Eski Sevgilime Demeli Miyim

tatlikedicikcik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
142
118
18
30
Hanımlar Merhaba
Eski sevgilimle uzun süreli bir ilişkimiz oldu.Evlilik düşünüyorduk.Ama bazı ailevi sorunlarla birlikte ayrılmak zorunda kaldık. Zaten bu süreçte(başka sebeplerden de dolayı) ben çok yıprandım ve kendisine karşı bütün sevgim bitti diyebilirim. Son bir senemiz deki birlikteliğim tamamen alışkanlık gibi birşeydi. Ben ayrılmak istediğimi söyleyince dünden razı bir şekilde kabul etti. Tamamen saygı çerçevesinde, medenice, birbimizi kırmadan ayrıldık.
Bana bir daha mesaj atmayacağını sadece hayatındaki önemli gelişmelerden (ayda yılda bir) haber vereceğini benden de beklediğini söyledi. Tamam dedim ve ayrıldık

Birbirimizden ayrılalı çok kısa bir süre oluyor.Geçenlerde öğrendim ki ailesinin kendisi için baktığı bir kızı istemeye gideceklermiş.Bir hafta önce o halde bana mesaj attı seni unutamadım diye...

Benimse şuan başka bir ilişkim var. Eski sevgilime karşı hiçbirşey hissetmiyorum. Onun benim ilişkimden haberi yok. Acaba hala ona döner miyim diye mi düşünüyor ve beni unutamadığını söyledi? Ailesinin istediği kızşa bir ilişki kuracaksa beni kafasından tamamen çıkarması gerekiyor. O kızın yerine kendimi koyuyorum kötü hissediyorum.

Şimdi sorum şu: Eski sevgilime beni tamamen kafasından çıkarmasını benim yeni bir ilişkiye başladığımı söyleyip ona bir daha dönme ihtimalimin olmadığını söylemeli miyim?

Yoksa tamamen bağlantıyı koparıp hiçbirşey dememeli miyim?

bence baglantıyı komple koparın bırsey soylemeyın zaten bırıne gıdıyorsa aklında sız yoksunuzdur o sızı yoklamak bekleyıp beklemedıgınızı anlamak ıcın resmen karaktersızlık yapmıs
sımdı eskı sevgılınıze benden umudu kes demek ıcın bıle yazmanız suan kı erkek arkadasına yanlıs olur cunku ırtıbata gecmıs konusmus olacaksınız gerek yok herkes yoluna bakmıs bıten bıtmıs zaten.
bosverın

Soylemene ne gerek var birbirinize söz verip birşeyleri bildirmeniz de tuhaf ..

Hiç birşey söyleme anı yaşa ...ne hali varsa görsün ...
Ben de öyle düşüniyordum ama bizim uzun süreli bir ilişkimiz oldu hiç ayrılamayacak gibiydik sanki. Ayrılsak bile barışacağımızı bilirdik. Hala barışacağımıza inanıyor gibi hissettim

Ben de öyle düşüniyordum ama bizim uzun süreli bir ilişkimiz oldu hiç ayrılamayacak gibiydik sanki. Ayrılsak bile barışacağımızı bilirdik. Hala barışacağımıza inanıyor gibi hissettim
İşte ona bilgi vermen i duyan yeni sevgilin ne düşünür bunu da bir düşün komple baglantiy kes gerekirse arayacağını düşünüyorsan her yerden engelle bile bence

10 yıl gorusup ayrılan 40 yıl evlı kalıp bosanan var onlarda ayrılmayacaklarını dusunurlerdı baslarda degıl mı
sız sureklı ayrıl barıs yapmıssınız bellıkı... ondan tekrar barısacagınızı sanmıssınız ama barısacak olsaydınız hayatlarınıza bırılerını almazdınız zaten

yaslar kac ?

Eski sevgilime karşı zerre kadar duygum yok ki...
Tamam ama kendini erkek arkadaşının yerine koy. O senin içini bilemez ki. Yanlış anlaşılmaya çok müsait hareketler oluyor bunlar. Bitmişse, iletişimi tam kesmek gerekiyor. Yoksa sonraki ilişkilere zararını da kendileriyle birlikte getiriyorlar.

Sizi tamamen kafasından çıkarıp çıkarmaması onun sorunu sizin değil. Sizin de ilişkiniz varmış hem ne diyeceksiniz benim sevgilim var umudunu kes mi. Siz de istemem yan cebime koy diyorsunuz resmen

Kesinlikle Sakın iletişim kurma.. o adam olamamış ki sana sahip çıkamamış ailesine kız buldurmuş.. Yalancı o herif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…