- 1 Mayıs 2020
- 834
- 1.481
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce hiç duymadığım bir şey gaslightingPsikolojide gaslighting diye bir manipülatif davranış kavramı var. Bunun filmi var. Bu senin eleman oradaki adama çok benzer davranışlara sahipmiş. Valla bi gir araştır
Yok hayır böyle bir şey olmadığını biliyorum duymak istediğim de bu değilDuymak ıstedıgın sana asık, senın etrafında dolasıyor, hala senı ozluyorsa maalesef yok oyle bır sey
ok hayır böyle bir şey olmadığını biliyorum duymak istediğim de bu değilAnladığım kadarıyla duymak istediğiniz size ulaşmaya çalışıyor, sizi sinir etmek istiyor, sizi hala unutamamış vs. Ama hayatınızdan çıkmış gitmiş hala içinizde duygu yoksa eski sevgilinizin değil arkadaşlarınızın neden kabul ettiğini sorgulayın. Şimdiye kadar ekleşmemişler de şimdi neden kabul etmişler :) Ayrıca oltaya düşmeyin, sinirle hırsla iletişime geçmeyin bence eski sevgilinizle.
Yani kısaca seni kendinden şüphe duyacak kadar manipüle etmiş. Kendi davranışlarının, düşüncelerinin gerçekliğini ya da doğruluğunu sorgular hale getirmiş seni. Tek tavsiyem istediği kadar eklesin silsin süpürsün naparsa yapsın onunla iletişime geçme. Engelle gitsin.Daha önce hiç duymadığım bir şey gaslighting
Ne tür davranmışlar mesela?
Numaranizi ve ailenizin numarasini silip silip kaydettigini nereden biliyorsunuz? Siz de onu mu kontrol edip duruyorsunuz?Numarami siliyor geri ekliyor
Ailemdeki insanların numarasını silip ekliyor
Arkadaşlarimi ekliyor tüm bunlar beni sinir etmek için değil mi sence ?
Konuşmalarımızı silmemiştim ve ordan fark ettim numarami tekrardan eklediğiniNumaranizi ve ailenizin numarasini silip silip kaydettigini nereden biliyorsunuz? Siz de onu mu kontrol edip duruyorsunuz?
Sonunda benim gibi düşünen biri çıktıdikkat çekmeye çalışıyor. bence umursama. eklerlerse eklesin arkadaşlarını ne olacak? bana haber taşımayın de. muhtemelen sana haber uçursunlar diye yapıyor bu paylaşım yaptıkça.
ok hayır böyle bir şey olmadığını biliyorum duymak istediğim de bu değil
Ama benim de kendi kendimin birseyler uydurmadığımdan emin olmak istiyorum
Normal davranmışlar olmadığını düşünenen bir ben miyim?
Ben iliskimi bitirdikten sonra tamamen herseyi kestim herseyi sildim bir daha adini bile anmadim
Ama onun bu hareketleri de bir taraftan beni provoke etmek oldugunu düşünüyorum ama sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum
O bana aşık değil benimle ciddi bir ilişki de istememiş belli ki bunca zamandır ama sanki beni istemiyor fakat hep bir arkaya göz atıp bak ben buradayım beni gör der gibi hisszdiyorum
Neyse ne, ne önemi var?Eski sevgilimle 4 yıl süren bir ilişkim oldu. Bu süre boyunca bir kaç arkadaşımı tanıyordu ama hiçbir zaman onları sosyal medyada eklemedi. Ayrılıktan sonra onları birden Instagram’da ekledi. (Üstelik bizimle aynı şehirde bile yaşamıyor)
Şu anda başka biriyle ilişkisi var, ama buna rağmen böyle bir şey yapması bana biraz garip geldi.
Bir yandan bunun beni sinirlendirmek ya da dikkatimi çekmek için yaptığını düşünüyorum, çünkü geçmişte de bana yönelik bazı pasif–agresif davranışları olmuştu.
Diğer yandan da “belki tamamen tesadüf, belki de ben fazla düşünüyorum” diye kendimi sorguluyorum.
Siz olsanız ne düşünürdünüz? Sizce bu hareketin benimle bir ilgisi olabilir mi, yoksa gereksiz yere mi anlam yüklüyorum?
Arkadaşlarınız onu engellemezse arkadaşlığınızi bitirin.Eski sevgilimle 4 yıl süren bir ilişkim oldu. Bu süre boyunca bir kaç arkadaşımı tanıyordu ama hiçbir zaman onları sosyal medyada eklemedi. Ayrılıktan sonra onları birden Instagram’da ekledi. (Üstelik bizimle aynı şehirde bile yaşamıyor)
Şu anda başka biriyle ilişkisi var, ama buna rağmen böyle bir şey yapması bana biraz garip geldi.
Bir yandan bunun beni sinirlendirmek ya da dikkatimi çekmek için yaptığını düşünüyorum, çünkü geçmişte de bana yönelik bazı pasif–agresif davranışları olmuştu.
Diğer yandan da “belki tamamen tesadüf, belki de ben fazla düşünüyorum” diye kendimi sorguluyorum.
Siz olsanız ne düşünürdünüz? Sizce bu hareketin benimle bir ilgisi olabilir mi, yoksa gereksiz yere mi anlam yüklüyorum?
Arkadaşlarınız bir tek sizin üzerinize zimmetli değil ki. Tanışıklıkları varmiş, hali hazırda adamın sevgilisi de var, hiç de sizinle alakalı bir duruma benzemiyor.Eski sevgilim ve arkadaşlarım daha önceden tanisiyorlar ve aralarında arkadaşlık tan başka bir şey yok fakat hem sevgilisi olup hem benim çevreme yaklaşmasını tuhaf buldum
Yanılıyormuyum sence ?