- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 29
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Hala olacaktı kusura bakmayinHali ?
Herkes böyle diyor ama çok özledim onuBöyle sevgiliden kurtuldum diye şükretmelisin...
Neyse tamam :)Hala olacaktı kusura bakmayin
Başka çarem yok ki bir kere gururuma yedirip yazdım ama bir daha yazamam malesefZor ama uzak dur.
Ben aşık olduğum zaman öyle yapamıyorum ki işteKonuya net cevap değil ama aşk elini tutmaya utanmak değil mıncıra mıncıra sevmektir :) yani evine giden kızı değerli yaptı demeyin yanlış
Yazma yazdikca kendini birşey zannedecek ve hiç bir değerin olmayacak.Başka çarem yok ki bir kere gururuma yedirip yazdım ama bir daha yazamam malesef
Yine yok ki zaten bence bir değerimYazma yazdikca kendini birşey zannedecek ve hiç bir değerin olmayacak.
Of offBelanı arama bence
Herkes aynı biçimde sevecek diye birşey yok ki siz de böyle seviyorsunuz demekki ama kıymetinizi bilmeyen insana hak etmediği sevgiyi vermeyin.Ben aşık olduğum zaman öyle yapamıyorum ki işte
Bide üstüne mesaj atıp şımartırsan iyice ayaklar altına alır. Dikkat etYine yok ki zaten bence bir değerim
Değerli düşünceniz için teşekkür ederimHerkes aynı biçimde sevecek diye birşey yok ki siz de böyle seviyorsunuz demekki ama kıymetinizi bilmeyen insana hak etmediği sevgiyi vermeyin.
Doğru söylüyorsunuz o atana kadar atmayacağımBide üstüne mesaj atıp şımartırsan iyice ayaklar altına alır. Dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?