Eski sevgilime kinlendim.

geçti artık
ayrılmıssınız aradan 1.5 ay gecmıs. arayıp saydırman saçma olur, bir yerlerı kalkar.
sende sevgılın varmıs gibi yap facede, belkı atlarsa o zaman söylersın :KK53: hoş sevse ayrılmazdınız zaten
belkıde sadece senın umrunda bütün bunlar
Sevip sevmemesi çok umrumda degil ya. Baska şeyleri takinca kafaya kinleniyorum

Canım benim eski sevgiline kinlenme adamın da biliyorsun piskolojik sorunları var... istersen yaz veya ara ama kinli mesaj yazma. Güzelce içindekilerini ve duygularını ona anlatabilirsin...

Tut kendini.
Ben eski sevgilimle kavga ediyoruz diye ayrılalım dedim.Tribini nazını çekemem dedim.Üstüne birde ben terkettim. :KK14:

Bu meğerse bilerek kendini geri çekmek istemiş ayrılmaz diye.
Tekrar başladık.

Gene olmadı ayrıldık. 40 gün aklıma gelmedi.

Sonra bir doldum küfredesim geldi tuttum kendimi.

Tam 72.günde başkasıyla konuştuğunu öğrendiğimde bastım küfürü,hayatımda kimseye öyle tepki vermedim.

Sonuç rahatlamadım valla,ettikçe her gün yazıp edesim geldi.

Ama hala kendime kızıyorum o kadar durdum tam alıştım derken küfrettim iyi mi:kızgın: Ağız burun kırasım vardı hatta öyle bir dinmez öfke aldı daha da:sinirli:

Sen yapma yani :110:

Canım benim eski sevgiline kinlenme adamın da biliyorsun piskolojik sorunları var... istersen yaz veya ara ama kinli mesaj yazma. Güzelce içindekilerini ve duygularını ona anlatabilirsin...
Onu geberteceeğiiiiim kabak gibi oyup içine pirinç doldurup yiceeem !!!!!

Tut kendini.
Ben eski sevgilimle kavga ediyoruz diye ayrılalım dedim.Tribini nazını çekemem dedim.Üstüne birde ben terkettim. :KK14:

Bu meğerse bilerek kendini geri çekmek istemiş ayrılmaz diye.
Tekrar başladık.

Gene olmadı ayrıldık. 40 gün aklıma gelmedi.

Sonra bir doldum küfredesim geldi tuttum kendimi.

Tam 72.günde başkasıyla konuştuğunu öğrendiğimde bastım küfürü,hayatımda kimseye öyle tepki vermedim.

Sonuç rahatlamadım valla,ettikçe her gün yazıp edesim geldi.

Ama hala kendime kızıyorum o kadar durdum tam alıştım derken küfrettim iyi mi:kızgın: Ağız burun kırasım vardı hatta öyle bir dinmez öfke aldı daha da:sinirli:

Sen yapma yani :110:
Yazmadım, yazmıcamda. Aha şurda öleyim yinede yazmam. Aşkımı öfkemi içinde yaşayayım daha iyi..

Biz de ayrılalı birkaç ay oldu, geçen hafta senin dediğin tarzda fotoğraf atmış. Ben de sinir oldum. :cool:
Fakat yapacak bir şey yok. Gayet mutlular... :rolleyes:

Sen şimdi ona Allah belanı hoca selanı desen bile o beni unutamamış anlar.
Doğru düşünmüş olur vallahi.
Ama gicik oluyorum yahu.
Hala beni instagramdan cikartmayinca daha da gicik oluyorum. Engellemek istiyorum ama umrumdaymis gibi de davranmak istemiyorum.
Belki de cidden umrunda degilim o yuzden boyle davraniyor

Kız yoksa adet dönemin mi yaklaştı da hassaslaştın? Hiiiç takma kafana, bırak yamuk ağzıyla eğlensin kendi kendine. Seni sevecek insanlara kalbinde yer aç. O kişi için beslediğin kinleri yoket, aşka yer kalsın :)

Kız yoksa adet dönemin mi yaklaştı da hassaslaştın? Hiiiç takma kafana, bırak yamuk ağzıyla eğlensin kendi kendine. Seni sevecek insanlara kalbinde yer aç. O kişi için beslediğin kinleri yoket, aşka yer kalsın :)
:)) nerden anladin kiz vallahi reglim yaklaştı.
Icimde hala bi seyler var. Onların önüne gecmeye çalışıyorum eee bide issizim bos bos evde oturuyorum sonrada malum tripten tribe giriyorum:)))

:)) nerden anladin kiz vallahi reglim yaklaştı.
Icimde hala bi seyler var. Onların önüne gecmeye çalışıyorum eee bide issizim bos bos evde oturuyorum sonrada malum tripten tribe giriyorum:)))
Sorunu çözdüm bak. Bekle gelsin, gitsin şu regl. Sinirin, kinin de geçer. Bir de boş durma, aklını dağıtacak birşeyler yap. Mesela polisiye romanlar falan oku. Kime noldu falan derdi unutturur sana onu :) Kitaptaki karakterleri düşünürsün en azından :)
Edit ; Adet döneminde içimde böyle patlamaya hazır bomba olur hep. Ben ben olmam, ondan aklıma geldi :D

Sorunu çözdüm bak. Bekle gelsin, gitsin şu regl. Sinirin, kinin de geçer. Bir de boş durma, aklını dağıtacak birşeyler yap. Mesela polisiye romanlar falan oku. Kime noldu falan derdi unutturur sana onu :) Kitaptaki karakterleri düşünürsün en azından :)
Edit ; Adet döneminde içimde böyle patlamaya hazır bomba olur hep. Ben ben olmam, ondan aklıma geldi :KK70:
Ah ah neler yaptım bi bilsen. Yarin is gorusmem var bakalim hayirlisiyla olursa bi başlasam çalışmaktan aklima bile dahi gelmez. Aman cok yorgunum dusunemem onu derim biliyorum kendimi.:halay:

Back
X