• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim ve hoşlandığım kişi artık arkadaşlar..

katinaizmir

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
2.839
3.289
658
İzmir
Eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, beraberliğimizin 7.ayında biri dikkatimi çekmişti, hoş çocuk demiştim ve çalıştığımız yere yeni geldiğini öğrenmiştim.. Muhtemelen beraber olduğum kişiden haberi vardı o zamanlarda , çünkü daha gözle görülür bakışmalarımız biz ayrıldıktan sonra başladı.. ben yine de kendime yormamaya çalışsam da bakışlarını 2 arkadaşım tarafından uyarıldım, bu kim, farkında mısın sana bakıyodu diye.. Bana pek etik gelmediği için onunla tanışmayı falan düşünmedim, ama o kadar farklı bi his oluyo ki onu görünce resmen heyecanlanıyorum, sebebini bilmesem de..

Sırf bu hissime saygımdan onunla tanışmayı istedim içten içe, ve bu kararı almamla beraber bi haber aldım..artık eski erkek arkadaşımla aynı birimde çalışacaklar, mesai arkadaşı olacaklardı..:85:

Bu düşünceyle kararımdan vazgeçtim, ve takip ettiğim kadarıyla artık o da bakışlarını eskisi kadar hissettirmiyo..

Sorarsanız eski erkek arkadaşım şu an biriyle beraber gözümün önünde, kızı tanımıyorum ama o bu kadar fütursuzca hareket edebilirken..ben işin uygun olmaz durumuna takılmış, engellemişim kendimi..

Siz ne düşünürdünüz, ne yapardınız merak ediyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar..

canım çok karışık bi ortam olur sen o bakıştığın kişiyle sevgili olursan..o eğer eski erkek arkadasınla aynı ortamda çalışırken senle sevgili olmayı sürdürebilecek sorun çıkarmayacak yada eski erkek arkadaşın sorun çıkarmayacak kişilerse bence problem değil..o da kendine sevgili yaptıysa sen neyi kısıtlıyosun kendine mutlu olmana bak..

cok sorun cika bilir, sonucta erkek milleti. Eski sevgilin nasil biri bilmiyorum, sinirlenip hakkinda kötü konusabilir... ne bilim hoslandigin cocuk nasil biri bilmiyorsun?! belki oda cok rahatsiz olur... ama eger gercekten ikisi arkadaslar ise, ben uzak dur derim.

canım çok karışık bi ortam olur sen o bakıştığın kişiyle sevgili olursan..o eğer eski erkek arkadasınla aynı ortamda çalışırken senle sevgili olmayı sürdürebilecek sorun çıkarmayacak yada eski erkek arkadaşın sorun çıkarmayacak kişilerse bence problem değil..o da kendine sevgili yaptıysa sen neyi kısıtlıyosun kendine mutlu olmana bak..

Yani evet kendimi kısıtladığımı farkedince kızdım kendime herkes yolunu çiziyo, kimseyi düşünmeden.. O kişiyle sevgili olurmuyum bilmiyorum ama içimde bi his onunla tanışmam gerektiğini söylüyo.. Sadece tanıştım diye de ortalık karışırsa karışsın, sonunda ben içimden geleni yapmış olurum ama dimi?

cok sorun cika bilir, sonucta erkek milleti. Eski sevgilin nasil biri bilmiyorum, sinirlenip hakkinda kötü konusabilir... ne bilim hoslandigin cocuk nasil biri bilmiyorsun?! belki oda cok rahatsiz olur... ama eger gercekten ikisi arkadaslar ise, ben uzak dur derim.

Bunu bende düşündüm ama bu tür durumlarda ne tepki verecekleri hiç belli olmuyo erkeklerin.. Her ne kadar kötü konuşmaz desem de bu düşünceme de güvenemiyorum.. Bi çok ihtimal olabilir o kadar karışığım ki..:97:

Back
X