- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.922
- 53
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Eşimle konuşamıyorum ki bana o kadar uzak ki bişey konuşmaya calışsam kaçıyor benden sürekli çok yorgunum vs vs diyor. O da eskisevgilisinş unutamamış gibi ondan bi kac kere görümcem konu actı ve bana o zamanlarda hiçyaklasmadı. Sanki zorla evlenmiş gibiyiz
Ama ahmet öyle değildi hep benlr konuşup dorun çözme odaklıydı benim için ağladığını biliyorum ahını mı aldım da mutlu olamıyorum bilmiyorum.. bide bu var hep kıyaslıyorum:’(
Durumunuza çok üzüldüm umarım o içinize gelen his gider ve mutlu olursunuz. Sadece şuna dikkat ediyorumda insan olarak kadın erkek farketmez ne kadarda benciliz şuan eşinizle mutlu olsanız asla eminimki eski sevgiliniz aklınızın ucundan dahi geçmeyecekti ama nasilki mutsuz oluyorsak hemen eskiyi aklımıza getiriyoruz ben burda bununla alakalı bi arkadaşımın başina gelen bi olayla alakali konu açmistim tabi açtiğima açacağima pişman olmuştum o ayrı. Demem o ki kimse mutsuzluğa tahammül edemiyor hemen eskileri kurcalıyoruz bunu yapmayin daha çok mutsuz olursunuz çünkü herkes kendine iyi veya kötü hayat seçiyor...Merhaba.. konu baslığı çok itici değil mi ?önce eşimden baslayayım.. biz yeni evliyiz ama hala birbirimize alışamadık sanki bişeyler hep eksik..
ben çok takıntılı bi insanım eşimle evlenmeden önce bi erkek arkadaşm oldu 3 sene konultuk tanıştık.. askerden gelmesini bekledim evlenecektik.. ama o ailem istemiyo diye benden ayrılmayı baskasıyla olmayı secti.. kihalbuki en bastan belli bişeydi bu.. neyse ben onun ailesiyle tanışmıştım cok güzel bi diyaloğumuz vardı .. bitti gitti o baskasıyla ben baskasıylayım ama aradabir aklıma geliyor, üzüyor bu beni bi miktar.. Eşimi aldatmış mı oluyorum bu şekilde?
Evet eski sevgilimin adı ahmet olsun ahmeti sevmiyorum suan iyi ki onla evlenmemişim diyorum ama eşimle de iyi ki evlenmişiz diyemiyorum ne ailesiyle anlaşabiliyoruz ne kendisiyle.. hergün kavga her gün trip o da beni sevmiyo gibi .. o kadar uzağız ki aynı evin içinde anlatamam.. kndimi çok kötü hissediyorum.. napacağımı bilmiyorum
Sen neden ahmetin ahini alasin..seni birakan oymus? Ailem istemiyor demedi mi bu ahmet? Ben mi yanlis anladim..Eşimle konuşamıyorum ki bana o kadar uzak ki bişey konuşmaya calışsam kaçıyor benden sürekli çok yorgunum vs vs diyor. O da eskisevgilisinş unutamamış gibi ondan bi kac kere görümcem konu actı ve bana o zamanlarda hiçyaklasmadı. Sanki zorla evlenmiş gibiyiz
Ama ahmet öyle değildi hep benlr konuşup dorun çözme odaklıydı benim için ağladığını biliyorum ahını mı aldım da mutlu olamıyorum bilmiyorum.. bide bu var hep kıyaslıyorum:’(
Niye kiyasliyorsun ki o eskisi adam olsaydi ailesinin lafinla seni birakmazdı. Bana ailesini bahane edip gidenlere gercekten seviyor demeyin.Eşimle konuşamıyorum ki bana o kadar uzak ki bişey konuşmaya calışsam kaçıyor benden sürekli çok yorgunum vs vs diyor. O da eskisevgilisinş unutamamış gibi ondan bi kac kere görümcem konu actı ve bana o zamanlarda hiçyaklasmadı. Sanki zorla evlenmiş gibiyiz
Sonucta o senden ayrilmadi mi ayrildi,Onun ailesi değil benim ailem istemedi.
Merhaba.. konu baslığı çok itici değil mi ?önce eşimden baslayayım.. biz yeni evliyiz ama hala birbirimize alışamadık sanki bişeyler hep eksik..
ben çok takıntılı bi insanım eşimle evlenmeden önce bi erkek arkadaşm oldu 3 sene konultuk tanıştık.. askerden gelmesini bekledim evlenecektik.. ama o ailem istemiyo diye benden ayrılmayı baskasıyla olmayı secti.. kihalbuki en bastan belli bişeydi bu.. neyse ben onun ailesiyle tanışmıştım cok güzel bi diyaloğumuz vardı .. bitti gitti o baskasıyla ben baskasıylayım ama aradabir aklıma geliyor, üzüyor bu beni bi miktar.. Eşimi aldatmış mı oluyorum bu şekilde?
Evet eski sevgilimin adı ahmet olsun ahmeti sevmiyorum suan iyi ki onla evlenmemişim diyorum ama eşimle de iyi ki evlenmişiz diyemiyorum ne ailesiyle anlaşabiliyoruz ne kendisiyle.. hergün kavga her gün trip o da beni sevmiyo gibi .. o kadar uzağız ki aynı evin içinde anlatamam.. kndimi çok kötü hissediyorum.. napacağımı bilmiyorum
Eski sevgiliyi aşkla düşünmüyorsanız aldatmak olmaz sadece düşünmüş olursunuz. Bence evliliginizdeki sorunlara odaklanin kim haklı kim haksız diye düşünmeyin bu süreci nasıl yonetebilirim nasıl evimde huzur saglayabilirim diye düşünün.Merhaba.. konu baslığı çok itici değil mi ?önce eşimden baslayayım.. biz yeni evliyiz ama hala birbirimize alışamadık sanki bişeyler hep eksik..
Ailesiyle aram iyiydi demissin ama ilk yazdiginda da beni istemediler ayrildok yazmamis miydin? O baskasina gitmeyi tercih etti dememis miydin? Kiyaslama yapma hem sen evlisin artik..Yani şöyle cevap vereyim eşimle iletişim kuramadıkça ben soğuyorum ondan cünkü ben eski sevgilimle ne olursa olsun konuşurdum derdimş anlatırdım ona .. benim psikolojimi de o bozdu zaten insanlarla iletişim kuramıyorum sürekli insanlara kuruyorum sanki herkes kötü ben iyilik meleği gibi davranıyorum.. eski sevgilimin ailesiyle cok iyidik ablaları olsun abisi olsun çok iyi di aramız. Şimdi eşimin ailesiyle de bi o kadar kötü.gerçekten cok mutsuzum umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?