- Konu Sahibi katinaizmir
Eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, beraberliğimizin 7.ayında biri dikkatimi çekmişti, hoş çocuk demiştim ve çalıştığımız yere yeni geldiğini öğrenmiştim.. Muhtemelen beraber olduğum kişiden haberi vardı o zamanlarda , çünkü daha gözle görülür bakışmalarımız biz ayrıldıktan sonra başladı.. ben yine de kendime yormamaya çalışsam da bakışlarını 2 arkadaşım tarafından uyarıldım, bu kim, farkında mısın sana bakıyodu diye.. Bana pek etik gelmediği için onunla tanışmayı falan düşünmedim, ama o kadar farklı bi his oluyo ki onu görünce resmen heyecanlanıyorum, sebebini bilmesem de..
Sırf bu hissime saygımdan onunla tanışmayı istedim içten içe, ve bu kararı almamla beraber bi haber aldım..artık eski erkek arkadaşımla aynı birimde çalışacaklar, mesai arkadaşı olacaklardı..:85:
Bu düşünceyle kararımdan vazgeçtim, ve takip ettiğim kadarıyla artık o da bakışlarını eskisi kadar hissettirmiyo..
Sorarsanız eski erkek arkadaşım şu an biriyle beraber gözümün önünde, kızı tanımıyorum ama o bu kadar fütursuzca hareket edebilirken..ben işin uygun olmaz durumuna takılmış, engellemişim kendimi..
Siz ne düşünürdünüz, ne yapardınız merak ediyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar..
Sırf bu hissime saygımdan onunla tanışmayı istedim içten içe, ve bu kararı almamla beraber bi haber aldım..artık eski erkek arkadaşımla aynı birimde çalışacaklar, mesai arkadaşı olacaklardı..:85:
Bu düşünceyle kararımdan vazgeçtim, ve takip ettiğim kadarıyla artık o da bakışlarını eskisi kadar hissettirmiyo..
Sorarsanız eski erkek arkadaşım şu an biriyle beraber gözümün önünde, kızı tanımıyorum ama o bu kadar fütursuzca hareket edebilirken..ben işin uygun olmaz durumuna takılmış, engellemişim kendimi..
Siz ne düşünürdünüz, ne yapardınız merak ediyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar..