eski sevgilimin bana takık nişanlısı:(

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
kızlar ben bu kızla ne yapacağım ya?
geçmiş konumdan da anlaşıldığı üzere bir sevgilim vardı. dayısının kızıyla nişanlandı ve bende bana yakışanı yaparak aralarından çekildim. neyse kız benle konuştu vs ben de ona artık o beni ilgilendirmiyor diyerekten aradan çıktım. bunlar nişanlandılar. neyse allah mutlu etsin ne denebilir ki? sonra bir kaç gündür msn adresimden tanıdıklara e mailler ve virüsler gönderiliyor. ondan şüpheleniyorum çünkü telefonumu da bir şekilde 5 dk içinde buldu. arkadaşları sayesinde. ya ben aradan çktım al tepe tepe kullan daha ne yapabilirm ki değil mi ama?
kızlar görünen o ki bu kız benimle uğraşmaya devam edecek sizce ne yapmalı?

bırak kendi haline karşılık alamayınca sıkılır bırakır peşini....
ne terbiyesiz kızmış

ya resmen kaşınıyor bunda bir baba varmış anlatılanlara göre bir lafımla başına neler gelir? şu ana kadar ben den küçüklüğüne verdim ama sabrım ciddi taşıyor

Ugrassin ugrasdigi kadar,demek takinti haline getirmis seni.KISKANIYOR.benim hosuma giderdi sahsen,biri tarafindan(eski sevgilimin nisanlisi)takip edilmek,kiskanilmak...
Demek kendine guveni olmayan bir zavalli.Ne istiyorsa yapsin,ben takmazdim...

ben de zaten takmıyorum sadece yaptığı şey çok büyük bir hata. benim msn adresim engellendi. benim tüm proje ve bağlantılarım ondaydı ve gitti kurtarmaya çabalıyorum olmuyor. beklediğim bir anlaşma vardı ve malesef artık gelse de herhalde haberim olmayacak.

telefonla arayıp rahatsız edıyorsa sıkayet et aklı basına gelsın savcılıga verebılırsın

Bence bu şekilde emin olmadan paranoya durumunda olmanız pek normal değil. Şunun için söylüyorum ki benmde msnimden çevrimiçi olanlara virüs gidiyordu sonra fark ettm ki başka bi siteden bulaşmış ve msn yolundan yayılmaya göre programlanmış .. Yani sizede başka dosya ıvır zıvırdan bulaşmış olabilir böle virüsler mevcut bilginize.

tabi ki mevcut ama bence hiçbir program türkçe ve isimler kullanarak saçmasapan şeyler yollamaz. tabi ki kimseye tam emin olmadan böyle şeyler söyleme hakkım yok. ama eminim.

Neden böyle birşey yapsın ki.
Size zarar vermek istese başka şekilde verirdi bence.
Emin olmadan suçlamayın.
Bilişim suçlarından pek anlamam ama bir araştırın bakalım gerçekten o mu yapıyor.
Benim başıma gelseydi sonuna kadar giderdim.

Hacklenen msn adresin için savcılığa bir şikayet dilekçesi ver olsun bitsin, kimin yaptığı ortaya çıkar sen de günahlarını alıp almadığını öğrenirsin.
Bu kadar basit

Kız hacker falan mı?

malesef olabilir bilgisayarla ilgili okumuş ve tam anlamıyla bir bilgisayar kurduymuş

malesef olabilir bilgisayarla ilgili okumuş ve tam anlamıyla bir bilgisayar kurduymuş

Kız senin bilgisayarını ele gecirseydi başka şekilde davranırdı. Son günlerde herkesin msn inden virüs linkleri gelior.

Bence kız sizi deil de , siz kızı kafaya takmışsınız

Kız senin bilgisayarını ele gecirseydi başka şekilde davranırdı. Son günlerde herkesin msn inden virüs linkleri gelior.

Bence kız sizi deil de , siz kızı kafaya takmışsınız

tatlım ben o kıza takmış olsam herhalde ben birşeyler yapardım onunla muhattap olmadığım halde hala benimle uğraşıyor. sadece bu değil bir kaç şey daha var bir gün bana bir mesaj geldi ve bunun nişanlısı bana dikkat et arkası güçlüdür çok uğraşır dedi. ben yeni bir hat aldım. onu da buldu. hiç muhattap olmadım.
olmayacağımda.
hem ben tabi ki kafaya takarım bu tip şeyleri yapan biri daha sonra neler yapar acaba ?

İşte burda ince bi çizgi var.

Ego'n diyor ki; ben ona takık değilim ama o bana takık. O benim msn imi hackliyor, o benim numaramı buluyor. Hıh benim eski sevgilimle nişanlı.

Yalnız ince bir nüans var TATLIM o nişanlı.

Ay yok daha neler bence sizin pc nize virus bulaşmış

Ondan sürekli msnenizdeki kişilere viruslu iletiler gidiyor.

Paranoya yapmışsınız siz bu kızı

yalnız merak ettiğim birşey var benim ismimi kullanarak benim teyzem olduğunu bilerek teyze diye başlayan cümleyle nasıl olurda saçma sapan sitelere yönlendirir ve arada yazılar yazar? en fazla site adresini ekler ve virüs yollar.

hangi kurama dayanarak egomdan bahsediyorsunuz anlamadım? nasıl böyle bir sonuca vardınız? buradaki konu takıklık değil ben birşey yazdım. YAPTIKLARI.

hangi kurama dayanarak egomdan bahsediyorsunuz anlamadım? nasıl böyle bir sonuca vardınız? buradaki konu takıklık değil ben birşey yazdım. YAPTIKLARI.

Birbirimizin yüzünü görmediğimiz ve kişiliğini bilmediğimiz icin cümlelerin altındaki psikolojik yargıları irdeliyoruz, demek ki benim gözümde böyle bir imaj çizmişsiniz.

Yaptıkları neler; sizin numaranızı bulmuş, biri msj atmış arkası sağlam demiş. Bu kadar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…