- 23 Ağustos 2012
- 51.835
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.378
- 898
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ah ah neler yaptım bi bilsen. Yarin is gorusmem var bakalim hayirlisiyla olursa bi başlasam çalışmaktan aklima bile dahi gelmez. Aman cok yorgunum dusunemem onu derim biliyorum kendimi.
Düşünmedim değil aslındaİlk maaşınla adam tut dövdür o zaman :)
Düşünmedim değil aslında
Hatun benden manyak çıktı yahu.Lily allen ın klibi var smile diye, onu izle ilham için.
Zaten tek dileğim mutsuzlugun peşini bırakmamasıAman aman simdilik mutlu olsunlar. Var ise bi durum belalarini yakinda bulup tepe taklak olurlar.
Kendini kandiriyorsun bence seni takip etmesi hala sende bir umut doğuruyor. Sen cikarmadikca o da beklediğini biliyor ve bu böyle sürüp gidiyorDoğru düşünmüş olur vallahi.
Ama gicik oluyorum yahu.
Hala beni instagramdan cikartmayinca daha da gicik oluyorum. Engellemek istiyorum ama umrumdaymis gibi de davranmak istemiyorum.
Belki de cidden umrunda degilim o yuzden boyle davraniyor
Bak gaza geldim, engellicem şimdiKendini kandiriyorsun bence seni takip etmesi hala sende bir umut doğuruyor. Sen cikarmadikca o da beklediğini biliyor ve bu böyle sürüp gidiyor
Sonra sevgilisiyle fotoğraf koyup o seni engellerse daha kötü olur
Engelle geri bırak.Boylece yine hesabinizi gorursunuz, onemsedigini flan dusunmez.Hesabinida arkadaşlarına aç sadece göremesin merak etsinBak gaza geldim, engellicem şimdi
Ya o benim mutluluk pozlarımı görsün çatlasın kudursun istiyorum amaEngelle geri bırak.Boylece yine hesabinizi gorursunuz, onemsedigini flan dusunmez.Hesabinida arkadaşlarına aç sadece göremesin merak etsin
Diyorum sana sonra gör nasıl tutustugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?