Eski sevgilimi hali seviyorum galiba

sükr namaz kil bence. hadi evlendin? böyle bi piskopat neden öksürdün diye döverdi seni. simdiden bunu yapiorsa.

ne güzel nasil biri oldugunu erkenden göstermis iste

Sizinki takınti olmuş.. sevilecek bişey bırakmamışki..neyini sewiyorsun tam bir psikopat.iftirada atiyor.hic senin seviyene inmiyor anlamıyor uzlaşmiyor.hanzo gibi bişey.arkana bakmadan kaç kurtul daha iyilerine layık olduğunu adimlarinla belli et.yuz verme seni haketmiyor.

sükr namaz kil bence. hadi evlendin? böyle bi piskopat neden öksürdün diye döverdi seni. simdiden bunu yapiorsa.

Gerçekten bu açıdan dusunmemistim hic

Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Adam hakaret ediyor, namusuna laf sayiyor, yalanin bini bin para... sen de bu yaptiklarini mazur mu goruyorsun? Adam baskalariyla beraber ve her ayrilip bosta kaldiginda bir telefibla kafani kurcaliyor, sen de seni sevdigini mi saniyorsun? Baska birini bulana kadar seninle oyalanmak icin tum bunlar... adam da ruh hastasi... gozuyle gormedigi seyleri sana yaftalamis, namusuna kadar laf atmis.
Sana gelince, su an hayatinda biri olsaydi eskiye sarmazdin. Bu sevgi degil, ozlemek de degil. Bosluktasin, sevgiye ve ilgiye ihtiyacin var ve birinin sana ilgi deger gistermesini bekledigin icin denize dusen yilana sarilir misali eskiyi ozledigini saniyorsun. Sen eski adami ozlemiyorsun, eski guzel gunleri ozluyorsun. Bu adamla olmaz. Ruh hastasindan kurtuldugun icin sukret ve seni gercekten sevecek kisilere vaktini harca. Bu kisiligi bozuk adami dusunerek kendine zulmetme. Sevgi bu degil cunku. Sevgi kisitlamaz, sevgi ozgurlestirir insani.

Belki de sizin bu yazdiklarinizi ben kendime bile itiraf edememistim şu zamana kadar çok haklisiniz

Yaşlar 19-21
bu yaşlardaki bu tarz tavırları az çok anlayabiliyorum da,
2 yıl olduğuna göre 17 yaşında bir kızın elini tutarken utanmayacaktı da ne olacaktı.
Ama elini tutmaya utanmak yerine,Sana hakaret eden,namusuna dil uzatan,başkalarıyla ayrılıp sana dönen birini kabul ettiğine,haytta başka yaşama amacın yokmuş gibi şu gençliğini heba etmene utansan daha yerinde olur.
Önce kendine kendin değer ver.21 yaşında bir ergeni bu kadar gözünde büyütme

Size bu kadar acı çektiren birini özlemeniz tamamen psikolojik. Aslında onu sevmiyorsunuz, yakında anlarsınız. Kaçan kovalanır misali, ne kadar çok acı çekilirse aşk o kadar büyük oluyor sanılıyor. Kurtulduğunuza şükredin. Çok yakında geçer.

Hakaret ettiyse o adamdan cacık olmaz.
Saygı yoksa o aşk bitkisel hayattadır, bitmeye mahkumdur.

Bu ihtimali hiç düşünmemiştim belki de kaçtığı için tatlı geliyordur

Bak kardeşim, bu adam iki kere iki dört eder diyorsa şüphelenir gider çarpım tablosunu açar bakarım acaba doğrumu soyluyor diye, yani o derece sakat bir tip.
bir kere daha ona bulaşırsan seni harcar haberin olsun.
Kurtulmussun sukret, sadaka falan ver, kurban falan kes, sonra hayatina bak.

Hergun en az 1 doz hakaret ederdi ardından hiçbirşey yokmuş gibi seni seviyorum yazardı
Seven boyle yapmaz. Adam akil oyunu oynuyor. Nirmal insan davranisi degil bunlar. Ruh hastasi bariz belli.
Insanlar onca yillik kocalarindan bosanip unutuyorlar. Bu mu unutulmayacak? Sana kattigi bir sey yokmus. Senden alip goturdugu cok cok fazla. Psikolojini alt ust eden birini dusunme. Yasin cok genc. Daha o gonul kimleri sever. Bir sure yalniz kalmak daha iyidir. Kendini tanimak ve kendini sevmek icin. Kendine vakit ayir. Sana sen lazimsin. Unutma hayatinda herkes terk etse de bir tek kendin terk etmez seni. O yuzden en cok kendini sevmeli, kendini memnun etmelisin. Kendine deger vermelisin. 5 oara etmez biri icin kendini uzmemeyi ogrenmelisin.

Bütün yakın cevrem aynı şeyi söyledi bir de burdan duymak istedim
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim

Üzgünüm ama eski sevgiliniz ezik erkek sendromuna maruz kalmış yüksek doz... kurtulmussun iste arkana bakma sende ez geç bir daha ararsa ve asla adını bile anma değmez canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…