldin, evlenmek istedin) midesizlik mi oluyor???Sananeeeeeeee adam senden ayrılmış
İster eskortla ister transseksüelle yazışır sananeeeee
Kendi yönelim ve fikirlerinize uymayınca sapıklık oluyor dimi hahahah ???
Benim de midem kalktı zira başkasının özelini karıştırmışsın baya midem kalktı emin ol bu daha kötü bir şey
En azında diğer tarafta karşılıklı rıza var şu çocuğun yakasını bırak ya....
Ha bu arada bu adamla aynı evde kalıp evlenmek istedin miden şimdi nasıl???
Bir de bana bu kadar konu açmak hiiiiiiiiiiiççç normal gelmiyor özellikle de dizi sezonları gibiyse....
Ben o yuzden demedim kiSizin de kendi yönelim ve fikirlerinize uymayinca (ayni evde kaldin, evlenmek istedin) midesizlik mi oluyor???
Birine nasıl desem uygun kelime aslında var da hoş kelime değil
Aaa aynı evde kaldık hadi beni al demek hoş değil sevgilindi kaldın olabılır gayet normal adamı zorlama hakkımı kim kime veriyor...
Bazı kadınlar bu konuda 2 yüzlü acite yapıyorlar bir midesizlik türü de bu
Ben o yuzden demedim ki
Hatta bence evlenmeden aynı evde kalınmalı cinsellik de yaşanmalı buradaki asıl mesele yok aynı evde kaldık illa evlenıcez yok ailem öğrendi
Diye adama baskı yapmak bu adamla evlenmek istedi.....
Kimse kimseyi zorlamamıştı asıl midesizlikerden biri de bu...
Yaptığımız her şeyin sorumluluğunu almalıyız kendi hayatını kararalarını uygulayacak dayatılan fikirleri kabullenmeyecek kişiliğin yoksa kalkışmayacaksın bu işlere...
Birine nasıl desem uygun kelime aslında var da hoş kelime değil
Aaa aynı evde kaldık hadi beni al demek hoş değil sevgilindi kaldın olabılır gayet normal adamı zorlama hakkımı kim kime veriyor...
Bazı kadınlar bu konuda 2 yüzlü acite yapıyorlar bir midesizlik türü de bu
Ben evlenmeye demedim ki anlatamıyorum sanırımEğer karşı taraf evlenmek için yola çıktıysa kadının bunu istemesinde hakkı var. Bu midesizlik değildir .
Karakterli erkek çok az. Aynı evde kalıpta evlilikte sonlandiran erkekte çok az. Azdan bulanlar şanslı , bunun dışında da gerçekten evlenmek isteyen ve aynı evde kaldıktan sonra ayrılmayı göze alamayacaklar bu kumarı oynamamali.
Arkadasım vaad etmek hayattaki en basit şeydir her vaad gerçekleşmediği sürece bana göre yalandır.O olay ben onu zorladigim icin olmadi . Annemin ogrenmesine ve evde sıkıntım oldugunu bilmesine ragmen bana konyaya ne zaman gidiypruz dedi dalga gecer gibi ayrilik o yuzden oldu . Ayrica suan actigim konuyla bunun ne alakasi var size sürekli evlenme vaadi veren birine evlenmek istiyorum demek ne zaman midesizlik oldu
Kadinin evlenelim demesi neden acitasyon olsun ki, evlilik sadece kadini yükselten bir sey mi? Acitasyonla neyi kastediyorsunuz?Ben evlenmeye demedim ki anlatamıyorum sanırım
Bakın göze alamayacagınız şeyler yapıp ah yarı yolda bırakıldım diye acite yaparsınız ben bunu derim...
Neden sonsuzluk o kadar uzun zamanki kesim olmayan bir şey için göze alamazsınız bunu
Kendi yapına nasıl uygunsa ona göre davranmalısın...
Ben de gerçekten biz aynı evde kaldık evlenelim deseydi sevgilim bana ne alaka derdim
Çıldırıyorum beni anlamdıgınız o kadar açıkkiKadinin evlenelim demesi neden acitasyon olsun ki, evlilik sadece kadini yükselten bir sey mi? Acitasyonla neyi kastediyorsunuz?
Anlamadığnız şu galiba konu adamın sosyal medyasina bakmanız değil konu baştan bu yana adamın şifresini almış olmanız. Şifre alarak ilişki yürümüyor işte durum ortada.Bende kendimde bi anormallik oldugunu düşündüm herkes ustume gelince . Merak ediyorum dogal olarak insanlari
okadar kolay kolay cikartamiyoruz hayatimizdan
Cevap vermeyeceği belli olan hesaba yazması belki sizi gıcık etmek içindir ..Aksi olsa şifresini biliyorsunuz girip bakabileceğiniz ihtimalini düşünür ve değiştirirdi..Sevgilimle ayrilali 2 hafta oldu twitter sifresi bende var degistirmedi hala girdigimi biliyo yani . Dun gece sapik hesaplar var ya onlardan birine merhaba :) yazmis hani hesapta fake gibi 1 tanr gonderisi var bunla sohbet etcek bi hesap degil insan hic mi utanmaz midem kalkti sifreni degistir bari be adam bu kadar mi düstun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?