Eski sevgilim

Merhabalar,
7 yıl once iki buçuk sene süren ilişkim bitmisti. Sevgilim genel olarak ilgisizdi ama beni sevdiğini biliyordum. O zmanlar ikimizde öğrenciydik. Cok görüşme imkanımız olmazdi. Maddi sıkıntıları vardi. Ona bağlardım. Ama görüşmek istediği kişilerle görüşürdü. Ilgisizliginden sürekli kavga ederdim başına geçerdim. Bi süre sonra da kiskancliklarim basladi sonra da ayrıldık. 2 sene sonra başkasını sevdim ortak facebook hesabı açmıştık. Eski sevgilim bunu görür görmez başka bir kiz buldu apar topar. Kiz da hic onun tipi olmayan bir kiz, yani yanlis anlamayin ama kendisi güzelliğe cok düşkün biriydi ama buldugu kiz hic de onun tipi degil cok sasirdim. Yani alel acele oldugu o kadar belli ki. Benim iliskim ortaya ciktigi birkac ay icinde o kizla görüşmeye baslamisti.Bu arada ben de geçen sene evlendim. Eski sevgilimse hemen benden 1 sene sonra evlendi. Resmen inat gibi. Zaten cok kinci bir yapisi vardi. Benden ayrılırken de resmen bana ceza olsun diye ayrılmıştı sanki. Kizi su an seviyordur belki bilemem ama ben evlendim diye apar topar biriyle evlenmesi cok sacma geliyo. Karşılaştığımız zamanlar hep gözü ben de olur. Pişman olduğu cok belli ve benim onu bekleyecegimden o kadar emindi ki evlenmeme asiri sasirdi. Simdi ise su durum cok garip geliyor. Facelerine bakiyorum cok mutlu pozlar veriyorlar sürekli kizla ilgili gerekli her seyi yapmis. Benim bu cok zoruma gidiyor. Bana da yapsa ben de kıskanç kavgacı biri olmazdim. Şöyle de dusunuyorum o zamanlr maddi olarak durumu hic iyi degildi bir işi yoktu şimdi iş sahibi olmus durumu iyi belki de bu yüzden benle olmasi gerektigi gibi olamadi. Ama iliskimiz boyunca ben hep ona destek oldum bu durum sorun degil dedim hep bekledim zaten kucuktuk beklemeye hazirdim sadece arada mesaj atip nasil oldugumu sormak bu kadar zor degildi. Seni seviyorum demek bu kadar zor degildi. Ben ona bana su hediyeyi al şuralara götür diyen bir kiz degildim. Benden o ayrildi cok haksizlik yaparak ayrildi. Bunun o da farkinda. Ve sonumuz böyle oldu. Simdi görüyorum ki isteyince cok guzel ilgileniyor karisiyla. Bu çok zoruma gidiyor. Evliyim mutluyum ama gördüğüm bu haksizligi hâlâ unutamadım. Üstelik bana bu kadar ilgisizken başkasına bu denli ilgili oluşu cok kafama takıldı cok sasirdim. Bazen diyorum yasi büyüdü arkadaslarinin evliliğini gördü bi kıza nasil davranması gerektiğini anladı artik benleyken daha küçüktü falan ama yine de zoruma gidiyor. Bu düşünceler arada aklıma geliyo ve kendimi kötü hissediyorum. Eşimi seviyorum cok mutluyuz. Ama bana yapılan bu haksızlığı unutamiyorum.

Adamın senle alakası yok ama senin hala aklın onda kocana büyük haksızlık bu yaptığın bitmiş gitmiş herkes evlenmiş neyin peşindesin ki eşini de sevmediğin aşırı belli yani

sen kendine is ariyorsun galiba sanirim bosluktasin ama bence aklini basina al ve esine evine huzuruna odaklan..

her ilişkinin dinamiği farklıdır. bundan önceki erkek arkadaşlarım için istanbulun bir yakasından ötekine geçmezdim. değil onların evinde, kendi evimde bir börek yapıp götürmezdim.
ama şu anki sevgilim için şehirdışına da gittim, evinde sofralar da kurdum.
demek ki sizinle olan ilişkisinde birşeyleri yapmaya yeterince istek duymamış.
lütfen inat yapıyor vs vs tribine girmeyin. o kadar size inat yaşasaydı bir şekilde sevdiğini gösterecek bir harekette yapardı.

Sanıyorum şimdiki eşiniz tarafından da yeterince sevildiğinizden emin değilsiniz. Eğer şu an sevgiye doymuş mutlu olsanız neden eski sevgilim beni sevmedi diye takılmazdınız. Bir kaç seans da olsa terapi alıp buna yoğunlaşsanız iyi gelir size

Merhabalar,
7 yıl once iki buçuk sene süren ilişkim bitmisti. Sevgilim genel olarak ilgisizdi ama beni sevdiğini biliyordum. O zmanlar ikimizde öğrenciydik. Cok görüşme imkanımız olmazdi. Maddi sıkıntıları vardi. Ona bağlardım. Ama görüşmek istediği kişilerle görüşürdü. Ilgisizliginden sürekli kavga ederdim başına geçerdim. Bi süre sonra da kiskancliklarim basladi sonra da ayrıldık. 2 sene sonra başkasını sevdim ortak facebook hesabı açmıştık. Eski sevgilim bunu görür görmez başka bir kiz buldu apar topar. Kiz da hic onun tipi olmayan bir kiz, yani yanlis anlamayin ama kendisi güzelliğe cok düşkün biriydi ama buldugu kiz hic de onun tipi degil cok sasirdim. Yani alel acele oldugu o kadar belli ki. Benim iliskim ortaya ciktigi birkac ay icinde o kizla görüşmeye baslamisti.Bu arada ben de geçen sene evlendim. Eski sevgilimse hemen benden 1 sene sonra evlendi. Resmen inat gibi. Zaten cok kinci bir yapisi vardi. Benden ayrılırken de resmen bana ceza olsun diye ayrılmıştı sanki. Kizi su an seviyordur belki bilemem ama ben evlendim diye apar topar biriyle evlenmesi cok sacma geliyo. Karşılaştığımız zamanlar hep gözü ben de olur. Pişman olduğu cok belli ve benim onu bekleyecegimden o kadar emindi ki evlenmeme asiri sasirdi. Simdi ise su durum cok garip geliyor. Facelerine bakiyorum cok mutlu pozlar veriyorlar sürekli kizla ilgili gerekli her seyi yapmis. Benim bu cok zoruma gidiyor. Bana da yapsa ben de kıskanç kavgacı biri olmazdim. Şöyle de dusunuyorum o zamanlr maddi olarak durumu hic iyi degildi bir işi yoktu şimdi iş sahibi olmus durumu iyi belki de bu yüzden benle olmasi gerektigi gibi olamadi. Ama iliskimiz boyunca ben hep ona destek oldum bu durum sorun degil dedim hep bekledim zaten kucuktuk beklemeye hazirdim sadece arada mesaj atip nasil oldugumu sormak bu kadar zor degildi. Seni seviyorum demek bu kadar zor degildi. Ben ona bana su hediyeyi al şuralara götür diyen bir kiz degildim. Benden o ayrildi cok haksizlik yaparak ayrildi. Bunun o da farkinda. Ve sonumuz böyle oldu. Simdi görüyorum ki isteyince cok guzel ilgileniyor karisiyla. Bu çok zoruma gidiyor. Evliyim mutluyum ama gördüğüm bu haksizligi hâlâ unutamadım. Üstelik bana bu kadar ilgisizken başkasına bu denli ilgili oluşu cok kafama takıldı cok sasirdim. Bazen diyorum yasi büyüdü arkadaslarinin evliliğini gördü bi kıza nasil davranması gerektiğini anladı artik benleyken daha küçüktü falan ama yine de zoruma gidiyor. Bu düşünceler arada aklıma geliyo ve kendimi kötü hissediyorum. Eşimi seviyorum cok mutluyuz. Ama bana yapılan bu haksızlığı unutamiyorum.
Bence siz kendinizi biraz fazla önemsemişsiniz. Yok size inat acele bulunmuş sevgili -o ne demekse artık- yok siz evlendiniz diye evlendi. Velev ki doğru bunlar, siz mutlusunuz diye mi mutlu şimdi diye sorayım da aslında mutlu olmadığınız o rolden çıkarsınız belki. Mutlu olsanız oturup bunları düşünüp bir de çocuğu stalklamazsınız karısına ne muamele yapmış bilmemne diye. Her şeye de bir açıklama uydurmuşsunuz, kendi yarattığınız dünyayı gerçek sanıyorsunuz farkında mısınız? Bayaa üzücü bence bir psikiyatriste bunları anlatmayı düşünün bence bana pek sağlıklı görünmedi.

Yazacak çok şey var aslında ama neyse ,evli bir bayana hiç yakıştıramadım bu yazıyı,eşinize saygısızlık ediyorsunuz..

işte bu yüzden 6 ay 1 sene içinde evlenmeyi düşünmediğim için kimseyle gönül ilişkisi kurmadım. bende unutamam. siz ama artık unutmalısınız bakmanız normalde bakıp bu kadar şeyler düşünmeniz hiç normal değil kendiniz için bırakın bu yaptıklarınızı

Eşine de yazık sana da. Ustunden 7 sene gecmis, hic bir erkek 7 sene sonra eski sevgilisini dusunmez. Hatta bir cogu 7 ay sonra bile dusunmez. Ancak biz kadinlar boyle yillarca dusunuruz, biz bu kadar duygusaliz. Bir mesajinda "neler yasadigimizi bilseniz anlardiniz" yazmissin. Inan bana ne yasarsan yasa bir erkek belli bir zamandan sonra unutur. Hayatina baska birini almis, mutlu ettigine gore belli ki aşık da olmuş. Sen de evlenmişsin o da. Mutluyum da diyorsun. Mutsuz bile olsan bunun o adamla hic ilgisi yok. Adam gecmiste kalmis, evli barklı. Ogrenciyken hepimizin sevgilisi oluyor, oyle boyle sacma seylerle tartismalar ,kuslukler, ayriliklar oluyor. Ne yapalim, omur boyu yasını mı tutalım? Hemcinslerime böyle seyleri gerçekten hic yakistiramiyorum. Hayatinizi guzellestirmek varken sacma sapan uzuntuler cikarmak niye?

Eşimi seviyorum cok mutluyuz.
Siz bu dediğinize inandınız mi? Buradan hiç öyle durmuyor da.
Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Eski sevgilinizin sizden sonra “apar topar, alelacele” sevgili bulup evlenmedi. Size inat da evlenmedi. İnsanlar evlenmek istediği için evlenir. Hayal dünyasından çıkın.

Eşinizi sevmiyorsunuz, mutlu da değilsiniz. Çooooooook eski sevgilinizin sizden 1 sene sonra evlenmesini size inat gibi düşünecek kadar pişmansınız davranışlarınızdan. Zaten kendinizde belirtmişsiniz, ilgili olsaydı vs ben de öyle yapmazdım diye.
Gerçekten aldatmak sadece erkeklere özgü bir şey değil. profillerini görmüşsünüz, hadi diyelim merakınıza yenik düştünüz baktınız bunu irdelemenin düşünmenin tek mantıklı açıklaması mevcut durumdan mutsuz olmanız.
Ayrıca 7 yıl önceki sevgili bana göre eski bir arkadaştır.
şimdi eski bir arkadaşınızın eşine sunduğu hayatı kıskanmayı bırakıp yuvanızı düşünün bence.

sizin durumunuz takıntılı bir durum. yani takıntı yapmışsınız eskisini. bence başka şeylerle ilgilenin. işe girin çalışın. hobiler edinin.

Haklısınız benim ki normal bi durum değil eşim konusunda . Ama anlatamadığım da cok sey var burada kısaca bahsettim iliskimiz hakkında her seyi bilseydiniz bu kadar acımasız olmazdınız.
Koskoca 7 yıl geçmiş üstünden.
Size ne elin kocasından?
O artık evli ve başka kadının kocası.
Elalemin kocasını inceleyeceğinize, kendi kocanızla ilgilenin.

Sevgilim genel olarak ilgisizdi ama beni sevdiğini biliyordum.
“Genel olarak” ilgisiz. Hiç sevmemiş, kendinizi kandırmayın seven insan ilgisiz davranmaz.
Benden o ayrildi cok haksizlik yaparak ayrildi.
Siz ayrılsanız neyse, inatları anlayacaktım da adam ayrılmış sizden neyin inadı olsun?

Şu an eşine ilgi gösteriyorsa eğer seviyordur, anlaşıyordur. Siz aslında haksızlıktan ziyade hala onu seviyor gibisiniz. İnsanın eşi varken eskiyi ve haksızlığını oturup düşünmez aklına bile gelmez. Masallah bu kadar yıl geçmesine ragmen evliyken eskiler anılıyor.

Back
X