Eski sevgilim yaşadıklarımızı anlatmış

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.381
18.998
248
28
Arkadaşlar geçen konu açmıştım son sevgilim karşıma çıkıp duruyor diye bugün arkadaşımla buluştum eski sevgilim yaşadıklarımızı beni sevmeyenlere ve arkadaşlarına anlatmış bir takım yalanlar da uydurmuş bunlar cinsel içerikli şeyler ve anlattığı kişiler arasında ailemi tanıyan birisi de var. Ayrılalı 1 yılı geçti fakat hala beni konuşuyormuş bıktım usandım artık. 5 ay sevgili kaldık ve sürekli çok karakter sahibiymiş gibi davranırdı benden sonra sevgilisi olmadı keşke olsaydı da benimle uğraşmayı bir bıraksaydı. Ayrılmayı da o istemişti ama ayrılmıyordu ben ayrıldım sonra geri dönmek istedi başka bir erkekle oturduğumu görünce olay çıkardı o gün bugündür bana düşman. Ne yapmalıyım kanuni bir yaptırımı var mı bunun? İlk aşkımdı ve ilk aşkımda böyle bir darbe almak çok koyuyor bana yeter artık canıma kıymayı bile düşünüyorum çok bunalttılar beni

Saçmalama, canına kıymak falan bir pislik yüzünden. Gidip şikayetçi olabilirsin. Böyle karaktersiz erkekler ancak iftira atar. O arkadaşlarına da şikayetçi olacağını söyle, paçası tutuşsun.

Hiçç kafana takma konuşsun dursun senin yine sevgilin benim eski eşim boşanıyorum diye atmadığı iftira kalmadı

Şu herifin dedikleriyle sizi,yargılayacak insanları hayatınızdan çıkarın bence.
Kimlere anlattığını tam olarak bilmiyorum ama durmadan sosyalleşip durmadan kendisiyle alakası olmayan kişilerle tanışıyor muhtemelen önüne gelene anlatıyor. İnsanların aklına bana baktığında ilk bu gelecek ben böyle biriyle hatırlanmak istemiyorum mecbur muyum ben böyle yaşamaya

Bir insan cinsel olarak yasadiklarini, sirf o kisinden intikam almak icin saga sola ifsaliyor. Bir insan(?) daha ne kadar cirkef, pislik olabilir, buyrun.
Taa ilk ayrıldığımız zamanlar yani olay çıkardıktan sonra oturup konuşmuştuk gayet esprili bir şekilde. Sonra gidip arkadaşıma ona düşmanım falan demişti. Ciddiye almamıştım. İlerde belki bu şehirde yaşayacağım ve herkes beni böyle hatırlayacak düşüncesi bile korkunç

Nasıl bir ruh hastası ya Allah korusun takıntılı insanlardan. Böyle bir insan için kıyar mı insan kendine elbet bir yolu vardır kk hatunları bilir bence bekleyelim önerileri

Bu, şu ten uyumunu özlediğiniz eski sevgiliniz değil mi? Hani geçen gün kafe çıkışı karşılaşmıştınız.

Önceki eski sevgilinizin özel hayatını yaydığı kızla bunun tanışıklığı var mı? Sanki o kıza yaşattıklarını(zı) size yaşatıyor gibi. Malum konuda o arkadaşınızın sizi beklemediğiniz anda vurmak için yanınızda olabileceği de yazılmıştı, aklıma direkt o geldi de.

Yine mi bu herif :mad: güzel kardeşim şu adamı bir sal artık ya. Kendine de yazık ediyorsun düşünerek. Yok güldü yok hakkımda konuştu. Bırak ne halt ediyorsa etsin. Aaaaa fenalık geldi vallahi. Titre ve kendine gel çekirge!

Çok karaktersiz hastalıklı biriymiş gerçekten ya... Hiç takma kafanı sevgilinle özel şeylerde yaşayabilirsin nereden bileceksin karakterini çlö güzel gizliyorsa kii o hep yalan yanlış şeyler anlatmış demekki hazmedemediği şeyler var. Kimseye de aldırış etme dimdik dur sen kendni bildikten sonra. İnsanlar zaten bir olay laf söz olsun da onu büyütelim aman konuşalım atıp tutalım çok severler. Hiiç takma kendi mutluluğuna bak. Daha karşına ne iyi insanlar çıkacak.

insanların düşüncelerini fazla mı takıyorsun acaba ?
konularının geneli benim hakkımda şu lafı çıkardılar böyle söylediler
bırak isteyen istediğini söylesin duyma umursama :kahve:

Arkadaşlar geçen konu açmıştım son sevgilim karşıma çıkıp duruyor diye bugün arkadaşımla buluştum eski sevgilim yaşadıklarımızı beni sevmeyenlere ve arkadaşlarına anlatmış bir takım yalanlar da uydurmuş bunlar cinsel içerikli şeyler ve anlattığı kişiler arasında ailemi tanıyan birisi de var. Ayrılalı 1 yılı geçti fakat hala beni konuşuyormuş bıktım usandım artık. 5 ay sevgili kaldık ve sürekli çok karakter sahibiymiş gibi davranırdı benden sonra sevgilisi olmadı keşke olsaydı da benimle uğraşmayı bir bıraksaydı. Ayrılmayı da o istemişti ama ayrılmıyordu ben ayrıldım sonra geri dönmek istedi başka bir erkekle oturduğumu görünce olay çıkardı o gün bugündür bana düşman. Ne yapmalıyım kanuni bir yaptırımı var mı bunun? İlk aşkımdı ve ilk aşkımda böyle bir darbe almak çok koyuyor bana yeter artık canıma kıymayı bile düşünüyorum çok bunalttılar beni

Canınızı sıkmayın. Bu adamın derdi de o zaten size hayatı zehir etmek. Allah bunun gibilerin belasını versin. Yok mu abiniz felan bir araba dayak atsalar şuna.

Allah'ın belaları ayrılıyorlar ama rahat bırakmıyorlar kızlarımızı...

Back
X