Eski sevgilim ve kocam..

Bence eşinle mutsuz olduğun için aklına gelmiyor da, tam tersi, eski sevgilin aklından çıkmadığı için mutsuzsun. Kısa süre de olsa, yuva kurmuşsun, eve çıkmışsın. Eşine bunu yapma, o bunu hakketmiyor. Onu sev, ona farklı gözle bak. Ona aşk dolu bak. Buna daha çok ihtiyacı var, zira ayakta tutan da bu.

Boşanıp, sen eski sevgiline, o eski sevgilisine gidecek değilsiniz herhalde!?

Bence boşanın. Madem aklınız başkasında ve eşinizi de sevmiyorsunuz, uzatmanın anlamı ne? Eşinizin mizacı bu ve muhtemelen evlenmeden de biliyordunuz. Değişir diye düşündünüz ve olmadıysa boşanmaktan başka yol yok. Kendinizi eşinizin yerine koyun biraz.

Bu arada yanlış anlamadıysam, ailesi istemediği için sizi bırakan eski sevgiliniz, yine siz evlenmeden başkasını bulan da aynı kişi. Nasıl ahını almış olabilirsiniz ki? Anlayamadım.

Taraflardan biri sevse, kendinden emin olsa anlarım ama sizinkisi zincirleme kaza şeklinde bir evlilik. Nasıl mutlu olursunuz bilmiyorum çünkü 2 taraf da evlenmek için evlenmiş....ne desem bilemedim.

Durumunuza çok üzüldüm umarım o içinize gelen his gider ve mutlu olursunuz. Sadece şuna dikkat ediyorumda insan olarak kadın erkek farketmez ne kadarda benciliz şuan eşinizle mutlu olsanız asla eminimki eski sevgiliniz aklınızın ucundan dahi geçmeyecekti ama nasilki mutsuz oluyorsak hemen eskiyi aklımıza getiriyoruz ben burda bununla alakalı bi arkadaşımın başina gelen bi olayla alakali konu açmistim tabi açtiğima açacağima pişman olmuştum o ayrı. Demem o ki kimse mutsuzluğa tahammül edemiyor hemen eskileri kurcalıyoruz bunu yapmayin daha çok mutsuz olursunuz çünkü herkes kendine iyi veya kötü hayat seçiyor...

Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.
Duygusal olgunluğa erişmeden alınan kararların ve yapılan evliliklerin sonucu bu ve benzeri haller oluyor ne yazık ki.

Eski sevgiline inat için evlenmişsin işte, kendin de yazmışsın.
Evcilik oyunu mu sanıyorsunuz kuzum siz bu işleri,buraya istediğin kadar yaz eski sevgilin gel dediği anda ona gideceksin
yazdıklarından bu anlaşılıyor.
Yuvayı dişi kuş yapar derler sen kocanı kazanmak istemiyorsun ki , eskisini unutamamışsın kendi gönlünü rahatlatmak için bişeyler uyduruyorsun.
Bence yol yakınken boşan yoksa ilk fırsatta aldatacak gibisin.

Sen neden ahmetin ahini alasin..seni birakan oymus? Ailem istemiyor demedi mi bu ahmet? Ben mi yanlis anladim..

Niye kiyasliyorsun ki o eskisi adam olsaydi ailesinin lafinla seni birakmazdı. Bana ailesini bahane edip gidenlere gercekten seviyor demeyin.
Ben ne adamlar gordum ailesi istesemede bir sekilde yolunu bulup evlenen.

Insanların hayati oyuncak mi ? Nasıl sevmediğiniz kişilerle evleniyorsunuz? Esin de sen de tuhafsınız.

Şimdi belki benim yorumum saçma olcak ama benim sorunum farklı olduğu için bu açıdan soru sormak istedim. Eşiniz eski sevgiliniz olduğunu biliyodu ve onunla neler yaşadığınızı hiç sorun etti mi sordu mu böyle sorular çünkü uzun bi ilişkiniz olmuş. Ben erkek arkadaşımla bu yüzden çok sorun yaşıyorum da.

Kendinizi suçlamayı bırakın lütfen, aldatmak değil bu.
Doğru da değil ama elde de değil maalesef.
İnşallah her şey güzel olur

sen bir süreci tamamen kafanda bitirmeden daha zorlu başka bir sürece giriş yapmışsın. artık olan olmuş. bu saatten sonra aklına gelen her erkek ile ilgili kocanı aldatmış olacaksan ohooo.. bunu düşünmek yerine kocanla evliliğinde sorun olan ne? birbirinize alışamama sebebiniz ne? ne yapmalısınız? bir ömrü kaliteli bir şekilde beraber geçirmek için birlikte hangi yolları denemeli ve seçmelisiniz bunlar ile ilgili kafa yormalısın.
elbette daha önceki zamanlarda sevdiğin bir adam aklına geliyor olabilir. fakat bununla ilgili de acıyı besleme. aklına geldiğinde kendini daha fazla düşünmek için zorlamak yerine hatırla ve geç.
toparlayamayacağını düşündüğün son noktada da bir uzman desteği alabilirsin.

Eski sevgiliyi aşkla düşünmüyorsanız aldatmak olmaz sadece düşünmüş olursunuz. Bence evliliginizdeki sorunlara odaklanin kim haklı kim haksız diye düşünmeyin bu süreci nasıl yonetebilirim nasıl evimde huzur saglayabilirim diye düşünün.
Allah yuvaniza huzur mutluluk anlayış sabır versin

Çivi çiviyi sökememiş. Eşiniz iletişime kapalı. Tek taraflı çabalamak sonuç vermez. Bu adam böyle davrandığı sürece sizin evliliğiniz evlilik sayılmaz. Eski sevgili konusuna girmiyorum bile. Tabi ki aldatma sayılmaz. Mutsuzluğunuzun faturası sadece.

Bazı arkadaslar aldatma falan demis. Ben öyle düsünmuyorum. Esiyle mutsuz olduğu halde eski sevgilim aklima geliyor diye vicdan yapan biri aldatmis olamaz, aldatmazda.

Siz şu anda mutsuz oldugunuz icin eski sevgilinizi hatırliyorsunuz. Su anki halinizden memnun degilsiniz. Eger daha once sevgiliniz olmasaydı, evlenmeden önce ki hayatıniz, belki üniversite yillarınız yada baba evindeki el bebek gül bebek halleriniz aklinıza gelecekti. Daha basına buyruk daha özgürdünüz belki. Daha kıymet bilinirdiniz vs vs.

Sakin eski sevgilinizle iletisime gecmek gibi bir hata yapmayın. Sorunlarınizi büyütürsünüz. Onunla olacaksa zaten olurdu. Sizi ailesinin istegi ile bırakmıs zaten, sevgisinin arkasında durmamıs. Böyle biri ile evlenseniz belkide ailesinin baskısı yüzünden mutsuz bir evlilik yasayacaktiniz.

Evliliginiz icin umudunuz varsa cabalayın, konusun, mutsuzlugunuzu, onu sevdiginizi ve düzeltmek istediginizi anlatin. Birlikte guzel seyler yapmak icin firsat yaratin. Belki kafanizda kurduklariniz yuzunden siz itiyorsunuzdur. Gözlemleyin. Daha da olmazsa ayrılırsınız. Ama bu sekilde sürdürmeyin, iyi yada kötü harekete gecin.

Canım baskasina inat evlilik mi yapilir hic.? Keske tamamen kalbinden beyninden silip oyle evlenseydin.
Sana tavsiyem eski sevgilini takip etmeyi tamamen bırak.. o artik yok. Sen bosansan da olmaz zaten.. takinti olmus sende bence .. sonra da diger adamin etkisinde kalmadan bu evlilige bir cocuk getirmeden esini sevip sevmedigini anlasip anlasamayacaginizi dusun ayril ya da devam et. Ama diger adami kafandan sil at..

Ailesiyle aram iyiydi demissin ama ilk yazdiginda da beni istemediler ayrildok yazmamis miydin? O baskasina gitmeyi tercih etti dememis miydin? Kiyaslama yapma hem sen evlisin artik..
O sevgilindi suan ki adam kocan. Hem olmuyorsa ayril.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…