Merhaba,
büyük bir sorunumvar. şuan nişanlıyım ve eski sevgilim tarafından rahatsız ediliyorum. nişanlı olduğumu bilmiyor çünkü yanımda birisini görürse düğünümü cenazeye çevirirmiş. ve aşırı derecede saplantılı yaklaşık 5 aydırpeşimde. ve şimdide benim yaşadığım yere gelecekmiş benimle konuşmk istiyormuş. seni rezil edecem diye tehditler savuruyor. ben ne yapıcam lütfen bir fikri olan varsa paylaşabilirmi.
adam resmen saplantılı neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum babamın numarasını bulmus gecenin bir yarısı benden konum paylaşmamı ıstıyor paylaşmazsam babmı arıcanı kızın bu saatte nerede geziyo dıye soracağını söylüyor. tabi evimin konumunu paylaşmadım bu seferde evimde cekinmiş resim istiyor ahhhhh bildiğiniz manyak.savcılık ne kadar çözüm olacak bilmiyorum gerce ağbim emniyet mensubu durumu onada anlatıcam fakat olayların dahada büyümesinden korkuyorum. nişanlıma gelince anlatırsam anlayışla karşılayacağından eminim ama bu seferde o manyagın peşine düşecek ve eski sevgilimin ona zarar vermesınden korkuyorum malum öldüreceğini söyledi tabi ne kadar gercek bilmiyorum ama yinede nişanlımı ateşe atamam offfff.
buarada forumda yeniyim oyüzden konuyu yanlış yere açmışım sanırım zamanla öğrenicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?