eski sevgilim tehdit ediyor nasıl kurtulabilirim

akira1301

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
11
2
18
Merhaba,

büyük bir sorunumvar. şuan nişanlıyım ve eski sevgilim tarafından rahatsız ediliyorum. nişanlı olduğumu bilmiyor çünkü yanımda birisini görürse düğünümü cenazeye çevirirmiş. ve aşırı derecede saplantılı yaklaşık 5 aydırpeşimde. ve şimdide benim yaşadığım yere gelecekmiş benimle konuşmk istiyormuş. seni rezil edecem diye tehditler savuruyor. ben ne yapıcam lütfen bir fikri olan varsa paylaşabilirmi.

Kesinlikle durumu nişanlın bilmeli. Yoksa eski sevgilinden bu durumu öğrendiğinde geç olabilir. Adam gerçekten saplantılı sanırım, 5 aydır aynı davrandığına göre.

benzer bi durumu bende yaşadım eşime söylemediğim için çok pişman oldum, gerçi benimki eski sevgili değil sapıktı yinede çekindim, mutlaka nişanlına anlat durumu, hatta eğer eski sevgilinin elinde eski msj kalıntıları, resim veya sevgili olduğunuzu ispatlayacak bişey yoksa, sevgilin olarak değil saplantılı bi sapık olarak anlat durumu rahatsız ediyor de, yalan söylemekten hoşlanmam ama erkekler evlenecekleri kızların ilk sevgilisi olmak isterler bunu sorun yapmasın nişanlın

Konuyu yanlış yere acanini gördüm de boylesini ilk defa görüyorum
konuyu bir derdim vara acarsaniz daha cok yardim ala bilirsiniz

direk savcılığa git.elinde telefon kayıtları yok mu? söylediklerini inkar et ama tabii adamın einde ne koz var bilemiyorum

nişanlının bilmesi lazım ondan önce sevgilin ya da sevgililerin olduğunu biliyordur mutlaka ..yani en azından daha önce birisi ile çıktım demişsindir...sonrada savcılığa direkt..

pabuç bırakma
çok böyleleeri
karşısında biraz eğilen sıkılan yada tedsirgin olan birini görmesinler
sanırsın ki kabadayı
höstttt ne diyorsun
diye oluncada kuyruğu kıstırırlar
söyle nişanlına
bunların derdi karşında kadın olunca söküyor
seni sahiplenmiş bir erkek çıksın bakalım karşılarına
emin ol mum ateşi gibi sönüp kıstırıp gidecek

adam resmen saplantılı neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum babamın numarasını bulmus gecenin bir yarısı benden konum paylaşmamı ıstıyor paylaşmazsam babmı arıcanı kızın bu saatte nerede geziyo dıye soracağını söylüyor. tabi evimin konumunu paylaşmadım bu seferde evimde cekinmiş resim istiyor ahhhhh bildiğiniz manyak.savcılık ne kadar çözüm olacak bilmiyorum gerce ağbim emniyet mensubu durumu onada anlatıcam fakat olayların dahada büyümesinden korkuyorum. nişanlıma gelince anlatırsam anlayışla karşılayacağından eminim ama bu seferde o manyagın peşine düşecek ve eski sevgilimin ona zarar vermesınden korkuyorum malum öldüreceğini söyledi tabi ne kadar gercek bilmiyorum ama yinede nişanlımı ateşe atamam offfff.

buarada forumda yeniyim oyüzden konuyu yanlış yere açmışım sanırım zamanla öğrenicem...

bu adam sana nasıl ulaşabiliyor ve sen her aradığında neden açıyosun telefonlarını konum monum ayarıyla yerini öğrenmeye çalışıyor işte neden görüşerek kendine yakınlaştırıyosun adamı uzak dur ..kaç yaşında bu atarlı dallama

heryerden enelledim , bütün sosyal ağlarımı sildim, bu seferde şirketten aradı ve artık şirketten sorun yaşamaya başladım şuanda ulaşabildiği tek yer whatsapp bunuda kapatırsam ya babamdan yada şirketten ulaşıcak. ona cevap vermemek çözüm değil evine gelirim diyo herseyı diyo.bu arada yaşı 27 ama akıl yok

Ailene durumu bildir enazından abine , emniyet mensubuymuş bilse iyi olur abin yada sende o kişiyi tehdit et savcılığa verdim diye bakalım ne yapacak

Nisanlina soylemelisin eğer o senden önce ogrenirse guven.konusunda çok.sorun yasarsiniz

Cekinecegin bir durum var mi nisanlina söylemekten?

çekindiğim bir durum yok zaten benim geçmişte yaşadkıklarımı sorgulamadı bile. ama yine eski sevgilimin söylediği birşeyi paylaşayım '' çamur at izi kalsın, bişe olmasada insanların aklını bulandırmak bile benim için ıyı senin için kotu'' adamdaki mantık bu ve bu adam istanbulun çok öemli restorantlarının şefi konumunda şerefsiz birisi. o kadar ortam görmüş ama saplantılı bı manyak

inanın nişanlımı düşünmüyorum desem yerı benim tek derdim ailem. daha doğrusu babam yıkılır adam. ahhh o serefsizin söyliceklerinin doğruluk payı olmasa bile böle bi şeyle babamın karşısına cıkmak benım için çok büyük bi utanç

Bak 5 aydir korkup kimseye söylemediğini bildiği için bu kadar üstüne geliyor abinin bir höst dmsi yeter yok öyle baskasinin karisi kizina yapisip oldururum demeler...

Bir pislik yüzünden iliskini sarsma rahatsız ettiğini çamur atmaya calistigini hepsini anlat 5 ay çok uzun bir süreç bunu surdurursen cçok zarar görürsün.. abine hemen söyle emniyet mensubuymus zaten bir gün dahi bekletme

Canim bak önce anlatan bu iste bir koz kazanır. Eğer sen anlatmayip önce o camur atmaya baslarsa 5 aydir neyden cekindigini neden katlandigini sorgularlar ama sen sana çamur atmaya kalkan adama basin dik ailenin yaninda karsi durursan hem.o adam tirsar çenesini kapar hem de ailen korkacagin bir durum olmadigini görmüş olur..

Once abinle dertles emin ol bir günde halledilir bu is senin korkmadigini görmesi yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…