Belkide o an elinde değildi telefon, daha sonradan bildirim geliyor mu ki acaba whatsapptan aramanız oldu diye
Bundan sonra daha dikkatli olursun. Bosver ne dusunurse dusunsun. Sen yine sessiz kal.
Simdilik yapacak birsey yok, ama eger ileride beni aramissin derse, ben aramadim, yigenim oynuyordu telefonla dersin.
Olan olmus, takmayin kafaniza :)
Bildirimde gider, sohbetin sol tarafındada silmeyene kadar kalır aramaBen geliyor diye biliyorum canım bilen varsa belki söyler, inşallah gitmemiştir bildirim falan
Ciddiye alırsa o sana döner bence yanlışlıkla oldu siliyodum numarani dersin
Bildirimde gider, sohbetin sol tarafındada silmeyene kadar kalır arama
Bende o durumdayımO zaman geçmiş olsun egosunu başarıyla şişirdim aferin bana
Hic üzülmeİyi geceler kızlar belki hatırlayanınız vardır 5 hafta önce sevgilimle ayrıldık, beklemediğim bir anda terk etmişti beni. Bu 5 haftalık süreçte kesinlikle onu ne aradım ne sordum ayrılırken elimi sıkmak istedi elimi bile vermedim gerek yok diyerek. 1 hafta önce Whatsapptan kendisi beni aradı yanlışlıkla herhalde profil resmime bakıyordu ben de hiç tepki vermemiştim ne güzelBugün de ben onu aynı yerden yanlışlıkla aradım numarasını silerken Ayrıldıktan sonra özellikle bu kadar sessiz kaldım hem idrak etsin beni kaybettiğini hem de beni çok kırmıştı egosunu okşamak falan istemedim daha fazla ama şimdi hepsi boşa gitti canım çok sıkıldı sizce ne düşünmüştür benim hakkımda
O zaman olan oldu boşver ne anlarsa anlasın biz kadınlar bazen erkeklerin ne düşündüğünü çok takıyoruzCiddiye almadı canım hiçbir dönüş yok domuzdanYanlışlıkla aradığımı anlamıştır arayacak olsam ordan aramam biliyor.
Bende o durumdayım
Aramamak için kendimi zor tutuyorum
Yanlışlıkla arayacağıma inansa bi dakka durmam
Dönüş yapmasa daha çok kahrolmayımWhatsapptan ararsan yanlışlıkla aradığını düşünür bu hata çok yapılıyor eski sevgilim bi hafta önce yapmıştı ben anlamıştım yanlışlıkla aradığını mesela
O zaman olan oldu boşver ne anlarsa anlasın biz kadınlar bazen erkeklerin ne düşündüğünü çok takıyoruz
Dönüş yapmasa daha çok kahrolmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?