- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
geçmiş olsun , anlamış hatasını iyi yapmışsınız inşallah o iğrenç insanda vazgeçerBen de eski erkek arkadaşımı savcılığa vermek zorunda kalmıştım,bence kesinlikle vermelisin canım..Eski erkek arkadaşım sürekli rahatsız ediyordu kötü şeyler söylüyordu,hakaretler falan filan 1.5 yıl boyunca hiç eksik olmadı,erkek arkadaşım var hayatımda ve ona bile inanmıyordu,ben de gittim verdim savcılığa,çok kolay bir işelm ve ücretsiz, bana attığı kötü mesajları kaydettiler onun numarasını aldılar benimkini aldılar sonra da dava başladı,evinden polislerle almışlar,sorgulamışlar.altı ay kadar süründü,ama emin ol tepkileri çok değişti,çok korktu yani,özür diledi..ben de ifademde davayı geri çektim,yoksa hapse bile girebilirdi..

ıyıkı de ayrılmıssın tam hastaymıs cunku .sanırım en fazla 18-20 yasların da bır cocukdu bu !
yetıskın bıreyın yapabılecegı seyler degıl bunlar ,ee tabı beyınden hasta degılse.
bu cocuk senı sevmıyor canım ,sadece sana karsı saplantılı olan duyguları var yanı acıklık getırecek olursak eger ;
tamam ayrıldınız bıttı ama hayatına kımsenın gırmesını de ıstemıyor .boyle ruh hastası bır cocuk .gercekten sevıyor
olsa zaten,2 ay ıcın de arar sorardı ,sen twıtter actın dıye ortalıgı ayaklandırmazdı .
sevdıgınden degıl sadece senın baska bırıyle olacagını dusunmeyı hazmedemıyor
Çok şaşıracaksınız ama 25 yaşında !
Ve hala bu davranışlarda..
Olgun olamamış ne yazık ki
Söylediklerinize katılıyorum tamamiyle saplantı
Seven insan iftira atmaz bu kız değil kadın diye