Eski sevgilimin abisi ile tanjsirdik konuşurduk eski sevgilimle beraberken kendisi küçük esnaf sayılan bir işletmeye sahip. Bana işletmesi için internet sitesi yapmamı istemişti bende yapmıştım fakat faal duruma getirmek için para lazimdi o zaman ona gerekli olan parayi söyledigimde. Şimdi o kadar veremem daha sonra yapalım demişti bende tamam demiştim. Biz bu eski sevgiliyle bi kere büyük kavga etmiştik. Beni engellemisti bende abisini aramistim beni ilgilendirmez demişti ve hiç umursamamisti konusmamisti hatta telefonu kapattı direk yani sonra sevgilimle barışınca bunları hiç ortaya dokmedim. Geçti gitti. Ama hala aklımda. Bu sevgiliyle ayrildik biz bitti yani geri donusu yok. Şimdi asıl konu beni biraz önce aradı bu adam o site duruyor mu dedi ben de duruyor dedim hay dilime edeyim. Dedi ki ben o parayi sana gondereyim sen faal duruma geçir dedi. Ben de dedim bi da bakiyim ne kadar para olduğuna haber ederim size dedim. Ama yapmak istemiyorum. Hem yapmak istemiyorum hem de bi aksilik çıkarsa şimdi hata falan olursa diye de korkuyorum. O sevgili olucak serefsizle de konuşmuyoruz. Sizce ben bu adama ne desem de başımdan gondersem? Yarin olmazsa öteki gün Arıcak çünkü
Ne yap et bu işe bulaşma. Telefonlarını falan açma, açtığın zaman da yapmak istemediğini falan söyle. Çünkü web siteleri de sadece "yaptım, oldu, bitti" şeklindeki şeyler değil. Bir sorun çıkar, anlamadığı bişey olur hemen sana gelir. Başını ağrıtır. Direkt olarak yapmayacağını söyle.Eski sevgilimin abisi ile tanjsirdik konuşurduk eski sevgilimle beraberken kendisi küçük esnaf sayılan bir işletmeye sahip. Bana işletmesi için internet sitesi yapmamı istemişti bende yapmıştım fakat faal duruma getirmek için para lazimdi o zaman ona gerekli olan parayi söyledigimde. Şimdi o kadar veremem daha sonra yapalım demişti bende tamam demiştim. Biz bu eski sevgiliyle bi kere büyük kavga etmiştik. Beni engellemisti bende abisini aramistim beni ilgilendirmez demişti ve hiç umursamamisti konusmamisti hatta telefonu kapattı direk yani sonra sevgilimle barışınca bunları hiç ortaya dokmedim. Geçti gitti. Ama hala aklımda. Bu sevgiliyle ayrildik biz bitti yani geri donusu yok. Şimdi asıl konu beni biraz önce aradı bu adam o site duruyor mu dedi ben de duruyor dedim hay dilime edeyim. Dedi ki ben o parayi sana gondereyim sen faal duruma geçir dedi. Ben de dedim bi da bakiyim ne kadar para olduğuna haber ederim size dedim. Ama yapmak istemiyorum. Hem yapmak istemiyorum hem de bi aksilik çıkarsa şimdi hata falan olursa diye de korkuyorum. O sevgili olucak serefsizle de konuşmuyoruz. Sizce ben bu adama ne desem de başımdan gondersem? Yarin olmazsa öteki gün Arıcak çünkü
Çok mantıklı tatlım ya SağolValla engellerim gider. Yada derimki site durmuyor zamanaşımına uğramış hahaha :d.dd anlamazsa nerden bilicek kaldığını
o sana zamanında ona danıştığın mevzuda nasıl beni ilgilendirmez deyip direk kapattıysa, sen de ona şimdi aynını yap tekrar aradığında beni ildilendirmez deyip kapatEski sevgilimin abisi ile tanjsirdik konuşurduk eski sevgilimle beraberken kendisi küçük esnaf sayılan bir işletmeye sahip. Bana işletmesi için internet sitesi yapmamı istemişti bende yapmıştım fakat faal duruma getirmek için para lazimdi o zaman ona gerekli olan parayi söyledigimde. Şimdi o kadar veremem daha sonra yapalım demişti bende tamam demiştim. Biz bu eski sevgiliyle bi kere büyük kavga etmiştik. Beni engellemisti bende abisini aramistim beni ilgilendirmez demişti ve hiç umursamamisti konusmamisti hatta telefonu kapattı direk yani sonra sevgilimle barışınca bunları hiç ortaya dokmedim. Geçti gitti. Ama hala aklımda. Bu sevgiliyle ayrildik biz bitti yani geri donusu yok. Şimdi asıl konu beni biraz önce aradı bu adam o site duruyor mu dedi ben de duruyor dedim hay dilime edeyim. Dedi ki ben o parayi sana gondereyim sen faal duruma geçir dedi. Ben de dedim bi da bakiyim ne kadar para olduğuna haber ederim size dedim. Ama yapmak istemiyorum. Hem yapmak istemiyorum hem de bi aksilik çıkarsa şimdi hata falan olursa diye de korkuyorum. O sevgili olucak serefsizle de konuşmuyoruz. Sizce ben bu adama ne desem de başımdan gondersem? Yarin olmazsa öteki gün Arıcak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?