Eski sevgilimi yeni sevgilisiyle gördüm

umutluveumutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
151
251
103
24
Dün gece eski sevgilimin sosyal medyasında yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüm. Gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor gece rüyamda falan da gördüm.
aynı şeyleri yaşayan var mi merak ettiğim için yazdım aslında nasıl atlatabilirim bilmiyorum.üzerinden zaman geçmişti oysa ki

Dün gece eski sevgilimin sosyal medyasında yeni sevgilisiyle fotoğraflarını gördüm. Gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor gece rüyamda falan da gördüm.
aynı şeyleri yaşayan var mi merak ettiğim için yazdım aslında nasıl atlatabilirim bilmiyorum.üzerinden zaman geçmişti oysa ki

Ayrılmışsınız herkes hayatına devam ediyor. Bundan normal bir durum yok. Onun sevgilisi var hayatına devam ediyor benimki mahvoldu diye düşünmeyin

Eski sevgilinizin sosyal medyasını nasıl görüyorsunuz?
İlişki bitti mi kapatın şu kapıları ki, böyle şeyler görüp hem üzülmeyin hem milleti huzursuz etmeyin. Herkes önüne, kendi hayatına bakabilsin 🤦🏼
Dün görünce engelledim kendisini.bu kadar süre ekli olması arada konuşmamız bile yanlıştı bence
Belli etmesem de hep bir umut beklemişim:(

Bir kere daha girip engelle ki görme.Gecmis gecmiste kalsin birak.

Dün görünce engelledim kendisini.bu kadar süre ekli olması arada konuşmamız bile yanlıştı bence
Belli etmesem de hep bir umut beklemişim:KK43:
Sizi yedekte tutuyormuş demek ki. Kızla sevgili olmayı garantiye alınca da fotoğraf koymuş artık beni rahatsız etme gibisinden.

Of size ne ya? Şu eski sevgilisi üzerinde hak iddia edenler çok cringe , benim eski sevgilim ister evlenir ister travesti olur umrumda olmaz cünkü ayrılırken ben herşeyi göze alırım sizde alın sizi ilgilendirmiyor ister poz atar ister sevişir size ne ? Bu kadar umurunuzda ise ayrılmayacaktınız

Belli etmesem de hep bir umut beklemişim:KK43:

Evet işte erkekler geri döner mantığındaysanız olmayın. Onlar tek bir sebeple döner, başkasını bulamamıştır 🤦🏼 Yani sizi sevse zaten ayrılmaz ayrıldıysada geçmiş olsun. Anında çarpın kapıyı suratına önünüze bakın.

Of size ne ya? Şu eski sevgilisi üzerinde hak iddia edenler çok cringe , benim eski sevgilim ister evlenir ister travesti olur umrumda olmaz cünkü ayrılırken ben herşeyi göze alırım sizde alın sizi ilgilendirmiyor ister poz atar ister sevişir size ne ? Bu kadar umurunuzda ise ayrılmayacaktınız
Konu sahibi hak iddia etmemiş zaten. Hâlâ duyguları olan biri olarak üzülmüş. Bu kadar sert çıkmaya gerek yok

Neden bu kadar sert çıkıyorsunuz? Ne yaptığını umursadım mı diyor üzüldüm mü diyor bir daha okuyun

Ay inanmazsiniz eski kocam evlenmis benim de :KK70: Cok normal bir sey arkadasim,ama duygulariniz inciniyorsa hicbir sekilde gormeyecek yollar izleyin, engelleyin her yerden.

Konunun başlığında bile eski yazmışsınız ne olmasını bekliyordunuz hayat devam ediyor. Tabi ki hayatına bakacak sizde takılıp kalmak yerine hayatın tadını çıkartmaya başlayın.

Bunlar olucak şuan üzülmüş olabilirsiniz
Belkide iyi oldu gördüğünüz
Artık sizde yolunuza bakın sizinde olsun sevgiliniz ki olacakta
Hatta şuan üzüldüğünuz için pişman olucaksiniz...

Kendi iyiliğin için küstüğün arkadaşını dahi stalklama. Hem gayet olağan bir durum senin de hayatına biri girmiş yeni bir insanla birlikte olmuş olabilirdin? Bir kere baktın artık daha bakma. Tekrar ediyorum bunu kendi iyiliğin için yap rüyalarına girmiş seni etkilemiş bir duruma bir daha bakma

Back
X