Eski sevgilimi nasıl affedebilirim sizce?

Eski sevgilisiyle araya başkaları girip evlenip mutlu olanlar var mı?

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
Böylesi en iyisi, ailemle birlikte yasarken çevremdeki beklentiler çok olduğu için bir ilişkide birisine onu tanıyabilcek zamanimi ayiramiyorum, tanimaya calistigim kisinin kabul edilemez sakladığı bişey olabiliyor, veyâ gorunurde hoşlansan ten uyumu olmayabiliyor, bulaşıcı hastalık riski de var bircogumuzun farkında olmadığı, en temiZi böyle devam
Ne diyeyim , hakkında hayırlısı. .

21 yaşında tanıştığım (şuan 32 yaşındayım), benden 4 yaş küçük, hiç bir zaman sözsel ayrılmadığımız sessiz ayrılığa benzer şeylerin olduğu, 5 sene önce yeterli değeri göstermediğini düşünerek facede zaman tünelinde normal bikız arkadaşıyla yazışmasını terse çekerek, başkasıyla hazır olmadan nişanlandığım (yaklaşık 2 yıl sürdü), nişanlılığım bittikten sonra onun çabasıyla tekrar görüştüğüm, il farklılığı nedeniyle ve işimin yoğunluğu nedeniyle bisüre sonra görüşemediğim ve sonrasında başkasıyla çıkmaya başladığını gördüğüm, o kızla ilişkilerinden yaklaşık 9 ay sonra nişanlanan eski sevgilim var. Nişanlanmadan önce o beni faceinden bişeylerini görmemem için engellemiş, fake hesaptan kızın resmini eklediğini gördüm facesine, nişanlandığını farkettiğim gün whatsaptan ve numaradan engelleyip, hafızamda olmadan numarasını rehberimden sildim, herhangi bişey yazmaya yönlenmemek için silmiştim, böylece ulaşabilme ihtimalim kalmadı, onun da bana ulaşabilme ihtimali. Kendimi çok kötü hissettiğim bir gün kendi ailemdeki sorunlarım ve onun nişanlanması vs. gibi bir gece sabaha kadar ağlayıp tüm sosyal hesaplarımı dondurdum, face, instagram vs. Sabahında fake hesabımdan baktığımda 6 aydır nişanlı olduğu nişanlısından ayrılmış (benim içimde bulunduğum durumu hissederek mi ayrıldı bilmiyorum, aynı güne çakıştı), benim böyle devam etti 2 ay fln hesaplarımı açmadım yanlışlıkla instagram hesabım açılmış kapalı sanıyordum, eklemiş, kabul edemedim 3 ay boyunca sonra kabul ettim takip etmedim. 15 gün sonra gibi de faceden eklemiş, kabul edemedim 4-5 ay geçti aradan, yönlendiğimde elim ekleme butonuna gitmedi ağlamaktan. Nişanlı olduğu kız arkadaşına nişanlanmadan önce yüzük alarak sanırım evlilik teklif ettiği bideniz kıyısında kızın sarılarak fotğraf çekip kızın kendi instagramında paylaştığı resim hafızamda. Bugünlerde eklemeye hazır hissediyorum kendimi, yüzleşmem gerekiyor herşeyle iyi ya da kötü. Her zaman bir şarkı dinlediğimde aklımda olan o, şuan yazarken de ağlıyorum. Sizin fikriniz nedir ne yapmamla ilgili?

Biraz karışık bir durum ya siz karışık anlatmışsınız ya da olay gerçekten karışık! Siz eski sevgilinizle tekrar bir şeyler yaşayabileceğinizi düşünüyor musunuz? Yapabilir misiniz yani? Belki aranıza başkaları girdi ama bunu sorun etmezseniz devam edebilirsiniz bana göre ama öncelikle konuşmanız gerekiyor.

Görüştüm güzeldi gün, canlı müzik olan konustuklarimızin pek duyulamiyacagi yerlerdi gittiğimiz mekanlar, cok güldüm havadan sudan şeylerden konustuk, eski solist arkadaslarini dinlemeye gittik, alkol de almıştık, sanki aramızda kırgınlık yokmuş gibiydi bikaç defa şarkılardan gözlerimin dolduğu baska şeyler aklıma getirdigim anlar da oldu. Sanki ayrılmamis gibiydik ki gecenin ilerleyen saatlerinde kendime engel olamadım ve sariliyorken ağlamaya başladım ne olduğunu sordu peçete fln koydu bişey yok dedim ve kendime engel olmaya calissam da icerliyerek ağladım (o an düşündüğüm neden bu tarz şeyler yasattik birbirimize, neden açık olamadik). Gorustukten sonra yazistik genelde, son olarak işi için il disindaydi, 3_4 gün gelmiyecekti, gelince görüşürüz diye konuştuk ve Son konustugmuzun üzerinden 9 gün geçti ve artik yazismiyoruz da. Ben onun ne düşündüğünü nasıl sorabilirim? netlesmesini istiyorum herseyin

Gorustuk yalasik 23 gun oluyor, konustuklarimızin pek duyulamiyacagi yerlerdi gittiğimiz mekanlar, cok güldüm havadan sudan şeylerden konustuk, eski solist arkadaslarini dinlemeye gittik, alkol de almıştık, sanki aramızda kırgınlık yokmuş gibiydi bikaç defa şarkılardan gözlerimin dolduğu baska şeyler aklıma getirmeye çalıştığım anlar da oldu. Sanki ayrılmamis gibiydik ki gecenin ilerleyen saatlerinde kendime engel olamadım ve sariliyorken ağlamaya başladım ne olduğunu sordu peçete fln koydu bişey yok dedim ve kendime engel olmaya calissam da icerliyerek ağladım (o an düşündüğüm neden bu tarz şeyler yasattik birbirimize, neden açık olamadik). Gorustukten sonra yazistik genelde, son olarak işi için il disindaydi, 3-4 gün gelmiyecekti, gelince görüşürüz diye konuştuk ( bn geldiginde goruselim dedim o da goruselim dedi) ve son konustugmuzun üzerinden 9 gün geçti ve artik yazismiyoruz da. Ben onun ne düşündüğünü nasıl sorabilirim? netlesmesini istiyorum herseyin. Aslinda bildiğiniz haber vermemesi nedeniyle bişeyler eksildi bende. Önceki yaptığımı yapmayı istemiyorum, ya konuşup yolumuzu birleştiricez ya da ayrilicaz 2 seçenek var, ortada bişey olmasını istemiyorum. Bunu ona yüzyüze konusararak sormayı istedim sanırım mesaj yoluyla olucak. Ne diyebilirim sizce, biz sence neyiz sorusu basit, ben senin hayatımda olmanı istiyorum yalnız aksi bidurum varsa da netlestirelim mantıklı gibi

Buarada yaklasik 8 aydır kimseyle gorusmuyorum onu affetmeyi denedim bu süreçte, sadece o olsun istiyorum, bibaskasina da umut vermiyorum, olmazsa da ayrilirsak da geriye donussuz bibaşkasına kaptırmış olucak beni, bu süreci degerlendiremezse sonunda büyük pismanlik yasiyacagindan da eminim

Birisi fikir verebilir diye düşünmüştüm, sanırım zamn alicak bu, yine aklımdaki yoldan devam

Back
X