Eski sevgilimi yanlışlıkla aradım!

esincee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
461
390
303
İyi geceler kızlar belki hatırlayanınız vardır 5 hafta önce sevgilimle ayrıldık, beklemediğim bir anda terk etmişti beni. Bu 5 haftalık süreçte kesinlikle onu ne aradım ne sordum ayrılırken elimi sıkmak istedi elimi bile vermedim gerek yok diyerek. 1 hafta önce Whatsapptan kendisi beni aradı yanlışlıkla herhalde profil resmime bakıyordu ben de hiç tepki vermemiştim ne güzel Bugün de ben onu aynı yerden yanlışlıkla aradım numarasını silerken Ayrıldıktan sonra özellikle bu kadar sessiz kaldım hem idrak etsin beni kaybettiğini hem de beni çok kırmıştı egosunu okşamak falan istemedim daha fazla ama şimdi hepsi boşa gitti canım çok sıkıldı sizce ne düşünmüştür benim hakkımda

Belkide o an elinde değildi telefon, daha sonradan bildirim geliyor mu ki acaba whatsapptan aramanız oldu diye

Simdilik yapacak birsey yok, ama eger ileride beni aramissin derse, ben aramadim, yigenim oynuyordu telefonla dersin.
Olan olmus, takmayin kafaniza :)

Belkide o an elinde değildi telefon, daha sonradan bildirim geliyor mu ki acaba whatsapptan aramanız oldu diye

Ben geliyor diye biliyorum canım bilen varsa belki söyler, inşallah gitmemiştir bildirim falan

Simdilik yapacak birsey yok, ama eger ileride beni aramissin derse, ben aramadim, yigenim oynuyordu telefonla dersin.
Olan olmus, takmayin kafaniza :)

O kesin profil resmine bakarken aradığımı düşündü halbuki silerken aradım Ne güzel sessiz kalmıştım ayrılıktan sonra bütün sessizliğim boşa gitti ona üzülüyorum bir dikkatsizlikle

Ciddiye alırsa o sana döner bence yanlışlıkla oldu siliyodum numarani dersin

Ciddiye almadı canım hiçbir dönüş yok domuzdan Yanlışlıkla aradığımı anlamıştır arayacak olsam ordan aramam biliyor.

Hic üzülme
Hemen numarasını sil kendine yeni bir erkek arkadaş bul.
Birkaç haftaya o sana yine dönecektir. Asla geri dönüş yapma. Cvp verme.. beni aradin dese bile cevap yazma. Kudursun!

Bende o durumdayım
Aramamak için kendimi zor tutuyorum
Yanlışlıkla arayacağıma inansa bi dakka durmam

Whatsapptan ararsan yanlışlıkla aradığını düşünür bu hata çok yapılıyor eski sevgilim bi hafta önce yapmıştı ben anlamıştım yanlışlıkla aradığını mesela

O zaman olan oldu boşver ne anlarsa anlasın biz kadınlar bazen erkeklerin ne düşündüğünü çok takıyoruz

Aynısını o bana bi hafta önce yapmıştı ben de dönüş yapmadım şimdi benim başıma geldi Canım ayrıldıktan sonra hiçbir şey yapmadım ona ama şimdi onu unutamadığımı düşünecek buna canım sıkıldı. Terk eden ben olsam umursamazdım ama

Dönüş yapmasa daha çok kahrolmayım

Nasıl ayrılmıştınız canım ona da bağlı bu ben beni terk ettiği için dönüş yapmadım o da muhtemelen ayrılık kararında pişman olmadığı için dönüş yapmadı Ya da yanlışlıkla aradığımı bildiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…