• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi savcılığa vereceğim

Ben de eski erkek arkadaşımı savcılığa vermek zorunda kalmıştım,bence kesinlikle vermelisin canım..Eski erkek arkadaşım sürekli rahatsız ediyordu kötü şeyler söylüyordu,hakaretler falan filan 1.5 yıl boyunca hiç eksik olmadı,erkek arkadaşım var hayatımda ve ona bile inanmıyordu,ben de gittim verdim savcılığa,çok kolay bir işelm ve ücretsiz, bana attığı kötü mesajları kaydettiler onun numarasını aldılar benimkini aldılar sonra da dava başladı,evinden polislerle almışlar,sorgulamışlar.altı ay kadar süründü,ama emin ol tepkileri çok değişti,çok korktu yani,özür diledi..ben de ifademde davayı geri çektim,yoksa hapse bile girebilirdi..
geçmiş olsun , anlamış hatasını iyi yapmışsınız inşallah o iğrenç insanda vazgeçer :(
ıyıkı de ayrılmıssın tam hastaymıs cunku .sanırım en fazla 18-20 yasların da bır cocukdu bu !

yetıskın bıreyın yapabılecegı seyler degıl bunlar ,ee tabı beyınden hasta degılse.

bu cocuk senı sevmıyor canım ,sadece sana karsı saplantılı olan duyguları var yanı acıklık getırecek olursak eger ;

tamam ayrıldınız bıttı ama hayatına kımsenın gırmesını de ıstemıyor .boyle ruh hastası bır cocuk .gercekten sevıyor

olsa zaten,2 ay ıcın de arar sorardı ,sen twıtter actın dıye ortalıgı ayaklandırmazdı .

sevdıgınden degıl sadece senın baska bırıyle olacagını dusunmeyı hazmedemıyor

Çok şaşıracaksınız ama 25 yaşında !
Ve hala bu davranışlarda..
Olgun olamamış ne yazık ki
Söylediklerinize katılıyorum tamamiyle saplantı
Seven insan iftira atmaz bu kız değil kadın diye

Herşeyde hemencecik satıyordu beni kendini haklı çıkartmak için iftira atıyodu sürekli.
Diyelim bi kavga çıkardı ama suçum yok annesine gidip bana böyle böyle dedi diyordu
Halbu ki öyle bişey demedm , annesi de arıyodu beni saydrıyodu
Ya çok şey yaşadm ben bu pislikle anlatsam geriliyorum çok kötü oluyorum
Hergün hergün bunları yaşıyodum. bana o kadar küfr etmesine rağmen şiddet uygulamasına rağmen anneme şikayet etmedm kız olduğum halde
Ama o nası bi erkekse suçum olmadğı halde annesine sürekli beni şikayt ediyodu ve bir olup bana resmen hakaret ediyolardı
ALLAHım en yakın zamanda kurtarsın beni bu pislikten kızlar dua edin lütfen :43:

Son düzenleme:
sms alımını durdurmak için size bişey önerebilirim çok etkili

SMS alımını durdurmak için : *35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
Turkcel için (kısıtlama şifresi) sms engelleme şifresi 0000
Telsim için (kısıtlama şifresi) sms bloke etme şifresi 1111

SMS alımı blokesini kaldırmak için: #35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
Ben bu ayarları Turkcell ve Vodafone de denedim çalışıyor. Telefonunza sapık dadandığında bu yöntemi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Size sms göndermek isteyenler iletilemedi diye rapor alacaklar ve size mesaj gelmeyecek.

Son düzenleme:

SMS alımı blokesini kaldırmak için: #35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
Ben bu ayarları Turkcell ve Vodafone de denedim çalışıyor. Telefonunza sapık dadandığında bu yöntemi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Size sms göndermek isteyenler iletilemedi diye rapor alacaklar ve size mesaj gelmeyecek.

Tamda bugun bunu arıyordum hatta vodafone yi aradm bi çaresi yok mu diye
Hayır yok dediler savcılığa gidip engellettirebilirsiniz dedi
Çok teşekkür ederm ya çok sağolun hemen annemn tlefonuna yapıyorum

Paylaşım için teşekkürler. Bİr de sadece tek bi numaradan msj alımını durdurmak ve aramasını engellemek için ne yapılabilir bu konuda fikriniz var mı acaba?

Paylaşım için teşekkürler. Bİr de sadece tek bi numaradan msj alımını durdurmak ve aramasını engellemek için ne yapılabilir bu konuda fikriniz var mı acaba?

Tamda bugun bunu arıyordum hatta vodafone yi aradm bi çaresi yok mu diye
Hayır yok dediler savcılığa gidip engellettirebilirsiniz dedi
Çok teşekkür ederm ya çok sağolun hemen annemn tlefonuna yapıyorum
rica ederim arkadaşlar..
bu uygulamayı yaparsanız tele kesinlikle hiç bir mesaj gelmiyor..
tek bir numara için olan yok sanırım,tamamen mesaja kapatıyor teli..
geçici zamanlar için çok yerinde bir kodlama,uygulamaya değer:)

bence de savcılığa git gözü korksun biraz.dersini almazsa ileride başkasına da yapar bunları. bir de attığı mesajları silmeyin ki delil olarak kullanabilesiniz.

Hattımı kırmadan önce ne tehdit mesajları vardı
Kırdım onlarda gitti :50:
Sesini de kaydetmiştim biiir sürüydü hepsi silindi gitti
yoksa çok işime yarayacaktı

kesinlikle doğru evladın daha önemli neler görüyoruz size bir zarar verdiğindemi ailenin aklı başına gelicek
Annen neden patakladı ki seni? Çocuğun söylediklerinin doğru olduğunu mu düşünüyor? Bence sizden önce anne ve dedeniz gitmeliydi savcılığa. Akraba da olsa evlat önce gelir.:31:

Kızlar twitter açmış facebook açmış falan önüne gelen kızı eklemş..
Utanmadan bana da takip isteği yolluyor.
Reddettm engelledim

Böyleleri ya dayaktan ya da ceza almaktan anlarlar. Baban da arkandaymış zaten, git ver savcılığa. Hattının kırılmış olması bir şeyi değiştirmez sanırım, savcılık kararıyla operatörlerden gelen mesajlara ulaşabiliyorlar diye biliyorum.

ver savcılığa gitsin. ailen ve sen sessiz kaldıkça iyice cesaret bulur.
savcılığa verirsen gözü korkar cezası neyse öder/çeker.
intikam almaya çalışırsa da o kadar kolay değil. sen sahipsiz değilsin.

Muhakkak git tatlım,ya yarın bigün seni kaçırmaya falan çalışırsa???
ama eline o tebligat kağıdı gidince işin ciddiyetini anlayıp bırakabilir peşini...

Dediğinizi uygulucam ..
Bi kaç kere daha rahatsız etmesini bekliyorum

Kizlar ya ne savcisi Allah askina savcilar cok bisey yapiyorlar sanki sana yapabilecegi tek sey evine 150 mt yaklasmama cezasi yine yaklasrsa alirlar iceri 1 gn kalir ertesi gun para cezasyla cikar malesef
Kanunlarimiza guvenmiyorum! Millet birbirini olduruyor 6ayda cikiyor. Sen yinede savciliga git tabiki. Ama aile buyuklerinden birinin onunla konusmasi lazm deden babasiyla konussun. Bide soyle bsyde var savciliga verdgnde olay terste tepebilir. Once aile buyukleriniz konussun. Olmazsa savciliga git cnm.

iki ucu b.k lu değnek muhabbeti...

şimdi haklı olarak savcılığa versen,ceza almasa bile sırf savcılığa verildiği için dahada sinirlenip ileriye gitmesinden korkuyorum.

Allahından bulsun desen hem yaptığı yanına kar kalacak,hemde çirkinliklerine devam edecek,offf zor bir durum,bence ailende yanındayken yüzyüze güzelce konuşarak çözmeye çalışın.onun aileside bilsin.

kızlar biliyorsunuz ki 2 aya yakın ayrıldığım bi sevgilim vardı.
Aramıyordu bayadır, ben de twitter açmıştım.
Görmüş bunu dün annemi aradı anneme saydırıyor.
Anneme küfr ediyor. Ben de direk dedeme verdim telefonu.
Konuşmaya cesaret edemedi dedemle annesini verdi direk.
Dedem bunlara bir güzel bağırdı kapadı telefonu.
Bu iğrenç pislik anneme mesajlar atmaya başladı
bana her zamankisi gibi iftiralar atmaya başladı
yok senin kızlığın bozuk bilmem ne yarın evine gelicem vs.
Annem güzel bi patakladı beni , dün deliriyodum az daha
ben 18 ime çoktandır girdim savcılığa gitmeyi düşünüyorum ama şunuda söyliyim
savcılığa vereceğm kişi yani eski sevgilim akrabamız oluyor. Annemin kuzeni oluyor.
Ananemler yapma gitme aramızda çözeriz diyolar ama olacak gibi değil sürekli mesaj atıyo ve rahatsız ediyo bunla kalmamış gibi tehditler ve iftiralar var.
Beni elde edemediği için bunları yapıyo ağzını susturmam için ya iyi bi dayak yemesi lazm bunu yapcak kimse yok!!
Ya da savcılığa gidip şikayet etmem lazm
kızlar çok korkuyorum dün deliriyoum çıldırdım resmen akıl verin ne olur napıyım ben şimdi peşini bırakmam diye mesajlar atıyo anneme
ben hattımı kırdığm için anneme atıyo onda cesaret buluyo :43:
Nolur akıl verin akraba olduğu için savcılığa gitme diyolar ama napıyım ben şimdi yoksa kan çıkar :14:

eehhh haklısın! Ben ne kadar karsı olsamda.. Dogruyu demeden gecemeyecegım.. Bagzı ınsanlar ancak dayakdan anlıyor, onların dılı dayak..:)

Back
X