- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
esinle mutsuz oldugun icin olsa gerek,esini yeterince sevmeden tanımadan evlenmissin heraldeMerhaba.. konu baslığı çok itici değil mi ?önce eşimden baslayayım.. biz yeni evliyiz ama hala birbirimize alışamadık sanki bişeyler hep eksik..
ben çok takıntılı bi insanım eşimle evlenmeden önce bi erkek arkadaşm oldu 3 sene konultuk tanıştık.. askerden gelmesini bekledim evlenecektik.. ama o ailem istemiyo diye benden ayrılmayı baskasıyla olmayı secti.. kihalbuki en bastan belli bişeydi bu.. neyse ben onun ailesiyle tanışmıştım cok güzel bi diyaloğumuz vardı .. bitti gitti o baskasıyla ben baskasıylayım ama aradabir aklıma geliyor, üzüyor bu beni bi miktar.. Eşimi aldatmış mı oluyorum bu şekilde?
Evet eski sevgilimin adı ahmet olsun ahmeti sevmiyorum suan iyi ki onla evlenmemişim diyorum ama eşimle de iyi ki evlenmişiz diyemiyorum ne ailesiyle anlaşabiliyoruz ne kendisiyle.. hergün kavga her gün trip o da beni sevmiyo gibi .. o kadar uzağız ki aynı evin içinde anlatamam.. kndimi çok kötü hissediyorum.. napacağımı bilmiyorum
Evet çok kısa bi sürede evlendik benimki biraz ahmete inat evlilik oldu diyebilirim ama eşimi zamanla sevdim alıştım ve evlendik o şekilde ama cok mutsuzum ya ölücem mutsuzluktan. Tek bi sorunumuz u bile halledemiyouz cünkü hep üstünğ kapatıyor.esinle mutsuz oldugun icin olsa gerek,esini yeterince sevmeden tanımadan evlenmissin heralde
Haklısınız ama onla mutsuz oldukça ben eski sevgilimle iletişime gecmek istiyorum.. sürekli rüyamda onu görüyorum çıldırcam , çok üzgünüm.peki kocanla neden evlendin sevmiyorsan? ya da kocan senle neden evlendi seni sevmiyorsa? canim aklimiza her gelen sey yuzunden kocaya ihanet ediyor olsakkk...oohhh
bazi seyleri beynimize soylerizde..yani duygularuimizda var dimi? mutsuzsan tabiiki eski guzel seyleri dusuneceksin. bundan daha dogal birsey yok. burdaki en mukemmel kadin bile bu durumda eskiyi dusunup biraz mutlu oldugu zamanlari anismar
isteyebilirsin, ama o da evli dedin dimi? yapma bunu..cunku iste o zaman aldatmis olursun. suan dusuncede o kadar. zaten eski sevgilin seni bu saatten sonra isterse emin ol kendine kadin yapmak icin istemezki..kullanmak icin ister. yoksa o firsati ilkinde degerlendirirdi. dimi?Haklısınız ama onla mutsuz oldukça ben eski sevgilimle iletişime gecmek istiyorum.. sürekli rüyamda onu görüyorum çıldırcam , çok üzgünüm.
Yok o evli değil ama gecen gğn sosyal medyada gördüm biriyle birlikte sanırım. Buna da aşırı üzüldüm ya, sen evlensen bile ben evlenmem diyen adam daha ben evlenmeden bulmuştu birini . Kendimi onun tarafından kullanılmış gibi hissediyorum bu jis de gecmiyo.. gerçekten sevdiğimi düşünmüyorum onu sadece hazmedemiyorum ama esimden de soğuyorum aşırı .. çok korkuyorum bu evlilik bitecek diye.isteyebilirsin, ama o da evli dedin dimi? yapma bunu..cunku iste o zaman aldatmis olursun. suan dusuncede o kadar. zaten eski sevgilin seni bu saatten sonra isterse emin ol kendine kadin yapmak icin istemezki..kullanmak icin ister. yoksa o firsati ilkinde degerlendirirdi. dimi?
bitecekse bi an once bitsin o zaman. cocuk vs olmadan oylesi daha zor. yasadigin sey cok zor Allah yardimcin olsun. tum asiklar ayrilanlar verdikleri tum sozleri tutsaydi oooooo..unutulur tekrar sevilir vs. ozel birsey soracagim, kullanildigimi hissediyorum dedigin icin. cinsellik yasadiniz mi sevgilinle?Yok o evli değil ama gecen gğn sosyal medyada gördüm biriyle birlikte sanırım. Buna da aşırı üzüldüm ya, sen evlensen bile ben evlenmem diyen adam daha ben evlenmeden bulmuştu birini . Kendimi onun tarafından kullanılmış gibi hissediyorum bu jis de gecmiyo.. gerçekten sevdiğimi düşünmüyorum onu sadece hazmedemiyorum ama esimden de soğuyorum aşırı .. çok korkuyorum bu evlilik bitecek diye.
Sorun bende mi ki ben anlamadım kendimi
bitsin istemiyorum arsmızdaki sorunlar çözülsün ben de diğer pisliği unutuyim istiyorum. Ya stresten sürekli bi yerlerimde biley cıkıyo bugğn de gözğmde arpacık a nasip oldubitecekse bi an once bitsin o zaman. cocuk vs olmadan oylesi daha zor. yasadigin sey cok zor Allah yardimcin olsun. tum asiklar ayrilanlar verdikleri tum sozleri tutsaydi oooooo..unutulur tekrar sevilir vs. ozel birsey soracagim, kullanildigimi hissediyorum dedigin icin. cinsellik yasadiniz mi sevgilinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?