Eski sevgilimi takipten çıkartmalı mıyım?

hiç düsünmeden sen engelle ve yeni bir hayata basla o kendını ne sanıyorda o sekılde davranıyor bir atasözü derki : alışmış kudurmustan beterdir seni cebinde görmesin

hiç düsünmeden sen engelle ve yeni bir hayata basla o kendını ne sanıyorda o sekılde davranıyor bir atasözü derki : alışmış kudurmustan beterdir seni cebinde görmesin
Kesinlikle ama o hallerini görmek de istiyorum ne yalan söyliyim sürünsüüüüün

Yalnız kaldıkça sana dönüyor ,sil ve engelle sadece ınstagramdan değil whatuppstanda sil engelle

onun hayatında biri var mı peki?

Çok sevdiğim bir söz: Ex'ten next olmaz.

İlişkiniz yürüyebiliyor olsa zaten ayrılmış olmazdınız. Adam ola ki boşlukta kalırsa diye seni yedek kulübesinde tutuyor ya da aynı anda birden fazla kızı idare edebilecek bir Casanova olduğunu düşünüyor shsjsjs. Her türlü beş para etmez.

Şöyle diyim ilk sevgilisiyim benden önce kızlarla ilgilenen biri değildi. Arkadaşlığımız eskiye dayanıyor bayağı. İlk ayrıldığımızda yeni bi erkek arkadaş ortamına girmişti onların etkiledi biraz gözlemime göre. Grupta hep kız muhabbeti dönüyordu, kimsenin ciddi bi ilişkisi yoktu. Özendi onlara kendisi de bunu itiraf etmişti. Biz birlikte büyüdük onunla. Onun her çağına şahit oldum değişimini gördüm. Fakat en net konuşacağım konu kız konusudur. Bana bağlıydı ve ciddi düşündüğü tek kişiydim

Hayatında biri olup olmaması önemli değil, ilk ilişkiniz olup olmaması da. Ben ilk sevgilim tarafından aldatıldım misal. O bir kıstas değil yani. Benim demek istediğim ayrıldıysanız zaten bir şeyler yolunda değildir. Sizin hesaplarınıza bakıyor olması da sizin önünüzü tıkayan bir şeydir. Beni inceliyor, bakıyor dersiniz; sonra bir bakarsınız başka bir ilişki yapmış ama siz onun umuduyla herkese kendinizi kapamışsınız. Biten ilişkiye noktayı koyup yolunuza bakmazsanız yerinizde sayarsınız. Olacağı varsa yeniden olur zaten ama toksik ilişkiler yaşamayın kimseyle böyle.

Bazen can sıkıntısından özellikle de kuzumu sallarken bütün hikayelere bakıyorum ama eşim dışında kimseden hoşlanmıyorum ,bence hikayelerime bakıyor bik bik doğru bi ölçüt değil

Bazen can sıkıntısından özellikle de kuzumu sallarken bütün hikayelere bakıyorum ama eşim dışında kimseden hoşlanmıyorum ,bence hikayelerime bakıyor bik bik doğru bi ölçüt değil
Kast ettiğim aynı anda 3 hesabından da bakması

onun hayatında biri var mı peki?

Bilmiyorum, gormedim. zaten kendisi turkiyede de değil, ayrıca cok sosyal medya kullanmaz. oyle bir takıntı iste, yenemedim yıllardır, cok istedim ama yapamıyorum. belki de unutmanın en iyi yolu hic gormemektir dedim, silmek istedim ama yapamıyorum,silemiyorum. sonradan pisman olursam geri donusu yok diye silmiyorum.

ben sildim ve çok pişmnım silme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…