21 yaşında tanıştığım (şuan 32 yaşındayım), benden 4 yaş küçük, hiç bir zaman sözsel ayrılmadığımız sessiz ayrılığa benzer şeylerin olduğu, 5 sene önce yeterli değeri göstermediğini düşünerek facede zaman tünelinde normal bikız arkadaşıyla yazışmasını terse çekerek, başkasıyla hazır olmadan nişanlandığım (yaklaşık 2 yıl sürdü), nişanlılığım bittikten sonra onun çabasıyla tekrar görüştüğüm, il farklılığı nedeniyle ve işimin yoğunluğu nedeniyle bisüre sonra görüşemediğim ve sonrasında başkasıyla çıkmaya başladığını gördüğüm, o kızla ilişkilerinden yaklaşık 9 ay sonra nişanlanan eski sevgilim var. Nişanlanmadan önce o beni faceinden bişeylerini görmemem için engellemiş, fake hesaptan kızın resmini eklediğini gördüm facesine, nişanlandığını farkettiğim gün whatsaptan ve numaradan engelleyip, hafızamda olmadan numarasını rehberimden sildim, herhangi bişey yazmaya yönlenmemek için silmiştim, böylece ulaşabilme ihtimalim kalmadı, onun da bana ulaşabilme ihtimali. Kendimi çok kötü hissettiğim bir gün kendi ailemdeki sorunlarım ve onun nişanlanması vs. gibi bir gece sabaha kadar ağlayıp tüm sosyal hesaplarımı dondurdum, face, instagram vs. Sabahında fake hesabımdan baktığımda 6 aydır nişanlı olduğu nişanlısından ayrılmış (benim içimde bulunduğum durumu hissederek mi ayrıldı bilmiyorum, aynı güne çakıştı), benim böyle devam etti 2 ay fln hesaplarımı açmadım yanlışlıkla instagram hesabım açılmış kapalı sanıyordum, eklemiş, kabul edemedim 3 ay boyunca sonra kabul ettim takip etmedim. 15 gün sonra gibi de faceden eklemiş, kabul edemedim 4-5 ay geçti aradan, yönlendiğimde elim ekleme butonuna gitmedi ağlamaktan. Nişanlı olduğu kız arkadaşına nişanlanmadan önce yüzük alarak sanırım evlilik teklif ettiği bideniz kıyısında kızın sarılarak fotğraf çekip kızın kendi instagramında paylaştığı resim hafızamda. Bugünlerde eklemeye hazır hissediyorum kendimi, yüzleşmem gerekiyor herşeyle iyi ya da kötü. Her zaman bir şarkı dinlediğimde aklımda olan o, şuan yazarken de ağlıyorum. Sizin fikriniz nedir ne yapmamla ilgili?