• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim

meloliii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
33
22
8
22
Arkadaşlar merhaba ben eski sevgilimin numarasını sildim 2 hafta falan oldu konuşmuyoruz gerek yok diye dün bana naber yazmış ben cevap vermedim bugün bi baktım hala fotoğrafı ve durumu gözüküyor hala kayıtlıyım onda sizce de mantıksız değil mi bi daha yazar mı ben gururuna yedirmeyip engeller diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba ben eski sevgilimin numarasını sildim 2 hafta falan oldu konuşmuyoruz gerek yok diye dün bana naber yazmış ben cevap vermedim bugün bi baktım hala fotoğrafı ve durumu gözüküyor hala kayıtlıyım onda sizce de mantıksız değil mi bi daha yazar mı ben gururuna yedirmeyip engeller diye düşünüyorum
Sen ne yapmak istiyorsun önemli olan o. Bence geri dönme değerini bilseymiş bulunmaz gibi kumaşı gibi davran kız aklı başına gelsin

Arada yokluyor sizi ..sizde her seferinde konu açıyorsunuz.Sizi instagramdan silen engelleyen o canı sıkıldıkça dönüyor bu kadar değer veriyor. Sİlkelenin kendinize gelin engelleyin sizde diyeceğim ama 20 gün sonra yeni konuda görüşürüz
Gerçekten mi? Bunun derdiyle dertlenmeyelim o zaman

Erkekler boşta kaldıkça eskiyi yoklar, erkekler hayatındaki kişiyle ciddileşince eskiyi yoklar, erkekler eskiyi yoklar da yoklar çok da şey etmemek lazım 😁 senin için değersizse mesajı okuma bile salla gitsin . Seven erkek gururlu olur belli ki sevgi değil ortaya karışık takılıyor

Gerçekten mi? Bunun derdiyle dertlenmeyelim o zaman
Adım adım öğrenecek çok duygusal bakıyor kendi de biliyor aslında ama engellemese dayanamayıp dönecek yavrum

Merhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim

Bende öyle birisinin numaranı bayan olduğum halde unutmuştum silmeyi düşün 😄erkeklerin böyle çetrefilli düşünceleri yoktur mana aramayın fazla derim

Adım adım öğrenecek çok duygusal bakıyor kendi de biliyor aslında ama engellemese dayanamayıp dönecek yavrum

Merhabaa benim 2 yıllık bi ilişkim vardı Kasım sonu ayrıldım şubat ayında da 2 kez iletişime geçtik fakat ilerletmek konuşmayı bu kişi sürekli ayrıldığımızda bana dönerdi pişman olup . Depresif bi ruh halinde gibi konuştu bana karşı hayatında biri olabilir diye düşünüyorum .Sizce beni cepte mi tutuyor ve numarasını silmeli miyim
Bir an sizi zxshermine zannettim.😂
Konu sahibi ayrıldınız mı?

teşekkür ederim🙂 sanki bu olayda biraz saçmalık var da neyse.

Numarasını sildim yoluma da bakıyorum emin olun sadece fikir almak istedim ama neyse

Engelle aklını karıştırmasın önüne bak .. böyle aklını kurcaladıkça bitiremiyorsun.Belki gözlerini ışıl ışıl yapacak biri olacak hayatında tekrar güleceksin herkes ilk aşkıyla evlenmiyor

Engelle aklını karıştırmasın önüne bak .. böyle aklını kurcaladıkça bitiremiyorsun.Belki gözlerini ışıl ışıl yapacak biri olacak hayatında tekrar güleceksin herkes ilk aşkıyla evlenmiyor
Teşekkür ederim böyle bi üslup daha yakışır oldu .Emin olun sildikten sonra yoluma baktım ve eskisi gibi bi sevgi de yok içimde yoksa yazar cevap verirdim .

Numarasını sileceğinize aklınızdan silseniz zaten cevabını bildiğiniz soruların yanıtını aramazsınız 🤷🏻‍♀️

Numarasını sileceğinize aklınızdan silseniz zaten cevabını bildiğiniz soruların yanıtını aramazsınız 🤷🏻‍♀️
Cevap alamadığı halde numaramı silmemesinin cevabını bulamadım maalesef yoksa her şeyin farkındayım

Bırakın o ne yaparsa yapsın, çünkü aranıyor. Belki de siz yedeksiniz? Siz sakın dönüş yapmayın, hiç bir şekilde iletişime geçmeyin.

Bırakın o ne yaparsa yapsın, çünkü aranıyor. Belki de siz yedeksiniz? Siz sakın dönüş yapmayın, hiç bir şekilde iletişime geçmeyin.
Teşekkür ederim zaten cevap vermedim hiçbir şekilde

Cevap alamadığı halde numaramı silmemesinin cevabını bulamadım maalesef yoksa her şeyin farkındayım
Bazen erkekle sürekli kendini hatırlatır çok da mana aramayın.Egoları öyle okşanır.Seven insan yanınızda olur.Sevmiyorsa durmaz gider.başı şeyler nettir güzelim yaşlarınızı söyle insanlar için harcamayın ne olur

Bazen erkekle sürekli kendini hatırlatır çok da mana aramayın.Egoları öyle okşanır.Seven insan yanınızda olur.Sevmiyorsa durmaz gider.başı şeyler nettir güzelim yaşlarınızı söyle insanlar için harcamayın ne olur
Çok haklısınız seven kişi böyle arada bırakmaz teşekkür ederimm

Back
X