- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 29
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
HahahahahahHala seviyorsundur hali olsa duramazdın.
sükr namaz kil bence. hadi evlendin? böyle bi piskopat neden öksürdün diye döverdi seni. simdiden bunu yapiorsa.
ne güzel nasil biri oldugunu erkenden göstermis iste
Gerçekten bu açıdan dusunmemistim hicsükr namaz kil bence. hadi evlendin? böyle bi piskopat neden öksürdün diye döverdi seni. simdiden bunu yapiorsa.
ne güzel nasil biri oldugunu erkenden göstermis iste
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinSizinki takınti olmuş.. sevilecek bişey bırakmamışki..neyini sewiyorsun tam bir psikopat.iftirada atiyor.hic senin seviyene inmiyor anlamıyor uzlaşmiyor.hanzo gibi bişey.arkana bakmadan kaç kurtul daha iyilerine layık olduğunu adimlarinla belli et.yuz verme seni haketmiyor.
Belki de sizin bu yazdiklarinizi ben kendime bile itiraf edememistim şu zamana kadar çok haklisinizAdam hakaret ediyor, namusuna laf sayiyor, yalanin bini bin para... sen de bu yaptiklarini mazur mu goruyorsun? Adam baskalariyla beraber ve her ayrilip bosta kaldiginda bir telefibla kafani kurcaliyor, sen de seni sevdigini mi saniyorsun? Baska birini bulana kadar seninle oyalanmak icin tum bunlar... adam da ruh hastasi... gozuyle gormedigi seyleri sana yaftalamis, namusuna kadar laf atmis.
Sana gelince, su an hayatinda biri olsaydi eskiye sarmazdin. Bu sevgi degil, ozlemek de degil. Bosluktasin, sevgiye ve ilgiye ihtiyacin var ve birinin sana ilgi deger gistermesini bekledigin icin denize dusen yilana sarilir misali eskiyi ozledigini saniyorsun. Sen eski adami ozlemiyorsun, eski guzel gunleri ozluyorsun. Bu adamla olmaz. Ruh hastasindan kurtuldugun icin sukret ve seni gercekten sevecek kisilere vaktini harca. Bu kisiligi bozuk adami dusunerek kendine zulmetme. Sevgi bu degil cunku. Sevgi kisitlamaz, sevgi ozgurlestirir insani.
Yaşlar 19-21Merhaba büyüklerim ve varsa kardeşlerim. Daha önce konu açmıştım ama bu konuyla bağlantısız.Eski sevgilimi çok özlüyorum sanırım.2 yıl önce ilişkimiz oldu ona o kadar aşıktım ki utançtan elini çok bile tutamadım.O da bu durumu hep onu sevmediğime ona karşı soğuk olduğuma yordu.Ama gerçekten hayatımda kimseyi onun kadar sevmedim.Hani bana soğuksun diyordu elimi bile sadece bi kere tuttu yanyanayken benden daha utangaçti.Ama evlere dağılıp mesajlasma faslına geçince bana saydiriyor du da saydiriyor du.Yok işte hayatımda başkası varmış ondan ona karşı soğukmusum.Yok birsürü erkekle konuşup onu aldatiyormusum.Kafasinda kurup bana hakaretler saydirip iki dakika sonra canım napiyorsun diye mesaj atardı.Bi çok ta yalan söyledi bana okuluyla alakalı.Sandi ki bu yalanları söylemese ondan uzaklasirim. Neyse en son çok büyük bi kavga ettik bana inanılmaz kötü hakaretler etti namusumla alakalı ve orada bitti herşey. Ya düşünün sosyal medyaya fotoğraf atardım gayet kapalı fotoğraf fotoğraf attım diye engellerdi beni.Bana da yüzyuzeyken facebook hesabım çalındı derdi.Eve geçince mesaj atardı engelleidm ben seni calinmadi diye. Herneyse ayrıldık işte.Ama ayrıldığımız 'dan beri her iliskisinin bitiminde bana geri dönüyor. Kimseyi senin kadar sevmedimler yok sen benim kadersimsinler hep inandirdi beni kendine.Ben bir ara yolumu kaybetmiştim geçen sene yani beni yarı yolda bırakınca.Clublerden cikmiyordum.Acik açık fotoğraflar cekiniyordum ne yazık ki şuan çok pişmanım orası ayrı tabi. Eylül ayında bu yıl yine buluştuk son bulusmamizdi zaten şuan Hakkari de görevde.Bulustuktan sonra bana hakaretler etti durduk yere yok sen o..... olmussun ben senin gibi biriyle evlenmem .Ki ben daha 19 yaşındayım ona hiçbir zaman evlenelim demedim. O da 21 yaşında. Sonra yine başladı yok benim kaderinde sen varsın seninle evlenecem falan.Bagimiz buluştuktan sonra koptu. Malesef yeni bir sevgili yapmıştı kızla evde fotoğraf falan cekilmisler.Yanlis anlamayın herkesin kendi hayatı evde olmasını şu açıdan vurguladım ben onun elini tutmaya utanırken o kiz evine gitti diye inanılmaz değerli yaptı onu.Gecen ay ayrıldılar. Bende 2 hafta önce mesaj attım gururuma yenik düştüm malesef.Ve bana 2 kelime yazdı.Suan onu malesef o kadar çok özlüyorum ki.Gercekten çok acı verici bi duygu.Icimi buraya dökmek istedim. Ben şuan kendime çeki düzen vermisken onun da hayatımda olmasını çok isterdim.Ona sarılıp ağlamayı derdimi anlatmayı ama o çok uzakta ve işin bir kötü tarafı da mesleğini eline aldı diye inanılmaz havalandı.Cok karmakarışık kafam.Sizlerr içimi dökmek ve tavsiye almak istedim.....
Bu ihtimali hiç düşünmemiştim belki de kaçtığı için tatlı geliyordurSize bu kadar acı çektiren birini özlemeniz tamamen psikolojik. Aslında onu sevmiyorsunuz, yakında anlarsınız. Kaçan kovalanır misali, ne kadar çok acı çekilirse aşk o kadar büyük oluyor sanılıyor. Kurtulduğunuza şükredin. Çok yakında geçer.
Hergun en az 1 doz hakaret ederdi ardından hiçbirşey yokmuş gibi seni seviyorum yazardıHakaret ettiyse o adamdan cacık olmaz.
Saygı yoksa o aşk bitkisel hayattadır, bitmeye mahkumdur.
Seven boyle yapmaz. Adam akil oyunu oynuyor. Nirmal insan davranisi degil bunlar. Ruh hastasi bariz belli.Hergun en az 1 doz hakaret ederdi ardından hiçbirşey yokmuş gibi seni seviyorum yazardı
Bütün yakın cevrem aynı şeyi söyledi bir de burdan duymak istedimBak kardeşim, bu adam iki kere iki dört eder diyorsa şüphelenir gider çarpım tablosunu açar bakarım acaba doğrumu soyluyor diye, yani o derece sakat bir tip.
bir kere daha ona bulaşırsan seni harcar haberin olsun.
Kurtulmussun sukret, sadaka falan ver, kurban falan kes, sonra hayatina bak.
Güzel düşünceniz için teşekkür ederimSeven boyle yapmaz. Adam akil oyunu oynuyor. Nirmal insan davranisi degil bunlar. Ruh hastasi bariz belli.
Insanlar onca yillik kocalarindan bosanip unutuyorlar. Bu mu unutulmayacak? Sana kattigi bir sey yokmus. Senden alip goturdugu cok cok fazla. Psikolojini alt ust eden birini dusunme. Yasin cok genc. Daha o gonul kimleri sever. Bir sure yalniz kalmak daha iyidir. Kendini tanimak ve kendini sevmek icin. Kendine vakit ayir. Sana sen lazimsin. Unutma hayatinda herkes terk etse de bir tek kendin terk etmez seni. O yuzden en cok kendini sevmeli, kendini memnun etmelisin. Kendine deger vermelisin. 5 oara etmez biri icin kendini uzmemeyi ogrenmelisin.
Hahaha sendrom ismi harikaymis teşekkürlerÜzgünüm ama eski sevgiliniz ezik erkek sendromuna maruz kalmış yüksek doz... kurtulmussun iste arkana bakma sende ez geç bir daha ararsa ve asla adını bile anma değmez canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?