- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.625
- 598
- Konu Sahibi ihave0thingstolose
-
İyi izlenim olsa ne olacaktı? Allahın manyağıyla birlikte mi olacaktın tekrar?Vicdan azabı çekiyorum çünkü Ona cinsellik için yazdım ilk. Yaşarsak bişeyler hisseder diye. Kötü izlenim oldu yani.O yuzden
Hayır amaİyi izlenim olsa ne olacaktı? Allahın manyağıyla birlikte mi olacaktın tekrar?
Bence hakkında kötü düşünmesi senin daha hayrına olur.Hayır amaHakkımda kötü Düşünsün de istemem
neyin vicdan azabini cekiyorsunuz anlamadim ben? sanki adami hop diye yataga atmissiniz da sonra ortada birakmis gibi konisiyorsunuz. ne cok buyutuyorsunuz mesaj attiniz olmadi tamam yani cok fazla anlam yuklemeyin ayrilali cok olmusÇok Vicdan azabı çekiyorum.. Napıcam bilmiyorum. Dedim bir kere. Hakkımda ne düşünüyor acaba. Allahım.. Napcam
Ama sonrasında Duygusal mesajlar yazdım dayanamayıp Çünkü onu hayla seviyorum. Yine de Kötü düşünürmü ki?Sonuçta sadece cinsellik için yazsam Hayır dediğinde tamam derdim giderdim ama Gidemedim.Ben bile düşündüm ay o adam nasıl düşünmesin
neyin vicdan azabini cekiyorsunuz anlamadim ben? sanki adami hop diye yataga atmissiniz da sonra ortada birakmis gibi konisiyorsunuz. ne cok buyutuyorsunuz mesaj attiniz olmadi tamam yani cok fazla anlam yuklemeyin ayrilali cok olmus
Size en zor anınızda bile kötü davranan birisini artık içinizde bitirin ve onun sizi sevmediği gerçeğini kendinize kabul ettirin. Duygu durumunuzla baş edemiyorsanız mutlaka bir uzmandan yardım alın derim3 yıllık bi İlişkimiz vardı. aileler tanışmıştı. seneye nişan Düşünüyorduk. çok yakındık. kendisi Narsist olsada ona bağımlıydım. onsuz bi hayat imkansızdı benim için. Beni Yetersiz hissettiriyordu ilişki içindeyken. Dış Gorunuşumle ilgili bir şeyler diyodu hep Benimde kıskançlıklarım arttı haliyle kendimi çirkin ve yetersiz hissettiğim İçin. O da dayanamadı kavga larıma kıskançlıklarıma ve ayrılmak istedi. Delirmiştim. İnanamadım. Ayrıldı benden çok zor kabullendim. Hatta ilk Kabullenemeyip yanına gittigimds bana cok kotu davranmıştı. Bagırmıştı falan. Çok kötü dönemdi benim için. 3 Yıl sonuçta. 1 yıldır kenimleydim İş güç derken İyi hissetmeye başlamıştım. 1 yıl sonra denk geldik. Göz göze.. Işte ben o an gittim. Herşeyim Çöp olmuş gibi hissettim. Ve ona baktıgımda çekim hissettim. Sonra eve gidip Ona yazdım. Ona onu istediğimi söyledim. Benim için özeldi Çünkü o benim ilkimdş o anlamda.. Çok özel anılarım var onunla. Ve bu konu benim için çok Hassas. Ondan sonra kimseyle bir şey Bile yaşamadım. Onu görünce de Haliyle.. durduramadım kendimi. Aklıma geldi. o da Bunu kabul etmedi ve Şaşırdım dedi bana kendimi kötü hissettirdi. Ben sanki ona o amaçla yazmışşım gibi sadece. Zaten zar zor atlattım onu görünce Ne yapayım kendimden geçtim. Ona da söyledim eğer benimle beraber olursa Bana karşı bir şeyler hisseder Sandım. Yoksa ben senle işimi göreyim sonra ne yaparsan Yap diyebilecek biri değilim. Daha sonra ben duygusal mesjalar atmaya devam ettim. Çünkü çok kötü hissediyordum. Özlemiştim onu. Daha sonra bana anlıyorum kötü hissediyorsun beni gördüğün için Normal artık yazma dedi. Kendimi çok kötü hissediyorum. Vicdan azabı çekiyorum sadece cinsellik için yazdığımı düşünüyordur diye. Ona demeseydim keşke. Bana birişeyler hissetsin istedim.. Sizce hakkımda kötü düşünüyormudur?Ayrıca o bana Çok kötü davranmıştı geçmişte Ayrıldıgımız Zaman. Ben kadar düşünmemiştir. ama ben çok vicdanlı bi İnsanım. çok hassasım .
Aşkım kötü düşünse ne iyi düşünse ne? Bu adam sana tekrar dönmeyi düşünmüyor ki. Kaldı ki dönse bile o mesajlardan sonra emin ol cinsellik için döner adına da "sen istedin" der.Ama sonrasında Duygusal mesajlar yazdım dayanamayıp Çünkü onu hayla seviyorum. Yine de Kötü düşünürmü ki?Sonuçta sadece cinsellik için yazsam Hayır dediğinde tamam derdim giderdim ama Gidemedim.
Canım vicdanli değilsin duyguların mantığının önüne geçiyor kimse unutulmaz değil hissinde aşk değil takıntı gayette yani kendine zaman ver psikolojik yardım al hobi edin yeni çevre kur yeni insanlarla tanış unut gitsin yaa hayat birine körü körüne aşık olmak için kısa3 yıllık bi İlişkimiz vardı. aileler tanışmıştı. seneye nişan Düşünüyorduk. çok yakındık. kendisi Narsist olsada ona bağımlıydım. onsuz bi hayat imkansızdı benim için. Beni Yetersiz hissettiriyordu ilişki içindeyken. Dış Gorunuşumle ilgili bir şeyler diyodu hep Benimde kıskançlıklarım arttı haliyle kendimi çirkin ve yetersiz hissettiğim İçin. O da dayanamadı kavga larıma kıskançlıklarıma ve ayrılmak istedi. Delirmiştim. İnanamadım. Ayrıldı benden çok zor kabullendim. Hatta ilk Kabullenemeyip yanına gittigimds bana cok kotu davranmıştı. Bagırmıştı falan. Çok kötü dönemdi benim için. 3 Yıl sonuçta. 1 yıldır kenimleydim İş güç derken İyi hissetmeye başlamıştım. 1 yıl sonra denk geldik. Göz göze.. Işte ben o an gittim. Herşeyim Çöp olmuş gibi hissettim. Ve ona baktıgımda çekim hissettim. Sonra eve gidip Ona yazdım. Ona onu istediğimi söyledim. Benim için özeldi Çünkü o benim ilkimdş o anlamda.. Çok özel anılarım var onunla. Ve bu konu benim için çok Hassas. Ondan sonra kimseyle bir şey Bile yaşamadım. Onu görünce de Haliyle.. durduramadım kendimi. Aklıma geldi. o da Bunu kabul etmedi ve Şaşırdım dedi bana kendimi kötü hissettirdi. Ben sanki ona o amaçla yazmışşım gibi sadece. Zaten zar zor atlattım onu görünce Ne yapayım kendimden geçtim. Ona da söyledim eğer benimle beraber olursa Bana karşı bir şeyler hisseder Sandım. Yoksa ben senle işimi göreyim sonra ne yaparsan Yap diyebilecek biri değilim. Daha sonra ben duygusal mesjalar atmaya devam ettim. Çünkü çok kötü hissediyordum. Özlemiştim onu. Daha sonra bana anlıyorum kötü hissediyorsun beni gördüğün için Normal artık yazma dedi. Kendimi çok kötü hissediyorum. Vicdan azabı çekiyorum sadece cinsellik için yazdığımı düşünüyordur diye. Ona demeseydim keşke. Bana birişeyler hissetsin istedim.. Sizce hakkımda kötü düşünüyormudur?Ayrıca o bana Çok kötü davranmıştı geçmişte Ayrıldıgımız Zaman. Ben kadar düşünmemiştir. ama ben çok vicdanlı bi İnsanım. çok hassasım .
Size her kötü hissettiren narsist değil. Öyle olsaydı sizi süründürür perişan eder sonra alıp onarır ve sonra yine süründürürdü. Ayrılmak onların çok tercih ettiği bir şey değil.3 yıllık bi İlişkimiz vardı. aileler tanışmıştı. seneye nişan Düşünüyorduk. çok yakındık. kendisi Narsist olsada ona bağımlıydım. onsuz bi hayat imkansızdı benim için. Beni Yetersiz hissettiriyordu ilişki içindeyken. Dış Gorunuşumle ilgili bir şeyler diyodu hep Benimde kıskançlıklarım arttı haliyle kendimi çirkin ve yetersiz hissettiğim İçin. O da dayanamadı kavga larıma kıskançlıklarıma ve ayrılmak istedi. Delirmiştim. İnanamadım. Ayrıldı benden çok zor kabullendim. Hatta ilk Kabullenemeyip yanına gittigimds bana cok kotu davranmıştı. Bagırmıştı falan. Çok kötü dönemdi benim için. 3 Yıl sonuçta. 1 yıldır kenimleydim İş güç derken İyi hissetmeye başlamıştım. 1 yıl sonra denk geldik. Göz göze.. Işte ben o an gittim. Herşeyim Çöp olmuş gibi hissettim. Ve ona baktıgımda çekim hissettim. Sonra eve gidip Ona yazdım. Ona onu istediğimi söyledim. Benim için özeldi Çünkü o benim ilkimdş o anlamda.. Çok özel anılarım var onunla. Ve bu konu benim için çok Hassas. Ondan sonra kimseyle bir şey Bile yaşamadım. Onu görünce de Haliyle.. durduramadım kendimi. Aklıma geldi. o da Bunu kabul etmedi ve Şaşırdım dedi bana kendimi kötü hissettirdi. Ben sanki ona o amaçla yazmışşım gibi sadece. Zaten zar zor atlattım onu görünce Ne yapayım kendimden geçtim. Ona da söyledim eğer benimle beraber olursa Bana karşı bir şeyler hisseder Sandım. Yoksa ben senle işimi göreyim sonra ne yaparsan Yap diyebilecek biri değilim. Daha sonra ben duygusal mesjalar atmaya devam ettim. Çünkü çok kötü hissediyordum. Özlemiştim onu. Daha sonra bana anlıyorum kötü hissediyorsun beni gördüğün için Normal artık yazma dedi. Kendimi çok kötü hissediyorum. Vicdan azabı çekiyorum sadece cinsellik için yazdığımı düşünüyordur diye. Ona demeseydim keşke. Bana birişeyler hissetsin istedim.. Sizce hakkımda kötü düşünüyormudur?Ayrıca o bana Çok kötü davranmıştı geçmişte Ayrıldıgımız Zaman. Ben kadar düşünmemiştir. ama ben çok vicdanlı bi İnsanım. çok hassasım .
dusunurse dusunsun ne onemi var ? hayatinizda bundan sonra olmayacak biri sonuctaEvet ama Hakkımda kötü düşünüyosa diye kötü hissediyorum. Onun gozunde Kotu bi izlenim vermiş olmak istemem.. Kıza bak Bana cinsellik için yazdı ona Birşeyler hissederim diye. Yazık Kafasına Beni Hiç sevmemişfalan diye Dusunuo mudur..
O amacla yazmissiniz, hem zevk alayim hem adami geri alayim diye dusunmussunuz.. Ona da söyledim eğer benimle beraber olursa Bana karşı bir şeyler hisseder Sandım.
Çok zor sevdiğin insandan anlamak sizi anlıyorum.Birkac kez yazabilirsin.Kestirip atmakta saçma ama o seni istemiyorsa boşver zorlama.3 yıllık bi İlişkimiz vardı. aileler tanışmıştı. seneye nişan Düşünüyorduk. çok yakındık. kendisi Narsist olsada ona bağımlıydım. onsuz bi hayat imkansızdı benim için. Beni Yetersiz hissettiriyordu ilişki içindeyken. Dış Gorunuşumle ilgili bir şeyler diyodu hep Benimde kıskançlıklarım arttı haliyle kendimi çirkin ve yetersiz hissettiğim İçin. O da dayanamadı kavga larıma kıskançlıklarıma ve ayrılmak istedi. Delirmiştim. İnanamadım. Ayrıldı benden çok zor kabullendim. Hatta ilk Kabullenemeyip yanına gittigimds bana cok kotu davranmıştı. Bagırmıştı falan. Çok kötü dönemdi benim için. 3 Yıl sonuçta. 1 yıldır kenimleydim İş güç derken İyi hissetmeye başlamıştım. 1 yıl sonra denk geldik. Göz göze.. Işte ben o an gittim. Herşeyim Çöp olmuş gibi hissettim. Ve ona baktıgımda çekim hissettim. Sonra eve gidip Ona yazdım. Ona onu istediğimi söyledim. Benim için özeldi Çünkü o benim ilkimdş o anlamda.. Çok özel anılarım var onunla. Ve bu konu benim için çok Hassas. Ondan sonra kimseyle bir şey Bile yaşamadım. Onu görünce de Haliyle.. durduramadım kendimi. Aklıma geldi. o da Bunu kabul etmedi ve Şaşırdım dedi bana kendimi kötü hissettirdi. Ben sanki ona o amaçla yazmışşım gibi sadece. Zaten zar zor atlattım onu görünce Ne yapayım kendimden geçtim. Ona da söyledim eğer benimle beraber olursa Bana karşı bir şeyler hisseder Sandım. Yoksa ben senle işimi göreyim sonra ne yaparsan Yap diyebilecek biri değilim. Daha sonra ben duygusal mesjalar atmaya devam ettim. Çünkü çok kötü hissediyordum. Özlemiştim onu. Daha sonra bana anlıyorum kötü hissediyorsun beni gördüğün için Normal artık yazma dedi. Kendimi çok kötü hissediyorum. Vicdan azabı çekiyorum sadece cinsellik için yazdığımı düşünüyordur diye. Ona demeseydim keşke. Bana birişeyler hissetsin istedim.. Sizce hakkımda kötü düşünüyormudur?Ayrıca o bana Çok kötü davranmıştı geçmişte Ayrıldıgımız Zaman. Ben kadar düşünmemiştir. ama ben çok vicdanlı bi İnsanım. çok hassasım .
Beni hiç sevmemiş diye düşünse daha iyi bence şu an, çünkü çok fena olmuş o talep, bi de üstüne duygusal mesajlara devam etmişsin.Evet ama Hakkımda kötü düşünüyosa diye kötü hissediyorum. Onun gozunde Kotu bi izlenim vermiş olmak istemem.. Kıza bak Bana cinsellik için yazdı ona Birşeyler hissederim diye. Yazık Kafasına Beni Hiç sevmemişfalan diye Dusunuo mudur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?