2 yıllık bi ilişkim oldu 1 ay önce ayrıldık ama daha öncede defalarca ayrılıp barışmıştık yani 2 yılda en az 10 defa ayrılıp barıştığımız oluyodu ve hep o beni terkediyo geri dönmek isteyen ben nadirde olsa o.. bu sefer kavga ederek ayrıldık bana asla geri dönme felan dedim karar verdim unutucam diye ama yapamıyorum sanki ondan başkasıyla olmaz gibime geliyo onsuz yaşayamam diye düşünüyorum ayrıca ya başkasıyla çıkarsa naparım gibi bi korkumda var tabi (daha önce birisiyle çıktığında bileklerimi kesmeyi düşünmüştümde :) ) bu artık bende hastalık haline geldi kopamıyorum artık utanmasam ayaklarına kapancam geri dön diye bukadar gurursuzluk olurmu demeyin oluyomuş her dakika her saniye çıkmıyo aklımdan rüyalarımda bile o.çok özledim dayanamıyorum ama bu sefer pes etmek istemiyorum size sorum şu daha önce hiç birini çok sevipte sonra onu unutup başkasına aşık olduğunuz oldumu yani olabilirmi öyle bişey bende başkasını sevebilirmiyim bi süre sonra ben hep onsuz ölürüm başkasıyla olamam gibi düşünüyorumda yardım edin dşüncelerinize çok ihtiyacım var