Eski sevgilime yazmalı mıyım?

avrupayakasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
628
50
98
26
Şu an erkek arkadaşım var. Karşı tarafında var kız arkadaşı ve biz ayrılalı 1 yıl geçti fakat ben ilişkideyken farkında olmayıp şu an farkında olduğum hatalar yapmışım hep. Bipolar hastasıyım. Hastalığımın verdiği sorunlar ataklar nedeniyle hep kavgalar çıkartmışım. Ona uzunca özür mesajı atmak istiyorum. Ama doğru mu bilmiyorum. Sizce yapmak doğru mu yoksa içimde mi kalmalı?

Şu an erkek arkadaşım var. Karşı tarafında var kız arkadaşı ve biz ayrılalı 1 yıl geçti fakat ben ilişkideyken farkında olmayıp şu an farkında olduğum hatalar yapmışım hep. Bipolar hastasıyım. Hastalığımın verdiği sorunlar ataklar nedeniyle hep kavgalar çıkartmışım. Ona uzunca özür mesajı atmak istiyorum. Ama doğru mu bilmiyorum. Sizce yapmak doğru mu yoksa içimde mi kalmalı?
Ortalığı karıştırmaya mı çalışıyorsun yani sence ne kadar mantıklı bu hareket?

Doğru degil geçti gitti

S
sacmalamayın??? Ne değişecek karsı tarafı huzursuz ediyorsunuz sevgılınızıde ne munasebet ya ınsanların hayatına lak dıye dalıyorsunuz ıcınde kalsın bıpolar hastalıgının bunla ılgısı ne ayrıca

Sizin sevgiliniz, eski sevgilisine uzunca bir mesaj atsa hosunuza gider mi?
Ya da eski sevgilisi sevgilinize yazsa hoslanir misiniz?
Hayir.

Üstelik yazsaniz bile belki cocuk sizi tersleyecek, kendinizi daha da kötü hissedeceksiniz.

Hic gerek yok. Olan olmus biten bitmis. Ustunden bir yil gecmis. Kendinize ders cikardiysaniz bundan sonraki hayatınıza bu dogrultuda devam edersiniz.

Herkes yanlış bulmuş ama ben atardım sanırım. Belki sizin yaptığınız şeyler o insanda derin yaralar açtı, hala etkisinden kurtulamadı. Ben özür dilemek isterdim.

Herkes yanlış bulmuş ama ben atardım sanırım. Belki sizin yaptığınız şeyler o insanda derin yaralar açtı, hala etkisinden kurtulamadı. Ben özür dilemek isterdim.
Aradan bir yıl geçmiş ve yeni sevgili yapmış birine özür mesajı atmak kendini hatırlatmaktan başka bir şey değildir. Geçiniz bu vicdan azabı ayaklarını

Yapmayın böyle saçmalıklar Bipolar hastası iseniz ilaç kullanıyor musunuz atak dönemi falanmi oluyor onda .Sizi dinlemez neyse ne mutludur bittiğine kız arkadaşı ile arasını bozup arkanızdan laf ettirip hatalariniza hata eklemeyin .İyi niyetli değil unutamamis gibi duruyorsunuz bu hayatınızdaki insanında kabul etmemesi gereken birşey ben etmezdim .Dışardan böyle düşünüyorum.Siz iyi niyet deyin fikrim değişmez

Back
X