Hic üzülme
Hemen numarasını sil kendine yeni bir erkek arkadaş bul.
Birkaç haftaya o sana yine dönecektir. Asla geri dönüş yapma. Cvp verme.. beni aradin dese bile cevap yazma. Kudursun!
Evet anlıyorum kötü olmuş ama yapacak bisey de yok yani profiline baktığını anladı olan oldu yani boşver o da senin profiline baktı ki yanlışlıkla aradıAynısını o bana bi hafta önce yapmıştı ben de dönüş yapmadım şimdi benim başıma geldiCanım ayrıldıktan sonra hiçbir şey yapmadım ona ama şimdi onu unutamadığımı düşünecek buna canım sıkıldı. Terk eden ben olsam umursamazdım ama
Terkeden taraf bendim nedeni ilgisizlikNasıl ayrılmıştınız canım ona da bağlı bu ben beni terk ettiği için dönüş yapmadım o da muhtemelen ayrılık kararında pişman olmadığı için dönüş yapmadıYa da yanlışlıkla aradığımı bildiği için
Amaan boşver ne düşünürse düşünsün. Bu senin hakkında son düşüncesi olacak nasılsa. Hiç olmamış kabul et. Geri dönerse de aa öyle mi hiç haberim yok misafir çocuk aramıştır falan dersin. Zaten daha öncede o aramış. Durum en kötü 1-1 berabere. Öyle düşün
Evet anlıyorum kötü olmuş ama yapacak bisey de yok yani profiline baktığını anladı olan oldu yani boşver o da senin profiline baktı ki yanlışlıkla aradı
Terkeden taraf bendim nedeni ilgisizlik
Ama önemi yok oda terk etse
Sorun şu canım özlemek
İşte gurur yapıyorum çünkü oda
Ego sahibi biri
Ay güldüm gece geceAynen son düşüncesi olacak akıllandım sildim numarasınıSessiz kalmaya devam edersem ayrılıktan beri süregelen sessizliğim bozulmamış sayılır değil mi
Gelmez mi. Ben de aramistim o dedigin yerden yanlislikla. Neyse ki benim hattim yeniydi ve fotografim dahi yoktu. Aradigim sahis ta beni aramisti merak edip cok panik olmuştum yakayi ele vermedim neyse ki.Belkide o an elinde değildi telefon, daha sonradan bildirim geliyor mu ki acaba whatsapptan aramanız oldu diye
En azından bnm gibi yanlışlıkla başkasına atacagn msji ona atmamissknbir şey olmaz cnm soearsa direk siliyordum yanlışlıkla oldu dersin
Numarasını rehberden silseydin vatsaptan silemezdin zaten rehberden silince zaten heryerden silinirdiOrası da doğru o da benim profilime bakıyorduİşin kötüsü ben onun profiline bakmıyordum numarasını silerken aradım
Hayattaki en büyük derdin bu olsun.İyi geceler kızlar belki hatırlayanınız vardır 5 hafta önce sevgilimle ayrıldık, beklemediğim bir anda terk etmişti beni. Bu 5 haftalık süreçte kesinlikle onu ne aradım ne sordum ayrılırken elimi sıkmak istedi elimi bile vermedim gerek yok diyerek. 1 hafta önce Whatsapptan kendisi beni aradı yanlışlıkla herhalde profil resmime bakıyordu ben de hiç tepki vermemiştim ne güzelBugün de ben onu aynı yerden yanlışlıkla aradım numarasını silerken Ayrıldıktan sonra özellikle bu kadar sessiz kaldım hem idrak etsin beni kaybettiğini hem de beni çok kırmıştı egosunu okşamak falan istemedim daha fazla ama şimdi hepsi boşa gitti canım çok sıkıldı sizce ne düşünmüştür benim hakkımda
canı isterse dönüş yapıyor o zmn yanlışlıkla aradım diyorum canı istemezse dönmüyor :))Aynisini yaptim ben de. :)
Sonra noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?