- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Adam ergen ruhlu yahu. Birde benden yaşça büyük.Erkek adam nasil agiz yuz egip foto cekilir.
Iyk
Sekerim bosver doldurma kendinibdurduk yere engelle gorme
Cool davranmissin oylede surdur
Yok tabiki de. En basından beri vardı ama sıktım kendimi bi şey demek istemedm totosu kalmasın diye ama şimdi kendimi durduramayacakmış gibi hissediyorum.sadece gülen bir fotosu yüzünden mi kinlendiniz.bunun için kin duyulur mu.
İnstagramdan da hala takip ediyor beni. Ben onu çıkardım ama görüyorum. Yani bu durumda öyle bi şeye söz söylemeye hakkı yokkk :))Ayrılırken içindekileri boşaltsaydın keşke. Şimdi yazacağın her tür mesaj seni unutamadım hala takipteyim anlamına gelir.
Ya çok gel-gitleri olan bir herifti kendisi. 1 hafta barıştık tamam diğer hafta ee ben yapamıyorum ayrılalım birisiydi. Sadece kabahati ona atamam. Bende suçluyum çünkü bu toleransları ben kendi elimle altın tepsiyle sundum ona. Gel buyur ağzıma et dedim resmen ama köpek gibi seviyordum hala daha unutamamış değilim. Şimdi bunlar geliyor da aklıma. Bana yaptıklarının bilincinde olsun istiyorum. En azından vicdan yapsın rahat uyuyup rahat gezemesin.Ya terkedilip de eski sevgilisine kinlenmeyien var mı
Ben de çok kinlendim zamanında
Ama şimdi ona vereceğin her tepki onun poposunu kaldıracak
Değmez boşver
Hayvan herif. Adi.Erkekler bize gore daha kolay atlatıyor. Keske ayrıldığınızda icinizde kalan herseyi yazsaydiniz suan sinir olmanizin nedeni icinizde kalanlari soylememis olmaniz bence. Adam iyi bari agzi yuzu yamuk resim atmis. Benimki 4 ay sonunda beni aldattığını öğrendiğim gün aksamina oyle fotoğraflar atmıştı agzima geleni diyip rahatlamistim
Bütün coolluğum bozulcak ona korkuyorum .....çok doluysan aç söyle ne istiyorsan.rahatla.
Bütün coolluğum bozulcak ona korkuyorum .....
Yapmayayım mı?Bu da gelir bu da geçer..
Vallahi arkadaşımdan numarasını buldum yardırıcam hahah:))
o zaman ayrılık günlüğü tut.beni rahatlatıyordu.belki seninde işine yarar.
Vallahi arkadaşımdan numarasını buldum yardırıcam hahah:))
30 yaşında adam umarım sacma salak şeyleri düşünmüyordur. Baya cocuksu olur. Pek sanmiyorum ama bir gun ayrilsigimizda bana mesaj atmisti seni cok uzdum hakkinu helal et vs diye iyi peki dedim sonra bakiyorum bu bi seyler yazıyor ama geri sildi sonra. Ben de bisey demedim. Ama ertesi sabah yardirdim senin amacin ne diye. Cocuk ruhluda yapabilir. Güvenmiyorum pek o konuda ona.bence de en iyisi.
birde şöyle olabilir mi?seni takip ediyor.sende takipte olmasan bile bakıyorsun.o da bunu öğrenmek için yapmış olabilir mi?şimdi açacaksın yardıracan ya.acaba o da bunu yapar mısın diye bakıyor olabilir mi.çok hayalci bir yaklaşım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?