Sen ne yapmak istiyorsun önemli olan o. Bence geri dönme değerini bilseymiş bulunmaz gibi kumaşı gibi davran kız aklı başına gelsinArkadaşlar merhaba ben eski sevgilimin numarasını sildim 2 hafta falan oldu konuşmuyoruz gerek yok diye dün bana naber yazmış ben cevap vermedim bugün bi baktım hala fotoğrafı ve durumu gözüküyor hala kayıtlıyım onda sizce de mantıksız değil mi bi daha yazar mı ben gururuna yedirmeyip engeller diye düşünüyorum
Gerçekten mi? Bunun derdiyle dertlenmeyelim o zamanArada yokluyor sizi ..sizde her seferinde konu açıyorsunuz.Sizi instagramdan silen engelleyen o canı sıkıldıkça dönüyor bu kadar değer veriyor. Sİlkelenin kendinize gelin engelleyin sizde diyeceğim ama 20 gün sonra yeni konuda görüşürüz
Adım adım öğrenecek çok duygusal bakıyor kendi de biliyor aslında ama engellemese dayanamayıp dönecek yavrumGerçekten mi? Bunun derdiyle dertlenmeyelim o zaman
Bende öyle birisinin numaranı bayan olduğum halde unutmuştum silmeyi düşünArkadaşlar merhaba ben eski sevgilimin numarasını sildim 2 hafta falan oldu konuşmuyoruz gerek yok diye dün bana naber yazmış ben cevap vermedim bugün bi baktım hala fotoğrafı ve durumu gözüküyor hala kayıtlıyım onda sizce de mantıksız değil mi bi daha yazar mı ben gururuna yedirmeyip engeller diye düşünüyorum
Bir an sizi zxshermine zannettim.Adım adım öğrenecek çok duygusal bakıyor kendi de biliyor aslında ama engellemese dayanamayıp dönecek yavrum
Merhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim
- 6 Mart 2023
- Yeni
- Konu Sahibi M meloliii
- Favorilere Ekle
teşekkür ederimAdım adım öğrenecek çok duygusal bakıyor kendi de biliyor aslında ama engellemese dayanamayıp dönecek yavrum
Merhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim
- 6 Mart 2023
- Yeni
- Konu Sahibi M meloliii
- Favorilere Ekle
Teşekkür ederim böyle bi üslup daha yakışır oldu .Emin olun sildikten sonra yoluma baktım ve eskisi gibi bi sevgi de yok içimde yoksa yazar cevap verirdim .Engelle aklını karıştırmasın önüne bak .. böyle aklını kurcaladıkça bitiremiyorsun.Belki gözlerini ışıl ışıl yapacak biri olacak hayatında tekrar güleceksin herkes ilk aşkıyla evlenmiyor
Cevap alamadığı halde numaramı silmemesinin cevabını bulamadım maalesef yoksa her şeyin farkındayımNumarasını sileceğinize aklınızdan silseniz zaten cevabını bildiğiniz soruların yanıtını aramazsınız
Bırakın o ne yaparsa yapsın, çünkü aranıyor. Belki de siz yedeksiniz? Siz sakın dönüş yapmayın, hiç bir şekilde iletişime geçmeyin.Arkadaşlar merhaba ben eski sevgilimin numarasını sildim 2 hafta falan oldu konuşmuyoruz gerek yok diye dün bana naber yazmış ben cevap vermedim bugün bi baktım hala fotoğrafı ve durumu gözüküyor hala kayıtlıyım onda sizce de mantıksız değil mi bi daha yazar mı ben gururuna yedirmeyip engeller diye düşünüyorum
Teşekkür ederim zaten cevap vermedim hiçbir şekildeBırakın o ne yaparsa yapsın, çünkü aranıyor. Belki de siz yedeksiniz? Siz sakın dönüş yapmayın, hiç bir şekilde iletişime geçmeyin.
Bazen erkekle sürekli kendini hatırlatır çok da mana aramayın.Egoları öyle okşanır.Seven insan yanınızda olur.Sevmiyorsa durmaz gider.başı şeyler nettir güzelim yaşlarınızı söyle insanlar için harcamayın ne olurCevap alamadığı halde numaramı silmemesinin cevabını bulamadım maalesef yoksa her şeyin farkındayım
Çok haklısınız seven kişi böyle arada bırakmaz teşekkür ederimmBazen erkekle sürekli kendini hatırlatır çok da mana aramayın.Egoları öyle okşanır.Seven insan yanınızda olur.Sevmiyorsa durmaz gider.başı şeyler nettir güzelim yaşlarınızı söyle insanlar için harcamayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?