Eski sevgilimi unutamıyorum ve olduğu şehire taşınmak istiyorum.. Ne kadar mantıklı?

GiveMeaSign

Ayrılıklar da sevdaya dahil değil midir?
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
2
6
1
Dediğim gibi eski ama unutamadığım biri. Şuan bi ilişkim var onunda var olduğunu duydum. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 defa görüşebildik. Ortak arkadaşlar sayesinde tanışmıştık ve 4 ay birlikteliğimiz oldu. Evet belki çok kısa diyeceksiniz fakat benim için değerli şeyler yaşandı. Aramızda yaş farkı vardı ve sinirli bir insandı. Ben onu çok özledim 7 ay kadardır ayrıyız. Bi kaç kez telefon ile ulaşmayı denedim ulaştım da. Ters tepkiler almadım hep açık kapı bırakıyordu. En son aradığımda beni tanımamazlıktan geldi. Sanırım kız arkadaşı yanında idi. Ben o adam için o şehire gitmek istiyorum orda onun olduğu yerde yaşamak. Ondan ben ayrılmıştım. Sevmediğim için değil mesafelere dayanamadığım içindi. Çok kıskanıyordum ve oda çok sosyal bi insandı. Biliyorum bana tepki vereceksiniz fakat zor durumdayım. Düşüncelerinize ihtiyaç duydum. Özet olarak anlattım anlatılcak çok şey var aslında. Onu hala seviyorum bence o da bunu biliyor ve oda beni sevdiğini söylüyordu. Sizce oraya taşınsam ne kadar şansım olabilirki böyle bi durumda geri kazanabilirmiyim. yada ne yapayım siz olsanız naparsınız?? :eek::KK20::KK20::KK20:

Son düzenleme:
Hayır bunun yerine ara ve açıkca konuş duygu ve düşüncelerini net söyle hala seni seviyorsa diğer tarafı incitmeden ki zor bitirmesini bekle aksi.takdirde iki kadın bir adam oynamak zorunda kalacaksın...bide apar topar bi adamın ardından gitmek ne yaa bu kafasız kız milleti daha çok ağlar henüz adı konmamis bir ilişkinin ardından alıştığımız herseyi terk etmek :silah:hele seninki bacim fol yok yumurta yok :işsiz:

valla buradan bakınca çok psikopatça olur gibi görünüyor.
Sağlıklı bir karar değil

Sıfır mantık. Yüzde yüz aptallık gözüküyor. Kusura bakma ama nasıl bir kafayla yaşıyosun sen. Hiç mi bişey yaşamadın öncesinde hayatında. 4 ay uzaktan ilişki yaşadığın insan için onun yaşadığı yere taşınacaksın. Allah aşkına yapmayın böyle şeyler. Adam sinirli bi tipmiş bir de. Walla bu kafasız kız milleti bela arıyor kendine. Aklını başına topla, kurup durma adamı kafanda

O gelsin sen neden gidiyorsun, peşinden koşucak kadar gurursuz musun, adam sallamıyor işte. Sizin gibiler yüzünden erkeklerin g.tü kalkıyor afedersiniz. :işsiz:

Dediğim gibi eski ama unutamadığım biri. Şuan bi ilişkim var onunda var olduğunu duydum. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 defa görüşebildik. Ortak arkadaşlar sayesinde tanışmıştık ve 4 ay birlikteliğimiz oldu. Evet belki çok kısa diyeceksiniz fakat benim için değerli şeyler yaşandı. Aramızda yaş farkı vardı ve sinirli bir insandı. Ben onu çok özledim 7 ay kadardır ayrıyız. Bi kaç kez telefon ile ulaşmayı denedim ulaştım da. Ters tepkiler almadım hep açık kapı bırakıyordu. En son aradığımda beni tanımamazlıktan geldi. Sanırım kız arkadaşı yanında idi. Ben o adam için o şehire gitmek istiyorum orda onun olduğu yerde yaşamak. Ondan ben ayrılmıştım. Sevmediğim için değil mesafelere dayanamadığım içindi. Çok kıskanıyordum ve oda çok sosyal bi insandı. Biliyorum bana tepki vereceksiniz fakat zor durumdayım. Düşüncelerinize ihtiyaç duydum. Özet olarak anlattım anlatılcak çok şey var aslında. Onu hala seviyorum bence o da bunu biliyor ve oda beni sevdiğini söylüyordu. Sizce oraya taşınsam ne kadar şansım olabilirki böyle bi durumda geri kazanabilirmiyim. yada ne yapayım siz olsanız naparsınız?? :eek::KK20::KK20::KK20:

Su an cok saskınım. Bır ınsan evlebecegı ınsan ıcın bıle sehrını degıstırırken kafasında bır aueu aoru ısaretı olur sız nasıl boyle bırsey yapmayı dusunursunuz? Uatelık sızı arayıp sormayan ve son aradıgınızda tanımamıs numarası yapan bırı ıcın. Unut ve hayatındakı ınsana odaklan kendıne kendı hayatına odaklan lutfen

Back
X