Ne yaptığımı görmeyip merak etmesi daha iyi olur, haklısınızEngellerseniz takip edemez sizi
Evet aynen öyle. Hem siz de önünüze bakarsınız böylece. Sürekli durumlarınıza baktı mı, bakmadı mı diye meraklanmazsınız. Çok dengesizmiş zaten, onun için daha fazla zaman kaybetmeyin.Ne yaptığımı görmeyip merak etmesi daha iyi olur, haklısınız
İstiyorum evet. Pişman olmasını görmek istiyorum. Çünkü ona çok değer verdim haddinden fazla. Bi dediğini ikiletmedim. İleride desin hayatımda bi kız vardı, beni gerçekten seviyordu, benim için çaba gösteriyordu diye. En azından bunu hak ettiğimi düşünüyorumicten ice yine dönsun, unutamadim deyip barisin, sonra biraz burnunu sürtsun(bu burun surtme kavramini da bir ben anlayamadim gitti) yine devam edelim istiyorsunuz aslinda.
peki ne zamana kadar boyle olacak? ayrilan, kararini veren kisi engeller kac tane hesabi varsa olur biter. Ben gormeyim ama o gorsun diyerek takibi birakmaz
Sanirim yasiniz kucuk bu dusunceye girdiginize goreİstiyorum evet. Pişman olmasını görmek istiyorum. Çünkü ona çok değer verdim haddinden fazla. Bi dediğini ikiletmedim. İleride desin hayatımda bi kız vardı, beni gerçekten seviyordu, benim için çaba gösteriyordu diye. En azından bunu hak ettiğimi düşünüyorum
Benim de ilk aşkım. Yani daha önce sevgilim oldu ama bu denli yoğun duygu beslememiştim kimseye.Vallaha ben 6 yillik sevgilimi silemedim her yerden. Unutmak için ka kere sileyim dedim ama kendimde o cesareti bulamadım. Duruyo hala, hiç bir güçte sildiremez. Arada girip stalk yapiyorum, özlem gideriyorum, hayatımda şu an biri var o bile yakaladı kaç kere. Napayım ilk aşk unutulmuyor.
28 ime gireceğim. Bu düşüncedeyim çünkü bi insanın kalbini kırmanın bu kadar kolay olmadığını düşünüyorum. 4 sene ya. Sen 4 sene sonra birdenbire seni sevmiyorum diyorsun artık. Acımadan hemde. Öyle umursamazdı ki tanıyamadım. Bu benim 4 senemi harcadığım insan olamaz dedim. Ben ailemden böyle görmedim. Kalp kırmayı, incitmeyi görmedim. Daha önce de bunu kimseye yapmadım, yapamadım. Üzülüyorum sadeceSanirim yasiniz kucuk bu dusunceye girdiginize gore
Turk filmlerindeki gibi kilitli bir odaya sizin resminizi duvara kocaman asip arada gunah mi cikaracak saniyorsunuz?
Bu beklentiden cikin bosuna kendinizi uzmeyin. Sizin yaptiginiz iyilikler fedakarliklar erkeklerin bi tarafini kaldirir ancak.
Anliyorum ne kadar kirildiginizi yiprandiginizi ama dedigim gibi, ne kadar burnu surtulurse surtulsun huylu huyundan vazgecmeyecektir.28 ime gireceğim. Bu düşüncedeyim çünkü bi insanın kalbini kırmanın bu kadar kolay olmadığını düşünüyorum. 4 sene ya. Sen 4 sene sonra birdenbire seni sevmiyorum diyorsun artık. Acımadan hemde. Öyle umursamazdı ki tanıyamadım. Bu benim 4 senemi harcadığım insan olamaz dedim. Ben ailemden böyle görmedim. Kalp kırmayı, incitmeyi görmedim. Daha önce de bunu kimseye yapmadım, yapamadım. Üzülüyorum sadece
Direkt engelle düşunmene bile gerek yok. Ilerde boyle bir adamla evlenmiş olsa ne olacak? Canım sıkıldı diyerek cekip gidecek sonra canı isteyince geri gelecek. Güvenemezsin asla. Zamaninı bunun icin harcama değmezSosyal medyanın günümüzde herkes için ne denli önemli olduğu aşikar. Benim için de öyle. Instagram'ı aktif olarak kullanan bir insanım ve 3 gün önce ayrıldı benden. 4 senelik ilişkimiz vardı. Artık seni sevmiyorum, bitti, arkadaşlığa dönüştü bizimkisi diyerekten bıraktı. Daha öncesinde de aynı bahaneyle gitmişti. Sıkıldım, seni artık sevmiyorum gibi gibi gibi.. Sonrasında onu takipten çıkarmıştım, o beni uzunca bir zaman takip etmeye devam etmişti. 2 aya kalmaz döndü, süründürdüm onu sonra yeniden bir şans vereyim dedim. İlk ve son şansı. Barıştığımızda sordum neden beni uzunca bir zaman çıkarmadın diye, senden kopamadım demişti. Şimdi ise tamamen çıkarmam gerektiğini düşünüyorum. Hikayelerime kendi hesabı dışında diğer hesaplarından da bakıyor anında. Bu da benim kafamı karıştırıyor çünkü tutarsızca davranıyor. Hayır anlamıyorum sevmiyorum diyorsun bırakıyorsun fakat hala daha beni takip edip ne yaptığıma bakma ihtiyacı duyuyorsun. Beni cepte bilsin istemiyorum artık nasılsa gidiyorum beni yeniden kabul edecek biri var diye görsün istemiyorum. Yetti artık yani. Sizce ne yapmam gerek?
Sen karar verir acarsın ama ayni konularo tekrar açmanaTakıldığınız konu bu mu oldu efendimiki başlıkta da açabilirim buna ben karar veririm
Sildim o da beni çıkardı sonra, diğer hesabının şifresi bende vardı onu değiştirmemişti. Sildikten sonra onu da değiştirmiş sonra biyografisini silip başka bir şey yazmış, fotoğrafını silmişsil ama engelleme . Engelledi diye birde dötü kalkmasin
Kafamı yoruyordu açıkçası sürekli elim gidiyordu. Kafa rahatladı bi nebze olsunHikayelere bakma olayından bir şey çıkarma sinirini bozmuyorsa kalsın kafanı yoruyorsa çıkart. Ben karşıyım çat çat engele silmeye falan. Saygı kalmalı ama psikolojin etkileniyorsa da sil gitsin
Sildim o da beni çıkardı sonra, diğer hesabının şifresi bende vardı onu değiştirmemişti. Sildikten sonra onu da değiştirmiş sonra biyografisini silip başka bir şey yazmış, fotoğrafını silmiş
Öyle kudursun diyorumdaha cok degistirip durur o siz sadece silin ve baska birsey yapmayin cildiracktir muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?