kızlar ben bu kızla ne yapacağım ya?
geçmiş konumdan da anlaşıldığı üzere bir sevgilim vardı. dayısının kızıyla nişanlandı ve bende bana yakışanı yaparak aralarından çekildim. neyse kız benle konuştu vs ben de ona artık o beni ilgilendirmiyor diyerekten aradan çıktım. bunlar nişanlandılar. neyse allah mutlu etsin ne denebilir ki? sonra bir kaç gündür msn adresimden tanıdıklara e mailler ve virüsler gönderiliyor. ondan şüpheleniyorum çünkü telefonumu da bir şekilde 5 dk içinde buldu. arkadaşları sayesinde. ya ben aradan çktım al tepe tepe kullan daha ne yapabilirm ki değil mi ama?
kızlar görünen o ki bu kız benimle uğraşmaya devam edecek sizce ne yapmalı?
malesef olabilir bilgisayarla ilgili okumuş ve tam anlamıyla bir bilgisayar kurduymuş
Kız senin bilgisayarını ele gecirseydi başka şekilde davranırdı. Son günlerde herkesin msn inden virüs linkleri gelior.
Bence kız sizi deil de , siz kızı kafaya takmışsınız
tatlım ben o kıza takmış olsam herhalde ben birşeyler yapardım onunla muhattap olmadığım halde hala benimle uğraşıyor. sadece bu değil bir kaç şey daha var bir gün bana bir mesaj geldi ve bunun nişanlısı bana dikkat et arkası güçlüdür çok uğraşır dedi. ben yeni bir hat aldım. onu da buldu. hiç muhattap olmadım.
olmayacağımda.
hem ben tabi ki kafaya takarım bu tip şeyleri yapan biri daha sonra neler yapar acaba ?
İşte burda ince bi çizgi var.
Ego'n diyor ki; ben ona takık değilim ama o bana takık. O benim msn imi hackliyor, o benim numaramı buluyor. Hıh benim eski sevgilimle nişanlı.
Yalnız ince bir nüans var TATLIM o nişanlı.
hangi kurama dayanarak egomdan bahsediyorsunuz anlamadım? nasıl böyle bir sonuca vardınız? buradaki konu takıklık değil ben birşey yazdım. YAPTIKLARI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?