- 21 Ocak 2017
- 2
- 6
- 1
- Konu Sahibi GiveMeaSign
Dediğim gibi eski ama unutamadığım biri. Şuan bi ilişkim var onunda var olduğunu duydum. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 defa görüşebildik. Ortak arkadaşlar sayesinde tanışmıştık ve 4 ay birlikteliğimiz oldu. Evet belki çok kısa diyeceksiniz fakat benim için değerli şeyler yaşandı. Aramızda yaş farkı vardı ve sinirli bir insandı. Ben onu çok özledim 7 ay kadardır ayrıyız. Bi kaç kez telefon ile ulaşmayı denedim ulaştım da. Ters tepkiler almadım hep açık kapı bırakıyordu. En son aradığımda beni tanımamazlıktan geldi. Sanırım kız arkadaşı yanında idi. Ben o adam için o şehire gitmek istiyorum orda onun olduğu yerde yaşamak. Ondan ben ayrılmıştım. Sevmediğim için değil mesafelere dayanamadığım içindi. Çok kıskanıyordum ve oda çok sosyal bi insandı. Biliyorum bana tepki vereceksiniz fakat zor durumdayım. Düşüncelerinize ihtiyaç duydum. Özet olarak anlattım anlatılcak çok şey var aslında. Onu hala seviyorum bence o da bunu biliyor ve oda beni sevdiğini söylüyordu. Sizce oraya taşınsam ne kadar şansım olabilirki böyle bi durumda geri kazanabilirmiyim. yada ne yapayım siz olsanız naparsınız?? 

Son düzenleme: