• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi nasıl affedebilirim sizce?

Eski sevgilisiyle araya başkaları girip evlenip mutlu olanlar var mı?

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

ayseyldz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
34
1
6
40
21 yaşında tanıştığım (şuan 32 yaşındayım), benden 4 yaş küçük, hiç bir zaman sözsel ayrılmadığımız sessiz ayrılığa benzer şeylerin olduğu, 5 sene önce yeterli değeri göstermediğini düşünerek facede zaman tünelinde normal bikız arkadaşıyla yazışmasını terse çekerek, başkasıyla hazır olmadan nişanlandığım (yaklaşık 2 yıl sürdü), nişanlılığım bittikten sonra onun çabasıyla tekrar görüştüğüm, il farklılığı nedeniyle ve işimin yoğunluğu nedeniyle bisüre sonra görüşemediğim ve sonrasında başkasıyla çıkmaya başladığını gördüğüm, o kızla ilişkilerinden yaklaşık 9 ay sonra nişanlanan eski sevgilim var. Nişanlanmadan önce o beni faceinden bişeylerini görmemem için engellemiş, fake hesaptan kızın resmini eklediğini gördüm facesine, nişanlandığını farkettiğim gün whatsaptan ve numaradan engelleyip, hafızamda olmadan numarasını rehberimden sildim, herhangi bişey yazmaya yönlenmemek için silmiştim, böylece ulaşabilme ihtimalim kalmadı, onun da bana ulaşabilme ihtimali. Kendimi çok kötü hissettiğim bir gün kendi ailemdeki sorunlarım ve onun nişanlanması vs. gibi bir gece sabaha kadar ağlayıp tüm sosyal hesaplarımı dondurdum, face, instagram vs. Sabahında fake hesabımdan baktığımda 6 aydır nişanlı olduğu nişanlısından ayrılmış (benim içimde bulunduğum durumu hissederek mi ayrıldı bilmiyorum, aynı güne çakıştı), benim böyle devam etti 2 ay fln hesaplarımı açmadım yanlışlıkla instagram hesabım açılmış kapalı sanıyordum, eklemiş, kabul edemedim 3 ay boyunca sonra kabul ettim takip etmedim. 15 gün sonra gibi de faceden eklemiş, kabul edemedim 4-5 ay geçti aradan, yönlendiğimde elim ekleme butonuna gitmedi ağlamaktan. Nişanlı olduğu kız arkadaşına nişanlanmadan önce yüzük alarak sanırım evlilik teklif ettiği bideniz kıyısında kızın sarılarak fotğraf çekip kızın kendi instagramında paylaştığı resim hafızamda. Bugünlerde eklemeye hazır hissediyorum kendimi, yüzleşmem gerekiyor herşeyle iyi ya da kötü. Her zaman bir şarkı dinlediğimde aklımda olan o, şuan yazarken de ağlıyorum. Sizin fikriniz nedir ne yapmamla ilgili?

Ben onda yaşadım ciddi anlamda ilişkiyi, hayatıma ondan önce kimse girmemişti. Tesadüfen hotmailime gelen mesajını görmemle bisınıf arkadaşım sanmamla başlamıştı iletişimimiz.

Beni aldattığını yakaladığım an da oldu, güvenim sarsıldığı yine de temiz duygularımın bitmediği, kendime aşkıma söz geçiremediğim günler de oldu, önceden bikaç taneyse de bana birçok şarkı bestesi yazdıran birisi.

Aramızdaki yaş farkı çoğu kimseye onu bahsetmeme engel olmuştu başlarda. Bunu ona hissettirdiğim zamanlar da oldu. Onun aldattığını hissettiğim zaman benim de başkasına yönlendiğim zaman da oldu. Ben hazırken onun bişeylere hazır olmaması, onu beklemem için de biçaba içinde olduğunu görmem vs. sözsüz de olsa ayrılığı getirdi. Aklımda hep o vardı yalnız hayatımda olan kişiye de sadakatsizliğim olmadı. Onun ben nişanlıyken gönderdiği özlem mesajlarıyla benden vazgeçmediğini görsem de, aklımda o olsa da kaderim diyerek girdiğim yola devam edicektim ki kısmet değilmiş nişanlılığım, hayırlısı ayrılmamızmış.

Yalnız yüzleşmem gerekiyor içimde çok büyük olsa da onunla bir arkadaş gibi, ya tam onunla devam edicem veya noktayı koyup aklımda hep o olacak olsa da başka bir hayat kurmaya bakıcam. Şuan inanın ki kimseye yönlenemiyorum. Bu soru işaretlerini sonlandırmam gerekiyor. Duygusal şarkılarda hep o gelecek olsa da aklıma yoluma bakıcam veya bekar olarak hayatımı sürdüreceğim.

Bu nasil bir coklu kaos? Ne siz 32 yasinda gibisiniz, ne de karsi taraf 28 yasinda gibi.
Ne duygularinizin arkasinda durmayi bilmissiniz ne de icinizdeki sevgiye sahip cikmayi... Bildiginiz tek sey baskalarinin da hayatlarini hayal kirikligina ugratmak zaar...

Hipnozla hafıza siliyorlar biliyo musun ? Sen ve senin gibi aşk acısı çekenlere tavsiyemdir .. 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değerler vermeyin ..
Haklısın, ben kendime uygun birisini bulamıyorum, kabul edilemiyecek bisorunu çıkıyor, başkasıyla o nişanlıyken ciddi anlamda görüştüğüm oldu yalnız önemli yalanları oldu, o herşeyini bildiğim birisi, ben de ona en acı duyguları yaşattım, kendim de o bunları yaşarken benzeri şekilde üzülüyordum, onu da çok üzdüğümün farkındayım. Bizim hiç kavgamız olmadı, ses tonumuzu birbirimize yüksettiğimiz fln da olmadı. Aynı şehirde yaşıyorduk hep, sonra işi nedeniyle 2 yıldır istanbulda, hiç istemediği bişehirde. Ben de onu işiyle ilgili zor olan 2 yıllık bir kursa başladığında yaşattım en dip şeyleri, kendim de yaşadım o ayrı.

başkasıyla denemekten de sıkıldım, aşılamıyacak bisorunu ve problemi olabiliyor, ya hep ya da hiç olucak bu sefer, aynı yolda yürücez ya da yolumuza bakıcaz, haricinde aşk, tutku diyip hayatıma dokunmasına izin vermicem

Kusura bakmayin ama evlenseniz bile birkac ay sonra sanki yine başkalarıyla nisanlanabilir izlenimi verdiniz bana ikiniz de.
Güven yokmuş, sizi aldatmış, araya yollar ve yıllar girmiş siz yalnızca takıntı yapmışsınız.

Bu nasil bir coklu kaos? Ne siz 32 yasinda gibisiniz, ne de karsi taraf 28 yasinda gibi.
Ne duygularinizin arkasinda durmayi bilmissiniz ne de icinizdeki sevgiye sahip cikmayi... Bildiginiz tek sey baskalarinin da hayatlarini hayal kirikligina ugratmak zaar...

O bana göstermediği ilgiliyi üniversite sonrası kursuna gittiği mesleğine yöneltti, başkalarının kalbinde sevgilisi onun kalbinde mesleğiymiş gibi faceden paylaşımlarda bulundu, üzerine face zaman tünelinde masaj makinası rahatlattı gibi bipaylaşımında bikızın gelirsem bana da masaj yapar mısın gibi yorumuna neden olmasın gibi yanıtı da oldu ve bu nedenler başkasına yönlenmemi sağladı ve hazır hissetmeden karşı tarafın zorlamasıyla binişanlılık yaşadım ve kaderim böylemiş dedim ve nişanlandığım kişinin de kendisiyle ilgili probleri nedeniyle tıkandı nişanlılığımız ve ayrıldık. Benim eski sevgilimden vazgeçmeye çalıştığım zaman ben 26 o da 22 yaşındaydı. 2-3 senem böyle nişanlılıkla geçti ve 29-30 olduğumda da, o da benzri bişey yaşattı ve hiç karışmadım ilişkisine, evlenedebilirdi de ne arardım ne sorardım. Duygularımı bikenara atardım, örterdim üstünü, gidenin ardından hiçbir şekilde gitmem ve evlilik kurumuna da her zaman saygım var. O bana yönlenmeye çalışıyor benim de aklımdaki o, bibaşkasını hayatıma karıştırmayı istemiyorum, netlik olmadığı taktirde onu da, biarkadaş gibi konuşmayı istiyorum yalnız sürekli ağlıyorum da ona yönlenmeye kalktığımda, faceden arkadaş teklifini kabul etmeye gitmiyor elim. Bu soru işaretini gidermesem de hayatıma yön veremiyeceğim. Giderirsem en azından netleştiririm.

Kusura bakmayin ama evlenseniz bile birkac ay sonra sanki yine başkalarıyla nisanlanabilir izlenimi verdiniz bana ikiniz de.
Güven yokmuş, sizi aldatmış, araya yollar ve yıllar girmiş siz yalnızca takıntı yapmışsınız.
Bu tarz durumlarda başkasıyla evliliğin sonu da ayrılık oluyor, tamamen bitmesi gerekikor gibi karşılıklı, en yakın akrabamda gördüm, her ikisi de başkalarıyla evlendi çocuklarından sonra boşanıyorlar, biri boşandı diğeri de boşanıyor. Tabiki biarada olmak değil niyetleri yalnız sonu daha kötü oluyor.

Ben duruldum ve yaşadıklarım nedeniyle olgunlaştım o yönden, biailem olsun istiyorum.

İçimde o olsa da ben vageçmiştim ondan, iletişim kurma çabasında olan o şuan, bu durum da aklımı karıştırıyor, yönlenemiyorum yeni bişeye

Haklısın, ben kendime uygun birisini bulamıyorum, kabul edilemiyecek bisorunu çıkıyor, başkasıyla o nişanlıyken ciddi anlamda görüştüğüm oldu yalnız önemli yalanları oldu, o herşeyini bildiğim birisi, ben de ona en acı duyguları yaşattım, kendim de o bunları yaşarken benzeri şekilde üzülüyordum, onu da çok üzdüğümün farkındayım. Bizim hiç kavgamız olmadı, ses tonumuzu birbirimize yüksettiğimiz fln da olmadı. Aynı şehirde yaşıyorduk hep, sonra işi nedeniyle 2 yıldır istanbulda, hiç istemediği bişehirde. Ben de onu işiyle ilgili zor olan 2 yıllık bir kursa başladığında yaşattım en dip şeyleri, kendim de yaşadım o ayrı.
Ne yaptığının farkında olman da güzel .. birbirinize ses yukseltmemissiniz ama daha büyük olumsuzluklar yasatmissiniz. Bile bile dibe gomulmussunuz .. belli ki iyi gelmiyorsunuz birbirinize .. açık açık inatlasiyorsunuz. .bunu sevgiye yormaktan vazgeç ,ego savaşı ..kendine daha büyük zararlar vermeden dön bu yoldan .. sil kafandan ,yeni mutluluklar için kafanın temiz olması gerek ..buna izin vermediğin sürece geçmişinle mutsuz olmaya devam edeceksin ..

Ne yaptığının farkında olman da güzel .. birbirinize ses yukseltmemissiniz ama daha büyük olumsuzluklar yasatmissiniz. Bile bile dibe gomulmussunuz .. belli ki iyi gelmiyorsunuz birbirinize .. açık açık inatlasiyorsunuz. .bunu sevgiye yormaktan vazgeç ,ego savaşı ..kendine daha büyük zararlar vermeden dön bu yoldan .. sil kafandan ,yeni mutluluklar için kafanın temiz olması gerek ..buna izin vermediğin sürece geçmişinle mutsuz olmaya devam edeceksin ..
Kimseyle bişey düşünmeme kararı almıştım, o zamn böyle devam edicem hayatıma, çünkü geçen sadece zamanım oluyor, hoş bır bayan olsam da deneme yanılma yapmak istemiyorum hayatımda, yeterince yaptım, böyle bekar devam

Kimseyle bişey düşünmeme kararı almıştım, o zamn böyle devam edicem hayatıma, çünkü geçen sadece zamanım oluyor, hoş bır bayan olsam da deneme yanılma yapmak istemiyorum hayatımda, yeterince yaptım, böyle bekar devam

Neden böyle birşey yapıyosun ? Doğru zaman , doğru insan olduğu sürece beklemenin bir mantığı yok ..

Neden böyle birşey yapıyosun ? Doğru zaman , doğru insan olduğu sürece beklemenin bir mantığı yok ..
Böylesi en iyisi, ailemle birlikte yasarken çevremdeki beklentiler çok olduğu için bir ilişkide birisine onu tanıyabilcek zamanimi ayiramiyorum, tanimaya calistigim kisinin kabul edilemez sakladığı bişey olabiliyor, veyâ gorunurde hoşlansan ten uyumu olmayabiliyor, bulaşıcı hastalık riski de var bircogumuzun farkında olmadığı, en temiZi böyle devam

Back
X