Eski sevgilimin amacı ne olabilir ?

Eğer ilişkiniz aldatmadan bitmediyse, gozlemleyin, belki değerinizi anladı, belki canı sıkıldı aradi, ikiside olabilir

Canı sıkılmıştır aramıştır,ikinci şans gibi bir ihtimal yoksa telefonu açmasaydınız keşke kafanız bulanmazdı en azından, konuşmasına izin vermeyerek güzel bir cevap vermiş olabilirdiniz.

Eski sevgilim ile ayrılalı 2 ay oluyor uzun süreli bir ilişkimiz vardı kendisi ayrılmak istedi.
Ayrıldıktan sonra iletişimimiz oldu ama bir konu için olmuştu. En son da bayramın ilk günü aradı.Bayramını kutlamak için aradım dedi ve daha sonra muhabbet etti napıyorsun ailen nasıl gibi sorular sordu daha sonra kendisinin ne yaptığını açıkladı.Mesela oruç tutmadığı günler neden tutmadığını filan söyledi ailesinden bahsetti. İkimizde sustuğu zaman başka sorular sorarak uzatmaya çalıştı konuşmayı en son ben kapatmak istedim biraz bozuldu gibi kapatırken.
Neden böyle aradı bilemedim halbuki başlarda kendisi konuşmak istemiyordu. Arkadaş kalma gibi bir durumda yok arkadaş kalamayız zaten.
Amacı ne olabilir biten bir ilişkide böyle konuşmak ne kadar sağlıklı bilemedim. Ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor ?
dönüp dolaşmış aradığını bulamamış kürkçü dükkanına geri dönmüş.ex'ten next olmaz sevseydi bırakmazdı.

Sizden ayrılma sebebi neydi? Ayrıldıktan ne kadar süre sonra aradı da sizi hiçbir şey yokmuş gibi böyle hayatından kesitler anlattı? Şimdi neden aradı diyorsunuz ama yorum yapmamız için bilgi yok :KK53:

Sizden ayrılma sebebi neydi? Ayrıldıktan ne kadar süre sonra aradı da sizi hiçbir şey yokmuş gibi böyle hayatından kesitler anlattı? Şimdi neden aradı diyorsunuz ama yorum yapmamız için bilgi yok :KK53:
Beni artık eskisi gibi sevmediğini söyleyerek ayrıldı. Ben onun üstüne çok düşüyordum o yüzden böyle oldu galiba. Ayrıldıktan sonra başlarda ben yazıyordum o istemiyordu ben yazmayı bıraktıktan 1 ay sonra aradı zaten 2 aydır ayrıyız. Bu son arayışına kadar hiç böyle muhabbetimiz olmadı. Daha önce yine aramıştı ama ben hiç yüz vermemiştim 1 dakika konuşmuştuk.

bence barışmak istiyor ve bunu direkt açık açık söyleme cesaretini gösteremediği için sizi üstü kapaklı yoklamaya çalışıyor ama pek üstü kapaklı olmamış :KK45:

bence barışmak istiyor ve bunu direkt açık açık söyleme cesaretini gösteremediği için sizi üstü kapaklı yoklamaya çalışıyor ama pek üstü kapaklı olmamış :KK45:
Öyle bir niyeti varsa instagramdan kız takibe alıyor ya da ekli olanları çıkarmıyor herhalde daha gel git yaşıyor. Sence ben bir daha aradığı zaman nasıl bir tepki vereyim yine aynı şekil konuşmalı mıyım yoksa konuşmamamız daha doğru gibisinde bir şey mi söyleyeyim. Eğer bana karlı bi isteği varsa hangisi daha hızlı bir adım atmasını sağlar

Seni kontrol ediyor hâlâ seviyor musun diye cebe alıyor seni, başkasıyla takılıp eğer olmazsa seni yedeğe alıyor seni yokluyor

Beni artık eskisi gibi sevmediğini söyleyerek ayrıldı. Ben onun üstüne çok düşüyordum o yüzden böyle oldu galiba. Ayrıldıktan sonra başlarda ben yazıyordum o istemiyordu ben yazmayı bıraktıktan 1 ay sonra aradı zaten 2 aydır ayrıyız. Bu son arayışına kadar hiç böyle muhabbetimiz olmadı. Daha önce yine aramıştı ama ben hiç yüz vermemiştim 1 dakika konuşmuştuk.

O zaman kendisini şimdi gömemebilirim :sinirli: Sizi eskisi gibi sevmiyordu ve ayrıldı sonradan ara ara size ulaşmasına izin vermiş olmanıza kızdım şahsen hiçbir şey yokken eskisi gibi sevmiyorum deyip giden adamın sizinle konuşmaya hakkı olmamalıydı. Ayrıca ayrılınca ara ara size yazmasına rağmen hemen ipini koparan dana gibi kızlarla takipleşen erkekler bana çok itici geliyor. Nereden tutsanız elinizde kalır bu olay size kolayca ulaşabildiği için arkadaş hem karnım doysun hem pastam dursun diyor kısacası ama siz ona o kadar basit biri olmadığınızı göstererek kendisi ile iletişimi kesin ve bir daha da muhattap olmayın bence.

Benim nasıl davranmam gerekiyor peki
Öncelikle tatlım hedefin güçlü bir kadın olmak olmalı memur olma şansın varsa kpss ye başla hemen, Einstein in dediği gibi kendinizi hedeflere odaklanın, eğer kaderini bir erkekle evlenmeye odaklarsan sonu her zaman hüsran olur buradaki konuları görüyorsun kadınlar meslekleri olabilecekken evlenip kaderlerini erkeğe bağlıyorlar, insanlar değişkendir tatlım bir günde değişir insanlar ama sen meslek sahibi olmaya odaklarsan mesleğini eline alırsan hiçbir erkek senin psikolojini bozamaz ders çalış film izle o emin olki başkalarııyla deniyor senide arayıp yokluyor sende onu bekler gibi onun seni her aradığında arasan o seni cebinde görür ve her aman evlilikte bile sana saygı duymuaz yani hedefe odakla kendini 25 yaşından önce evlenme, bir kaç sene flört etmeden evlenme, seçeceğim kişinin iyi bir mesleği olmalı, kaba olmamalı ve seni asla cepte görmemeli. Sana ulaşmasın beni unuttu desin yalvarsın, ama ne olursa olsun kendini meslek yönünden garantiye almayan her kadın erkeğin cebine düşer.

Kesinlikle konuşma bir daha bu ne ya hem seni sevmiyorum diyip hem de 1 ay sonra aramak çocuk oyuncağı sanki

Dengesiz erkek modeli desene bacim

Back
X