- 30 Aralık 2019
- 151
- 251
- 103
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Dün gece eski sevgilimin sosyal medyasında yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüm. Gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor gece rüyamda falan da gördüm.
aynı şeyleri yaşayan var mi merak ettiğim için yazdım aslında nasıl atlatabilirim bilmiyorum.üzerinden zaman geçmişti oysa ki
Dün görünce engelledim kendisini.bu kadar süre ekli olması arada konuşmamız bile yanlıştı benceEski sevgilinizin sosyal medyasını nasıl görüyorsunuz?
İlişki bitti mi kapatın şu kapıları ki, böyle şeyler görüp hem üzülmeyin hem milleti huzursuz etmeyin. Herkes önüne, kendi hayatına bakabilsin
Bir kere daha girip engelle ki görme.Gecmis gecmiste kalsin birak.Dün gece eski sevgilimin sosyal medyasında yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüm. Gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor gece rüyamda falan da gördüm.
aynı şeyleri yaşayan var mi merak ettiğim için yazdım aslında nasıl atlatabilirim bilmiyorum.üzerinden zaman geçmişti oysa ki
Sizi yedekte tutuyormuş demek ki. Kızla sevgili olmayı garantiye alınca da fotoğraf koymuş artık beni rahatsız etme gibisinden.Dün görünce engelledim kendisini.bu kadar süre ekli olması arada konuşmamız bile yanlıştı bence
Belli etmesem de hep bir umut beklemişim
Dün görünce engelledim kendisini.bu kadar süre ekli olması arada konuşmamız bile yanlıştı bence
Belli etmesem de hep bir umut beklemişim
Konu sahibi hak iddia etmemiş zaten. Hâlâ duyguları olan biri olarak üzülmüş. Bu kadar sert çıkmaya gerek yokOf size ne ya? Şu eski sevgilisi üzerinde hak iddia edenler çok cringe , benim eski sevgilim ister evlenir ister travesti olur umrumda olmaz cünkü ayrılırken ben herşeyi göze alırım sizde alın sizi ilgilendirmiyor ister poz atar ister sevişir size ne ? Bu kadar umurunuzda ise ayrılmayacaktınız
Of size ne ya? Şu eski sevgilisi üzerinde hak iddia edenler çok cringe , benim eski sevgilim ister evlenir ister travesti olur umrumda olmaz cünkü ayrılırken ben herşeyi göze alırım sizde alın sizi ilgilendirmiyor ister poz atar ister sevişir size ne ? Bu kadar umurunuzda ise ayrılmayacaktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?