- 31 Ekim 2015
- 55
- 6
- 36
- Konu Sahibi Depresifzey
-
Cesaret edemez derken?Bende öyle düşünüyorum ama. Umidim hiç kesilmedi bu sure zarfında.
Çok sevdiğimden mi diye sorsanız hayır. Ama anlamadığım bi şekilde bunların hep yasancagini, sonunda pişman olup doncegini iliskinin en başından beri biliyodum..
İkimiz için imtihan oldu bu ara . ama daha pişman olduğunu dusunmuyorum
Çok üzüldüm bu sure zarfinda
Bir daha gelirse artık geri dönüş yok direk evlenmek istediği icin gelicektir. Cesaret edemez.
O tekrar gider canım. Gitmese bile gözü dışarıda diyorsun nasıl yapabileceksin öyle biriyleArkadaşlar biz bi sure evlilik maksatlı tanışmak için biriyle gorustum ilkti hayatımda.
Sonra bana kendimi çok değersiz hissettirdi neyse ayrılmak istediğini söyledi bi gün bana ara arada demişti. Ben yıkıldım.
Sevmediğini söyledi.ben o sıra biriyle gorustugunu düşündüm ama konduramadim.
Gel Gorki. Gerçekten de bi kızla çıkmış.
4 ay sonra fln mesaj attı bana barisalim son kez diye. Ben cevp vermedim iki ay olcak mesaj atali.
Annesi o gün aradı.
Biz ciddiyiz bi kere daha gorusseniz dedi.
Ben hala seviyorum ama gözü dışarda kızlara bakıyor. Olur mu olmazmi şans vermelimi affetmelimi bilmiyorum.
Fikir verin.
Yapmış bi hata diyip devam mi etmeli.
Ben o kızla çıktığını dusundukce cildiriyorum.
Sakın affetme bu lafları duydukça canın acıyor belki ama alışmış kudurmuştan beterdir yapan gene yapar sana yazık olur üzülürsün . Böyle erkeklere köpekmiş gibi davranmak lazım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?