Eski sevgilim tekrar geri dönmek istiyor ama

Depresifzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
55
6
36
Arkadaşlar biz bi sure evlilik maksatlı tanışmak için biriyle gorustum ilkti hayatımda.
Sonra bana kendimi çok değersiz hissettirdi neyse ayrılmak istediğini söyledi bi gün bana ara arada demişti. Ben yıkıldım.
Sevmediğini söyledi.ben o sıra biriyle gorustugunu düşündüm ama konduramadim.
Gel Gorki. Gerçekten de bi kızla çıkmış.
4 ay sonra fln mesaj attı bana barisalim son kez diye. Ben cevp vermedim iki ay olcak mesaj atali.
Annesi o gün aradı.
Biz ciddiyiz bi kere daha gorusseniz dedi.
Ben hala seviyorum ama gözü dışarda kızlara bakıyor. Olur mu olmazmi şans vermelimi affetmelimi bilmiyorum.
Fikir verin.
Yapmış bi hata diyip devam mi etmeli.
Ben o kızla çıktığını dusundukce cildiriyorum.

Kesinlikle affetmeyin
Sizi bir kere kırmış birine ikinci şansı tanımayın
İlkinde kırdım gene bana döndü ne yapsam bu kızın kabulüdür diyecektir
Kendinizi değersizleştirmeyin...
Aradan 4 ay geçmiş bi takım şeyleri azda olsa unutmuşsunuzdur
Zaman geçtikçe tamamen unutursunuz

Bende öyle düşünüyorum ama. Umidim hiç kesilmedi bu sure zarfında.
Çok sevdiğimden mi diye sorsanız hayır. Ama anlamadığım bi şekilde bunların hep yasancagini, sonunda pişman olup doncegini iliskinin en başından beri biliyodum..
İkimiz için imtihan oldu bu ara . ama daha pişman olduğunu dusunmuyorum
Çok üzüldüm bu sure zarfinda
Bir daha gelirse artık geri dönüş yok direk evlenmek istediği icin gelicektir. Cesaret edemez.

Cesaret edemez derken?
Evliyken aldatılan hiç duymadınız galiba?

Hislerinize yenik düşmeyin
Bence siz karar vermişsiniz affedeceksiniz.
Kendinize bu kötülüğü yapın peki..

Kizlar ya
Allah korusun.
Dedim ya hanı ben daha ilk gkrdugum andan itibaren neden bilmiyorum bunların hepsinin olacağını hissettim ve hepsi oldu .
Şimdi sonuna geldik ama tam güvenmiyorum . insanlar pişman olabilir bir saate bir günde bir yılda değişebilir. Benimde dün dusunduklerimi bugün yanlış bulduğum zamanlar oldu bunu bildiğim için. Acaba diyorum.
Allaha güveniyorum biraz da hayirsizsa zaten olmasın

evet insanlar hata yaparlar ve pişman olabilirler.ama güvenmiyorsanız ve bir de sizi değersiz hissettiriyorsa kesinlikle görüşmeyin derim.sonunda üzülen siz olursunuz. Allah gönlünüze göre verir inş

Benimki dönmek istedi. Pişkin pişkin gel beni kazan dedi hatta. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Sonrasında da o kızla devam etti 1 yıl oldu tüm bunlar. Düşünüyorum da gelse ve kabul etsem zaten yapamazdım.

O tekrar gider canım. Gitmese bile gözü dışarıda diyorsun nasıl yapabileceksin öyle biriyle

Aynen kızlar . doğru diyonuz . bu yazıdan sonra zaten hala o kızı sevdiğini öğrendim. Kapattim konuyuda.
Çıkardığım ders kimseye ümit veripte yarı yolda bırakmamali.
Ben o kadar ağladım.
İnşallah benim yüzümden kimse ağlamaz .
Ah alip ta mutlu olunmaz bu hayatta .
Allah YARDIMCImiz olsun . amin

Sakın affetme bu lafları duydukça canın acıyor belki ama alışmış kudurmuştan beterdir yapan gene yapar sana yazık olur üzülürsün . Böyle erkeklere köpekmiş gibi davranmak lazım ya

Sakın affetme bu lafları duydukça canın acıyor belki ama alışmış kudurmuştan beterdir yapan gene yapar sana yazık olur üzülürsün . Böyle erkeklere köpekmiş gibi davranmak lazım ya

Kesinlikle.
O diğer kizlar gibi olmadığımi , yinede hemen vazgecmeyecegimi belki anlar dedim. Ama farketimkki. Cektireni seviyo boyleleri. O kız su an ona resti çekmiş köpek cekiyo DİE onu seviyo.
Ben hiç böyle hayal etmemistim
Bizi de sebepsiz seven biri çıkarmı ki

Fikrimce eski sevgiliye dönmek çok mantıklı bir iş değil. "Hadi olabilir hayat bu" diyelim ancak ayrılığın sebebi çok önemli. Gözü dışarda diyorsan bu önemli bir sebeptir. iyi düşünün mutlaka.

Erkekler yada bazı bayanlar , ilişki de bazen şöyle bir dolanıp geri gelmeyi seviyorlar , ' şöyle bir dolanıp :):):)

Bide soyleyemediklerim var . onu napicaz. Ben o kadr uzulurken o hiçbir şeyden habersiz. Bilmedi ne kadr üzüldüğümu.
Son bi konuşmak , tabiri caizse içimdekileri kusmak istiyorum.
Daha donus yok biliyorum ama içimde kalmasinida istemiyorum

Gözü dişardaysa zaten o adamdan Hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…