Eski sevgilime geri dönmek istiyorum

Sen çok hak ediyorsun ya mutlulugu , her neyse bye .
kendi mutlulugum icin insanları kullanmıyorum kalbimde biri varken baskasina sevgilim demiyorum. Sevgilim varken 1 hafta sonra yeni biriyle konusmuyorum ki o yeni kisi birden ortaya cıkmıs olamaz zaten orasi da süpheli :)) dogum günümde bana sürpriz yapan sevgilimden bi bahaneyle ayrilmiyorum. Ve tercih ettigim kisiden ayrilip vazgectigim kisiye donmuyorum... Daha sayilcak cok sey var.

Yavrum sen diyorsun ki;
Ben Makarna yerken araya fasulyeyi aldım, yedim :deli::KK53:
Ama yarım kalan makarna da ziyan olmasın hesabı,
Ben Başak kadınıyım ben bırak affetmeyi bir kaç kelamsız bırakmam dönmek isteyeni :sinirli:

Haklısınız ama kafam cok karısıktı. Psikolojk problemlerim de var

Olabilir ama bu geçerli bir sebep değil.
Mesaj atarsanız büyük ihtimalle reddedileceksiniz ve gururunuz kırılacak.
Barışsanız bile hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Güven olmayan, kırgınlıklarla dolu bir ilişki yaşayacaksınız ve ikiniz de boşuna yıpranacaksınız.
Bu kişiyi sevmiyorsunuz zaten. Yarın yeni biri çıktığında gözünüz gönlünüz yeni olana kayacak, yine terk edeceksiniz. Boşuna üzmeyin bari adamı.

Olabilir ama bu geçerli bir sebep değil.
Mesaj atarsanız büyük ihtimalle reddedileceksiniz ve gururunuz kırılacak.
Barışsanız bile hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Güven olmayan, kırgınlıklarla dolu bir ilişki yaşayacaksınız ve ikiniz de boşuna yıpranacaksınız.
Bu kişiyi sevmiyorsunuz zaten. Yarın yeni biri çıktığında gözünüz gönlünüz yeni olana kayacak, yine terk edeceksiniz. Boşuna üzmeyin bari adamı.
Seviyorum onu gerçekten . Bu sefer sadece o olacak

O çocukta azıcık akıl varsa affetmez sizi zaten.Hem benim suçum olmadan benden ayrılacak , 2 gün sonra başka birini bulacak onla işi bitince tekrar bana dönecek. Oh ne âlâ memleket kardeşim!

Ayy daha 97 doğumlu birinin erkek peşine düşüp döner mi diye ağlaması çok üzücü bi de içine astroloji sokup tüy dikmiş üstüne resmen.
Azıcık kitap okuyun, okuyorsanız derslerinize odaklanın, çalışıyorsanız işinize...

Ne kadar kolay sevip ne kadar kolay ayriliyor simdiki nesil. Bu kadar guzel duygularin da icini bosalttik.... Ask herseyi affeder mi sarkisi geldi aklima...
Yenisinden ayrilinca eskisine donuyorlar. Eskisiyle olmamis ki yenisine gitmissin. Madem eskisini bu kadsr yogun seviyordun, yenisine neden gittin? Eminim simdiki iliskin bitmeseydi eskisi aklina bile gelmeyecekti... simdiki nesil bosta da kalamiyor sanirim.
Tek bildigim birsey var gercekten sevseydin ayrilmanin taziyesini yasardin, hayatina kolay kolay birini almazdin. Bu senin seviyorum sandigin sey sevgi degil. Sevgi denilen seyin ici inan cok daha dolu...

Eski sevgilin takıntılı biriyse belki döner sana ama emin ol kalıcı olmaz hee tamam beni unutamamış iyi bari deyip egosunu okşadıktan sonra gider. Güven kırıldı mı kolay tamir olmuyor güvenin olmadığı yerde sevgi de barınmıyor zaten

Ben sevgilin olsam seninle barışır .
1 hafta gezer dolaşır.
Sonra da başkasını buldum der senden ayrilirdim :))
İntikam soğuk yenen bir yemektir.

Ne kadar kolay sevip ne kadar kolay ayriliyor simdiki nesil. Bu kadar guzel duygularin da icini bosalttik.... Ask herseyi affeder mi sarkisi geldi aklima...
Yenisinden ayrilinca eskisine donuyorlar. Eskisiyle olmamis ki yenisine gitmissin. Madem eskisini bu kadsr yogun seviyordun, yenisine neden gittin? Eminim simdiki iliskin bitmeseydi eskisi aklina bile gelmeyecekti... simdiki nesil bosta da kalamiyor sanirim.
Tek bildigim birsey var gercekten sevseydin ayrilmanin taziyesini yasardin, hayatina kolay kolay birini almazdin. Bu senin seviyorum sandigin sey sevgi degil. Sevgi denilen seyin ici inan cok daha dolu...
Offf yas tutmayı bana sorsunlar 2 yıl onunla 3 yıl da onsuz sevdim :KK43:

Back
X