Eski sevgilimim kız arkadaşı var ama hala benimle ilgileniyor

Merve2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
6
0
36
Eskişehir
[/FONT

Merhaba arkadaşlar .
Benim 1bçuk senelik bir ilişkim vardı , gayet güzel gidiyorduu, herşey yerli yerindedydi . sonra bi anda erkek arkadaşım benden soğudu gbi oldu . benden ayrıldı . benden önceki sevgilisine geri döndü . Daha snra yine bana döndü. yani sizin anlıcağınız hep kızlar arsında gidip geliyodu ama sonunda hep bana dönüyodu . Daha sonra başka bir kızla çıktı . ve 1buçuk senedir hala çıkıyorlar . ben buna dayanamıyorum tabikide ve hala onu seviyorum . Ama o kızla çıktığı halde bnmle ilgileniyor . benimle ilgilendiğinide belli ediyor . hatta arkadaşndan bile bana ulaşmaya çalışıyor . ama o kızdanda ayrılmıyor . Napmaya çalışıyor bilmiyorum . Lütfen bana yardımcı olurmusunzz . yorumlarınızı bekliyorum

nasil sevgiymis o öyle...
o kizlari seninle, seni o kizlarla aldatip durmus...
su anda o kizla beraberken seninle ilgeniyor, seninle beraberkende baska bir kizla ilgileniyor demek ki...
böyle birini hala sevmen cok yanlis, sevgini yazik, onun sana dönecegi günü beklerken gecen ömrüne yazik..
o daha ne istedigine karar vermemis, daha dogru bir anda bir cok insan istiyor demek ki hayatinda..
o adamdan ne sana nede baska birine ne sevgili nede baska bir sey olur..

evet çok haklısınız ama seviyorum işte ..

Ne güzel!!!
Adam döner bence sizin kadar seven ve her ihanetini kabul eden kız nereden bulsun di mi?
Biraz bekleyin döner zaten...

Son düzenleme:
Hala seviyorum diyebilmenize çok şaşırdım..
Nasıl kendinizi bu duruma sokabiliyorsunuz kafam almiyor ?

Biz eskiler böyle tiplere ayran gönüllü deriz

Siz yenilerin tabiriyle bunlardan bir cacık olmaz

Bu kadar kinayeli yorumu okuyunca bile dönmeli miyim sizce diye soruyorsunuz hala.Pes doğrusu !

Sizce ?

Bunu bize sorman bile tuhaf zaten.
Kendin yazarken de görmüyorsun karsındaki kisinin tuhaflıgını?
Nasıl böyle genis olabiliyorsunuz aklım almıyor gercekten.

bence bu adam size aşık..
ben çözdüm olayı..
ne var ki bunda biraz hava alıp kürkçü dükkanına geri dönüyor..
bence ömrünün sonuna kadar bekle..
mutlaka döner sizi seviyor
birde ne yapmalıyım dönerse diyorsunuz..
sorulucak bir sorumu bu şimdi?
herzaman yaptığınızı..
affedin?..

acı ama gerçek adam seni yedekte tutuyo... çantada kekliksin yani döner sonra başkasını bulur yine gider sonra ondan sıkılırsana döner senden sıkılır ona döner bu böyle gider taa ki senin kafana dank edene kadar...

Cevaplar çok güzelmiş yazmaktan alamadım kendimi,
Arkadaşım bence sen o çocuğu unut adam arkadasında dediği gibi seni yedekte görüo herkesten hevesini alıo sonra sevgili isteyip bulamadıgında da sana dönüyor :S

Bu ilişki bana tilki ve kürkçü dükkanı ikilemini anımsattı. Bu tilki gezer, tozar, eğlenir, gününü gün eder; canı sıkılınca kürkçü dükkanına gelir yine. Kürkçü dükkanı da 7/24 açık maaşallah. Sana tavsiyem kürkçü dükkanını kapatıp başka bir yere taşı da tilki bulamasın yerini bir daha, yoksa sen daha çoooooook beklersin öyle...

Bence bu sevmek değil, takıntı...

Mervecim canım üzme kendini. Bazıları sana kızmış ya da dalga geçmiş çok ayıpladım. Ama bence senin kadar seven birisi zor bulunur bu devirde. Sen ne olursa olsun vazgeçmeyenlerdensin. Tabi ki gurur da önemli. Bunca zaman sevdin sevdin de ne oldu. Değmedi değil mi? O zaman artık unut bence. Zaten 1.buçuk sene geçmiş alışmış olman lazım artık yokluğuna. Bence unutmak o kadar da zor değil artık. Tabi ki yeni ayrıldığında çok zor geliyor, acısını çekiyorsun. Yap da zaten. 2 günde unutan ve o başkasıyla çıktı diye başkasıyla çıkan kızlar mı alkışlanıyor bu devirde anlamıyorum. O ne yaparsa yapsın, sen sevginden vazgeçmedin ve hep arkasında durdun sevginin. Buraya kadar tamam. Ama artık kendine bir yol çizmen gerekiyor. Seninde mutlu olmaya hakkın var, onun mutluluğunu izlemeye değil !

dğru sylüyosunuzz eveet. ayrıca takıntı demişsiniz takıntı fln dğl . siz sevmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırıım .

sevdacım çok iyi demişsindee ben o yoldan bi ayrılabilsemm benn ahhhh ahh çok güzel şeyler olcakta.
eveett bende istemiyoruuumm onun mutluluğuunuu izlemeyii ama yapamıyoruum işte ..

Evet doğrudur!
Hayatım boyunca sevmenin,sevilmenin ne olduğunu hiç bilemedim maalesef!!!

hep benn çaba gösteriyorumm birzda o göstersiin gelsiin artk meselaaa

Ayrıca başka kızlarla görüşüp umduğunu bulamayınca bana gelen adamların sevgisini de bilmemeyi tercih ederim...
Sizin sevgi,aşk sandığınızla benimkiler çok farklı olmasın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…