- 17 Kasım 2025
- 41
- 17
- 3
- 25
- Konu Sahibi kimsesizkalmisbirkiz
-
Evet ya gerçekten bende tiksindim yani önemli olmasa çöpe at derim o dereceSizinle iletişimde kalmak için yoklamalarina devam etmek için elinde bahane olsun istiyor.
Bunca zaman bulamaması da ayrıca ilginç. Mümkün mü bu evi mok goturmuyorsa mümkün sadece. Kolyeyi önceden bulmuş olması ve size vermemesi düşüncesi bile igrenmeme yetti
Mantıklı ama muhtemelen şehir dışındayım gibi bahaneler uyduracak ama denenir yaniDirekt müsait bir gününüzde kolyeyi almaya geliyorum yazın?
Mantıklı deneyeceğim teşekkür ederimSen gitme, bir arkadasin gitsin alsin. Randevu yeri ve zamani ver kolyeyi getir de ama arkadasim gelecek deme yoksa o adam gelmez. Bariz sekilde seni yemlemeye bahane ariyor.
Evet altın, anneciğim emekleriyle yapmıştıMaddi değeri var mıydı manevi değerinin yanında?
Ne alaka ben onu istemiyorum zaten, manevi değeri benim için önemli, o yüzden istiyorum.Senden hatıra olsun seni unutamıyor o kolyeyi her baktığında güzel hatıralar canlanıyor dememi bekleniyorsun herhalde
Önemsemiyor
Ben cep telefonumu kaybetmiştim yıllar önce. Çaldırıyırum devamlı ama sessizdeymiş bulamadım yenisini aldım aradan aylar mı geçti yıllar mı geçti hatırlamıyorum, bazanın içinden çıkmıştıSizinle iletişimde kalmak için yoklamalarina devam etmek için elinde bahane olsun istiyor.
Bunca zaman bulamaması da ayrıca ilginç. Mümkün mü bu evi mok goturmuyorsa mümkün sadece. Kolyeyi önceden bulmuş olması ve size vermemesi düşüncesi bile igrenmeme yetti
Cok tatlisinBen cep telefonumu kaybetmiştim yıllar önce. Çaldırıyırum devamlı ama sessizdeymiş bulamadım yenisini aldım aradan aylar mı geçti yıllar mı geçti hatırlamıyorum, bazanın içinden çıkmıştı
Bence deCok tatlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?