Eski sevgilimi yanlışlıkla aradım!

Hic üzülme
Hemen numarasını sil kendine yeni bir erkek arkadaş bul.
Birkaç haftaya o sana yine dönecektir. Asla geri dönüş yapma. Cvp verme.. beni aradin dese bile cevap yazma. Kudursun!

Numarasını sildim canım yeni sevgili konusunda acele etmek istemiyorum kuyruk acım hala var Yanlışlıkla aradığımı bildiği için sanırım dönüş yapmadı ama o da beni aynı şekilde aramıştı geçen hafta ben de ona dönmemiştim. Kesinlikle artık arama hatasına da düşmeyeceğim

Amaan boşver ne düşünürse düşünsün. Bu senin hakkında son düşüncesi olacak nasılsa. Hiç olmamış kabul et. Geri dönerse de aa öyle mi hiç haberim yok misafir çocuk aramıştır falan dersin. Zaten daha öncede o aramış. Durum en kötü 1-1 berabere. Öyle düşün

Evet anlıyorum kötü olmuş ama yapacak bisey de yok yani profiline baktığını anladı olan oldu yani boşver o da senin profiline baktı ki yanlışlıkla aradı

Terkeden taraf bendim nedeni ilgisizlik
Ama önemi yok oda terk etse

Sorun şu canım özlemek
İşte gurur yapıyorum çünkü oda
Ego sahibi biri

Aynen son düşüncesi olacak akıllandım sildim numarasını Sessiz kalmaya devam edersem ayrılıktan beri süregelen sessizliğim bozulmamış sayılır değil mi

Evet anlıyorum kötü olmuş ama yapacak bisey de yok yani profiline baktığını anladı olan oldu yani boşver o da senin profiline baktı ki yanlışlıkla aradı

Orası da doğru o da benim profilime bakıyordu İşin kötüsü ben onun profiline bakmıyordum numarasını silerken aradım

Terkeden taraf bendim nedeni ilgisizlik
Ama önemi yok oda terk etse

Sorun şu canım özlemek
İşte gurur yapıyorum çünkü oda
Ego sahibi biri

Valla bilemiyorum canım yani sorsa da yanlışlıkla aradım dersin ben de çok özledim ama terk edilen olduğum için hiçbir şey yapmıyorum belki o da benim gibi düşünüyordur

Aynen son düşüncesi olacak akıllandım sildim numarasını Sessiz kalmaya devam edersem ayrılıktan beri süregelen sessizliğim bozulmamış sayılır değil mi
Ay güldüm gece gece . Bu aynı " hocam sabah ezanını duymadım su içtim orucum bozulmamıştır değil mi?" dermiş gibi oldu
İletişime geçmediğin sürece sessizliğin bozulmamış olur üzülme.

Belkide o an elinde değildi telefon, daha sonradan bildirim geliyor mu ki acaba whatsapptan aramanız oldu diye
Gelmez mi. Ben de aramistim o dedigin yerden yanlislikla. Neyse ki benim hattim yeniydi ve fotografim dahi yoktu. Aradigim sahis ta beni aramisti merak edip cok panik olmuştum yakayi ele vermedim neyse ki.

En azından bnm gibi yanlışlıkla başkasına atacagn msji ona atmamisskn bir şey olmaz cnm soearsa direk siliyordum yanlışlıkla oldu dersin

Tavriniz ortada siz yanlislikla aramissiniz ne dusunurse dusunsun dertmi anlatacagiz millete bosverin

Whatsapp'tan değil rehberden silinir numara.
Nasıl numarayı silerken Whatsapp'tan yanlışlıkla aradığınızı anlamadım.
Bari üzerine engelleseydiniz ki engellerken yanlışlıkla aradığınızı falan düşünseydi.

Yok canım ,bence kendisi de biliyor yanlışlıkla yaptığını,ben öyle düşünüyorum.
Boş ver dert etme,aynen devam

Madem bitirdiniz o kadar kayıtsızdınız ayrılması umurunuzda değildi niye en baştan silmediniz numarasını ayrıca silerken nasıl aradınız ki alakası yok fotoya bakarken aranabilir de silerken yanlışlıkla arama olmaz yani neyse olan olmuş neyi dert ediyorsunuz anlamadım zaten ayrılan o ne düşünürse düşünsün hakkınızda sildiyseniz daha da görüşmeyeceğiniz birinin ne düşüneceğini niye dert ediyorsunuz Allah aşkına.

Hayattaki en büyük derdin bu olsun.

bi kere ben de kişiyi rehberde düzenlerken yanlışlıkla 'whatsapp araması' yazan yere basmıştım. yani olabiliyor. illa whatsapp içinde olmaya gerek yok.

konu sahibine gelince;
aradıysan aramışsındır yani yapıcak bişey yok. arkadaşın dediğin gibi tek derdin bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…