- 7 Aralık 2018
- 7.748
- 19.762
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kimlere anlattığını tam olarak bilmiyorum ama durmadan sosyalleşip durmadan kendisiyle alakası olmayan kişilerle tanışıyor muhtemelen önüne gelene anlatıyor. İnsanların aklına bana baktığında ilk bu gelecek ben böyle biriyle hatırlanmak istemiyorum mecbur muyum ben böyle yaşamayaŞu herifin dedikleriyle sizi,yargılayacak insanları hayatınızdan çıkarın bence.
Taa ilk ayrıldığımız zamanlar yani olay çıkardıktan sonra oturup konuşmuştuk gayet esprili bir şekilde. Sonra gidip arkadaşıma ona düşmanım falan demişti. Ciddiye almamıştım. İlerde belki bu şehirde yaşayacağım ve herkes beni böyle hatırlayacak düşüncesi bile korkunçBir insan cinsel olarak yasadiklarini, sirf o kisinden intikam almak icin saga sola ifsaliyor. Bir insan(?) daha ne kadar cirkef, pislik olabilir, buyrun.
Arkadaşlar geçen konu açmıştım son sevgilim karşıma çıkıp duruyor diye bugün arkadaşımla buluştum eski sevgilim yaşadıklarımızı beni sevmeyenlere ve arkadaşlarına anlatmış bir takım yalanlar da uydurmuş bunlar cinsel içerikli şeyler ve anlattığı kişiler arasında ailemi tanıyan birisi de var. Ayrılalı 1 yılı geçti fakat hala beni konuşuyormuş bıktım usandım artık. 5 ay sevgili kaldık ve sürekli çok karakter sahibiymiş gibi davranırdı benden sonra sevgilisi olmadı keşke olsaydı da benimle uğraşmayı bir bıraksaydı. Ayrılmayı da o istemişti ama ayrılmıyordu ben ayrıldım sonra geri dönmek istedi başka bir erkekle oturduğumu görünce olay çıkardı o gün bugündür bana düşman. Ne yapmalıyım kanuni bir yaptırımı var mı bunun? İlk aşkımdı ve ilk aşkımda böyle bir darbe almak çok koyuyor bana yeter artık canıma kıymayı bile düşünüyorum çok bunalttılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?