• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi savcılığa vereceğim

İşte, akraba ile gönül ilişkileri kurmanın sakıncaları ...

Canım benim yazılarını görüyorum ben senin . Çok tatlı ve çok akıllı bir kızsın.

Bence şuan için en azından savcılığa tek başın gitme. Anneni ve ya dedeni ikna et.

Onlara de ki; "beni kaçırsa bir şey yapsa, nolacak?"

Bence de öyle. Neyi bekliyorlar ki şikayet için ?

Başlarım akrabaya ... Umurumda olmazdı, eğer kızım söz konusu ise.

Bir süre daha beklicem eğer iyice annemi rahatsız ederse gidicem başka çözüm yok...
:50:

İşte, akraba ile gönül ilişkileri kurmanın sakıncaları ...

Canım benim yazılarını görüyorum ben senin . Çok tatlı ve çok akıllı bir kızsın.

Bence şuan için en azından savcılığa tek başın gitme. Anneni ve ya dedeni ikna et.

Onlara de ki; "beni kaçırsa bir şey yapsa, nolacak?"

Bence de öyle. Neyi bekliyorlar ki şikayet için ?

Başlarım akrabaya ... Umurumda olmazdı, eğer kızım söz konusu ise.

teşekkür ederm ben de sizi biliyorum :(
Dedemler falan tek başına bu olayı halledebilceklerini düşünüyor
ondan savcılık flan karıştırmayın diyo
Ee napıcam ben peki ?
Biraz daha beklicem bakalm bırakmıyo peşimi gidicem :43:

Annem bunu başımıza saldın diye biraz patakladı..
Ya ben napcağmı bilmiyorum babamı aradım şmdi savcılığa git dedi
Ben şmdi bunu savcılığa verirsem ailemin tepkisi ne olur ?:14:
Ayrıca akraba bağımız fazla yok zaten manevi olarak.

Kesinlikle babanı dinle:19:

Ben de aynı durumdan muzdaribim.. 4 yıl çıkıp evlilik noktasına geldiğim erkek arkadaşımdan,aldatılma sebebiyle ayrıldım.. Peşimi bırakmadı 1,5 yıl oldu ayrılalı. En başta çıktı babamın karşısına ben onu seviyorum,ayrılmam falan.. Babam da ben karışmam aranızda olup biten şeyler,o istemiyosa benim yapacağım birşey yok dedi.. Sonra işyerimin çevresinde evimin çevresinde dolaştı durdu,her yerde karşıma çıktı,kavgalar küfürler yol ortasında,otobüste metroda minibüste herkese rezil oldum..Babam eniştemi ve amcamı alarak evlerinin önüne konuşmaya gitti ailesiyle.. orda herşeye tamam dediler,bi daha olmayacak.. Tabi yine devam tüm hızla.. Sonunda babamdan dayak yedi artık gına gelmişti çünkü.. Bi süre duruldu..Pat yine karşımda.. hattımı değiştirdim buldu.. Git dedi babam savcılığa,ver dilekçe napıyolarsa yapsınlar.. Verdim dilekçeyi, ifadesini alıp salmışlar,söylediğine göre nezarette yatmış ama bilmiyorum.. neyse biraz daha görünmedi ortalıkta.. ben bu arada işimi değiştirdim,yeni işimi de buldu.. Affet ben ayrılmam bırakmam seni seviyorum bilme nee.. Sonra işyerime polis gönderdi iki tane resmi kıyafetli.. Hakkınızda şikayt var ifadenizi alıcaz bizimle gelin.. Akşamın 6sında gitsem ne olck,avukatı aradık,rica edin ertesi gün kendiniz gidersiniz dedi,gittik emniyette öyle bi şikayet yok,evi arayıp polisleri kendisinin gönderdiğini söyledi.. Yani resmen kaçıracak.. Hemen gittim savcılığa dilekçe verdim tekrar.. Karakola da gittim anlattım ifade verdim.. Mahkeme başladı, ilk mahkemede yalanladı tabii,ben rahatsız etmedim,bişey yapmadım,şahit olarak babam konuştu,şimdi işyerimin çevresnde dolaştığına dair şahit götüreceğim,ertelendi kasıma bakalım ne olacak. Bir de ertelenmiş hapis cezası varmış,o olmasaydı para cezasına çevirebilirlerdi,bu şeklde hapis yatar mı inş yatar..

Konunun hepsini okudum, 2 seçeneğin var: Ya susup katlanacaksın ki bence babasına bıçak çeken adamın öyle aile büyüklerinden falan korkup susacağını sanmıyorum. Ya da savcılığa gidip gerekenin yapılmasını sağlayacaksın ve bunun sonuçlarına katlanacaksın.

teşekkür ederm ben de sizi biliyorum :(
Dedemler falan tek başına bu olayı halledebilceklerini düşünüyor
ondan savcılık flan karıştırmayın diyo
Ee napıcam ben peki ?
Biraz daha beklicem bakalm bırakmıyo peşimi gidicem :43:

Biraz daha bekle canım. Ama beklerken evdekileri ikna etme çabalarına gir tabiki ...

Bir dahaki rahatsız etmesinde ise, onu savcılığa vereceğini söyle. Ve git ver savcılığa .

herzman akraba tanıdık ılıskılerıne flort/evlıklerıne karsı olmusumdur,bunun gıbı olaylar yuzunden .

akraba ıle ılıskı yasamak demek ,tum sulalenın bılmesı demektır ,sonun da boyle cırkın olayların da

tum sulalenın sahıt olması demektır .basına belayı aldıgında da aman kımse duymasın dıye sessız

kalıp kaderıne boyun egmek gıbı bırseydır .tıpkı suan sızın yasadıgınız gıbı .

keske akraba ılıskısıne hıc bulasmasaydınız .

yaa ben akrabayı bırak komsu cocuguyla bıle bı ılıskıye baslayamıyorum .cok dıkkat ederım boyle seylere

yarın bıgun olmaz basıma bela almak ıstemem ,herseyden once aılemı dusunurum .boyle cırkın ıftıralarla da

aılemın basını egmek ıstemem .canım anlattıgına gore bu cocuk cok tehlıkelı bırıne benzıyor .

babasına bıcak cekmesınden fılan bahsetmıssın ,yanı gozunu korkutmayla fılan olacak ıs degıl tehlıkelı cunku .

bence bıraz bekle .baktın cocuk aynı o zaman gerekenı yap savcılıga gıt

Ben de aynı durumdan muzdaribim.. 4 yıl çıkıp evlilik noktasına geldiğim erkek arkadaşımdan,aldatılma sebebiyle ayrıldım.. Peşimi bırakmadı 1,5 yıl oldu ayrılalı. En başta çıktı babamın karşısına ben onu seviyorum,ayrılmam falan.. Babam da ben karışmam aranızda olup biten şeyler,o istemiyosa benim yapacağım birşey yok dedi.. Sonra işyerimin çevresinde evimin çevresinde dolaştı durdu,her yerde karşıma çıktı,kavgalar küfürler yol ortasında,otobüste metroda minibüste herkese rezil oldum..Babam eniştemi ve amcamı alarak evlerinin önüne konuşmaya gitti ailesiyle.. orda herşeye tamam dediler,bi daha olmayacak.. Tabi yine devam tüm hızla.. Sonunda babamdan dayak yedi artık gına gelmişti çünkü.. Bi süre duruldu..Pat yine karşımda.. hattımı değiştirdim buldu.. Git dedi babam savcılığa,ver dilekçe napıyolarsa yapsınlar.. Verdim dilekçeyi, ifadesini alıp salmışlar,söylediğine göre nezarette yatmış ama bilmiyorum.. neyse biraz daha görünmedi ortalıkta.. ben bu arada işimi değiştirdim,yeni işimi de buldu.. Affet ben ayrılmam bırakmam seni seviyorum bilme nee.. Sonra işyerime polis gönderdi iki tane resmi kıyafetli.. Hakkınızda şikayt var ifadenizi alıcaz bizimle gelin.. Akşamın 6sında gitsem ne olck,avukatı aradık,rica edin ertesi gün kendiniz gidersiniz dedi,gittik emniyette öyle bi şikayet yok,evi arayıp polisleri kendisinin gönderdiğini söyledi.. Yani resmen kaçıracak.. Hemen gittim savcılığa dilekçe verdim tekrar.. Karakola da gittim anlattım ifade verdim.. Mahkeme başladı, ilk mahkemede yalanladı tabii,ben rahatsız etmedim,bişey yapmadım,şahit olarak babam konuştu,şimdi işyerimin çevresnde dolaştığına dair şahit götüreceğim,ertelendi kasıma bakalım ne olacak. Bir de ertelenmiş hapis cezası varmış,o olmasaydı para cezasına çevirebilirlerdi,bu şeklde hapis yatar mı inş yatar..
ALLAH yardımcınız olsun nasıl psikopatlar var dünyada pislikler :41: polisin bunlara bişey yapması lazm yaaa
Konunun hepsini okudum, 2 seçeneğin var: Ya susup katlanacaksın ki bence babasına bıçak çeken adamın öyle aile büyüklerinden falan korkup susacağını sanmıyorum. Ya da savcılığa gidip gerekenin yapılmasını sağlayacaksın ve bunun sonuçlarına katlanacaksın.
bu durumda buna katlanamam ama kendi kaşınıyor polis içeri atarsa falan ben sorumlu dğilm hiç bi şekilde çünkü 2 aydır ne aradm ne sordum baktı ki twitter açtm hemen mudahele
Halbu ki o neler neler açtı sevgili bulduu... bunları söylemiyor benm twittermı bahane edip neler neler iftira atıyor
Biraz daha bekle canım. Ama beklerken evdekileri ikna etme çabalarına gir tabiki ...

Bir dahaki rahatsız etmesinde ise, onu savcılığa vereceğini söyle. Ve git ver savcılığa .

Evet öyle yapıcam başka çarem yok ki... :50:

canim bence cocukla bi konus ya. ya da konusmaya ikna et. arkadasin biri de oyle yapmis bak. de iste bu kadar yillik hatrimiz var bilmem ne ama sakince konus. eger devam edersen savciliga vercem seni de. belki korkar ne bilim. eger korkmazsa da sana der zaten istedigine ver bilmem ne. o zaman ne kadar ciddi oldugunu anlayabilirsin.

Beklemek çözüm olmuyo,bekleyince susuyoruz diye istediklerini yapmaya devam ediyolar,nasılsa korkuyo diye düşünüyolar.. Bana herkesin söylediği bu,sessiz kalma sen de üzerine git.. sen ondan değil o senden korksun.. Bana herkes bunu söyledi..

bu arada soran oldu mu bılmıyorum ama ,neden ayrılmısdınız canım ?

Şimdi ben burada konularımda belirtmiştim bir kısmını ayrılmamın..
Ama maalesef ki tek sebepler onlar değil
Saysam say say bitmez..
Çok kıskanç biriydi hastalık derecesinde, bakkala bile çıkartmıyordu hastaydm hastaneye yollamıyordu o biçim bir kıskançlık.
Çok küfrbazdı ve şiddet vardı. Göya kıskandığından oluyormuş bunlar...!!
Anneme küfr ettiği oldu annem affetti, geçen sene ayrılmıştım geldiler eve falan ikna ettiler bidaha olmıcak vs kabul ettim ayrılmadm barıştım.
Son zamanlar iyce sapıtmıştı hakaretler küfrler hiç bişey yapmadğm halde.
Ve her kavgamızda aramzda ne olup bitiyorsa annesine şikayet ediyodu . annesi bu sefer bana saydırıyodu ben çok sabrettm akraba oldğu için hemen ayrılmadım laf çıkar diye.
Ve beni rahatsız ederler diye.
Son işte kaçma teklifi etti bana kaçalm ben düğün yapamam vs. aldatma durumu da oldu ben bitirdim komple
2 ay geçti aradı sormadı twitter açtım diye dün ayaklandı beyfendi
Durum bu ... daha da anlatmadıklarım var maalesef :50:

bayanlar arkadasa gaz vermeyin lutfen. bu gibi insanlarla sen ugrassan ne olur. senin hakkinda aaa bak ne cesur kizmis beni savciya mi verdi diyecek? neden gurur meselesi haline donusturuosunuz ki. birisi size kufur ettiyse onun dedigi dogru diye etmedi ki. sizi kizdirmak icin etti. her kufreden kaale alinsaydi sokaklarda kan eksik olmazdi. adam babasina bicak cekmis, boyle bi adam. sizde kiza gazi veriosunuz sonra olan ona olacak. siz burda gecmis olsun canim diceksiniz. kazanilan gurur ve zafer ise yaricak mi bakalim o adam 2 gun hapis yatip saldirgan bi sekilde intikam planlari kurarken gorelim.

Onun ailesiyle konuşsan. Mesela oğlunuzu çekin üstümüzden yoksa iş büyüyecek savcılığa gideceğim fln desen. Annesi belki korkar oğlunun hapse gireceğinden ve onu ikna etmeye çalışır. Bence bunu dene bir. Ama savcılığın çözüm olmayacağını bende belirtmek istiyorum. Unutma ki oradan çıktığında daha sinirli ve intikam hırslı biri olacak. Aile büyükleri araya girmeli bence. Ama böyle biriyle sakın ama sakın barışma derim.. Seni barış diye ikna etmeye çalışanlarda olabilir. Ama ileride çok sorun yaşarsın. Çünkü dengesizin teki bahsettiğine göre..

Ailem hiç istemiyor ki onu ..
Annesiyle çok defa konuştum engel olamıyorum diyor ama avukatlığnı yapmasını biliyor
Hele babasıyla konuşsak hiç dinlemicek yani ailesini dinlicek tipten değil
:26:

allah bir an önce seni kurtarsın ondan inşallah.nasıl piskopat bişeymiş o öyle ya.allah korusun valla ne manyaklıklar yapar kimbilir.offf çok canım sıkıldı valla ya.bi dövesim geldi bi dövesim geldi sorma manyak...

Ben de eski erkek arkadaşımı savcılığa vermek zorunda kalmıştım,bence kesinlikle vermelisin canım..Eski erkek arkadaşım sürekli rahatsız ediyordu kötü şeyler söylüyordu,hakaretler falan filan 1.5 yıl boyunca hiç eksik olmadı,erkek arkadaşım var hayatımda ve ona bile inanmıyordu,ben de gittim verdim savcılığa,çok kolay bir işelm ve ücretsiz, bana attığı kötü mesajları kaydettiler onun numarasını aldılar benimkini aldılar sonra da dava başladı,evinden polislerle almışlar,sorgulamışlar.altı ay kadar süründü,ama emin ol tepkileri çok değişti,çok korktu yani,özür diledi..ben de ifademde davayı geri çektim,yoksa hapse bile girebilirdi..

Şimdi ben burada konularımda belirtmiştim bir kısmını ayrılmamın..
Ama maalesef ki tek sebepler onlar değil
Saysam say say bitmez..
Çok kıskanç biriydi hastalık derecesinde, bakkala bile çıkartmıyordu hastaydm hastaneye yollamıyordu o biçim bir kıskançlık.
Çok küfrbazdı ve şiddet vardı. Göya kıskandığından oluyormuş bunlar...!!
Anneme küfr ettiği oldu annem affetti, geçen sene ayrılmıştım geldiler eve falan ikna ettiler bidaha olmıcak vs kabul ettim ayrılmadm barıştım.
Son zamanlar iyce sapıtmıştı hakaretler küfrler hiç bişey yapmadğm halde.
Ve her kavgamızda aramzda ne olup bitiyorsa annesine şikayet ediyodu . annesi bu sefer bana saydırıyodu ben çok sabrettm akraba oldğu için hemen ayrılmadım laf çıkar diye.
Ve beni rahatsız ederler diye.
Son işte kaçma teklifi etti bana kaçalm ben düğün yapamam vs. aldatma durumu da oldu ben bitirdim komple
2 ay geçti aradı sormadı twitter açtım diye dün ayaklandı beyfendi
Durum bu ... daha da anlatmadıklarım var maalesef :50:

ıyıkı de ayrılmıssın tam hastaymıs cunku .sanırım en fazla 18-20 yasların da bır cocukdu bu !

yetıskın bıreyın yapabılecegı seyler degıl bunlar ,ee tabı beyınden hasta degılse.

bu cocuk senı sevmıyor canım ,sadece sana karsı saplantılı olan duyguları var yanı acıklık getırecek olursak eger ;

tamam ayrıldınız bıttı ama hayatına kımsenın gırmesını de ıstemıyor .boyle ruh hastası bır cocuk .gercekten sevıyor

olsa zaten,2 ay ıcın de arar sorardı ,sen twıtter actın dıye ortalıgı ayaklandırmazdı .

sevdıgınden degıl sadece senın baska bırıyle olacagını dusunmeyı hazmedemıyor

Back
X