Eski sevgilimi unutamıyorum kızlar yardım edin :(

internetten uzak durmanı tavsiye ederim. sorunlu tipler daha çok oluyo genelde..15 gün de 3 ilişki denemesi çok yanlış. ne acelen var , biraz süre geçsin aradan.. ondan umudunu kes hayatına devam et.. karşına çıkanları değerlendirirsin sonra

neden bu acele 3 ilişki denemesi falan ilişkisiz dursan bi kaç zaman nasıl olur???bence süper olur.hem unutursun onu hemde dinlenirsin.ve birde internetten profil açıp birileriyle tanışmak çok yanlış bence neler geliyor insanların başına dikkat et bence

nasıl 15 günde 3 kişiyle çıkabildin anlamıyorum.
neyse madem sana hayatına devam et demiş devam et sende.
ama çivi çiviyi söker mantığıyla değil acını yaşayarak.

neden bu acele 3 ilişki denemesi falan ilişkisiz dursan bi kaç zaman nasıl olur???bence süper olur.hem unutursun onu hemde dinlenirsin.ve birde internetten profil açıp birileriyle tanışmak çok yanlış bence neler geliyor insanların başına dikkat et bence

Aslında haklısınız ama ben çivi çiviyi söker mantığını kullanmaya çalıştım. Nefes alamıyor gibiyim yani içinde bulunduğum durumu anlatmam zor ...

nasıl 15 günde 3 kişiyle çıkabildin anlamıyorum.
neyse madem sana hayatına devam et demiş devam et sende.
ama çivi çiviyi söker mantığıyla değil acını yaşayarak.

ÇIkmak derken tanımak amaçlı 1-2 görüşme oldu. Sevgili olup ayrıldığım insanlar değil .

bu ilişkiden bişe çıkmaz..boşa vakit kaybı..
unutun ve hayatınıza devam edin,neticede onun için hava hoş..
bugün senle yarın başkasıyla gönül eğlendirir..
evlilik gibi bi düşüncesi yok çünkü..
sanırım sen gene dönersin ona..

Sanırım o üç deneme de internetten oldu.
İnternetten kimseye fayda gelmiyor, anlayın artık.
Ne diye üye oluyorsunuz sapıkl kaynayan sitelere...
İşte böyle kafanızı yorarsınız acaba diye diye.
Yol yakınken dön.
Balık baştan kokar...

bencede internetten uzak dur hayatın sonu değilya daha 25 yasındaymıssın hayat devam edıyor.sanırım bır işte calısmıyorsun vakıt gecmesı ıcın ınternet basındasın.kendını oyalayacak ugraslar bul kurslara git el sanatlarıyla uğraş kımseye degıl boyle devam edersen sana zarar.

bu adam hala evli bence
ne demekmis seni face kaydedemezmis
sende buna razi oluyosun
gece kapatiyo telefonu bilmem ne
ardina bile bakma bence seni daha fazla kullanmasina izin verme
sabirli ol seni hakedicek biri cikickatir karsina

şimdi konuyu nasıl kısa öz anlatıcam bilmiyorum ama şöyle anlatı vereyim benim bi sene önce yani evlenmeden önce bi kız arkadaşım vardı kız çok iyi niyetli bi kız ama çok açık giyinen ve birazda geniş görüşlü bi kız güzelde ama başından bazı şeyler geçmiş birisiyle birlkte olmuş çocuk onu terketmiş filan ben kocamla çıkarken onuda davet etmiştim bide eşimin bi arkadaşını hep beraber okey oynamaya gitmiştik ilk defa bekarken tabi bu o zaman mini etek giyip gelmişti tabi normal ama ben ona giyme dediğim hade giymişti eşim onunla görüşmemi yasaklamıştı bana 1 senedirde onu faceden msn den telden silmiştim ama kız gerçekten iyi biri sürekli hediye filan alır arar sorar ama ben eşimi kıskandığım ve korktuğum için uzak durdum eşimde istemedi neyse aradan 1 yıl geçti o kıza karşı vicdan yaptım birazda dışlamış gibi oldum diye ben bı kızı dün akşam aradım oda kapatıp beni kendi aradı çok mutlu oldu aradığıma nerdesin sen dedi beni aramayınca telefonunu sildim dedi seni çok özledim kocandan izin alda mutlaka görüşelim dedi eğer evin müsaitse bi gün sana gelir sende kalırım babamlarda köyde dedi bende ayıp olmasın diye olur dedim ama korkuyorum kızlar ne yapmalıyım tekrar görüşmelimiyim? evimde kalmalımı ? yada ona durumu anlatmalımıyım? kızlada görüşmek istiyorum hiç arkadaşım yok ne olur bi akıl verin durduk yere kendi elimle evime huzursuzlukta getirmek istemiyorum
uzun oldu galiba :)

Back
X